Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προτείνω καρέκλα δεν έχω αλλά δυο συμβουλές, κοίταζα για καρέκλα το καλοκαίρι, αυτές που δοκίμασα κουνιόντουσαν σαν βάρκες (~100€ 105 κιλά) όταν το παραπονέθηκα στον καταστηματάρχη μου είπε ότι υπάρχει και άλλος μηχανισμός καλύτερος από το στάνταρ με μια επιβάρυνση (+30 +40€ δεν θυμάμαι ακριβώς) και οντως όταν τον δοκίμασα ήταν πολύ καλύτερος, τέλος αν είσαι ψηλός πρόσεξε το ύψος της πλάτης της καρέκλας οι περισσότερες είναι για «κινέζους» με αποτέλεσμα το μαξιλάρι για το κεφάλι να βρίσκεται στους ώμους ή και πλάτη και να σου χαλάει την στάση του σώματος, σαν να καμπουριάζεις ένα πράμα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω μια καρέκλα "σκυλι" την εχω πανω απο 8 χρονια θυμάμαι την ελεγε διευθυντικού τυπου .

Τοσα χρονια τωρα , 130 κιλα άνθρωπος και δεν εχει μασήσει η ανάρτησή της

Την ειχα παρει απο μαγαζι που παιρνει καρεκλες και επιπλα απο επιχειρήσεις τις επισκευάζει ( σαν καινουργιες ειναι ) και τις μετα πουλαει .

Το μαγαζι ηταν το Second στην ιερα οδο .

Τωρα δεν υπαρχει εκει αλλα εχω δει αλλο με ομορφες καρεκλες

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. δυστηχώς τα 179 που ζητάει η ικέα δέν τα έχω να τα δώσω, και δέν ξέρω και κατά πόσο αξίζει. κάτι με χάλασε στην πλάτη.

απο εκεί και πέρα ψάχνω κάτι πρός διεθυντικού στύλ "βαριά" με άνετο κάθισμα κυρίως και νορμάλ πλάτη, (δέν με νοιάζει να ξαπλώνω οπότε δέν θέλω να είναι πολύ ψηλή)

το budjet καλώς η κακώς αυτό είναι και στο max του μάλιστα.

villasg οι καρέκλες που μου προτείνεις είναι τουλάχιστων σχεδιαστικά αυτό που ψάχνω όπως και ο φίλος στο 2-3 πόστ την εκρού.

το θέμα μου απότι κατάλαβα είναι κυρίως οι τριγμοί και ο μηχανισμός.

το θέμα του μηχανισμού είναι οτι πολλές μετά απο μερικές μόλις μέρες χρήσης αρχίζουν να έχουν ένα μικρο "μπαλατζάρισμα" γύρω γύρω μέχρι που μεγαλώνει και παίζει μετά απο αρκετό καιρό ολόκληρη.

όσων αφορά το βάρος τώρα δέν νομίζω οτι είμαι και υπέρβαρος και ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία ανθρώπων που θα έπρεπε να πάρουν κάποιο εξειδικευμένο μοντέλο για να αντέξει το βάρος.

Δημοσ.

marcus ή τιποτα.

Μονο και μονο επειδη μας περνανε για μ@λ@κες δεν την κοιτω καν ( γενικα εχω ξεγραψει το ικεα απο το μυαλο μου )  .

Εδω κανει 199 και στην γερμανια η ιδια 159    και τα αλλα χρωματα 139 , στην ισπανια 179  , πορτογαλια 169        κοκ 

Μιλαμε παντα για την ιδια Κωδικός προϊόντος: 401.031.00

Δημοσ.

Μονο και μονο επειδη μας περνανε για μ@λ@κες δεν την κοιτω καν ( γενικα εχω ξεγραψει το ικεα απο το μυαλο μου )  .

Εδω κανει 199 και στην γερμανια η ιδια 159    και τα αλλα χρωματα 139 , στην ισπανια 179  , πορτογαλια 169        κοκ 

Μιλαμε παντα για την ιδια Κωδικός προϊόντος: 401.031.00

Αλλο Φπα, αλλο κρατος

Δημοσ.

καλά εγώ δέν θα έμπαινα κάν στην διαδικασία να δώσω 200 ευρώ για no-name καρέκλα απο ικέα. κάλλιο να έδινα και 50 παραπάνω να αγόραζα απο εξιδεικευμένο μαγαζί ή κάτι επώνυμο απο ίντερνετ και με την ανάλογη εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα! Θα σου πρότεινα αυτή: http://www.praktiker.gr/p/polythrona-grafeiou-ravenna-mpez-16044

Την πήρα πριν ένα μήνα σε μαύρο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι για την τιμή της αξίζει πολύ. Ούτε τριγμοί ούτε τίποτα. Αν πας στο κατάστημα στο Αιγάλεω, τις έχει τις περισσότερες ανοιχτές για να δεις πως είναι.  Πήγα την είδα ήταν ετοιμοπαράδοτη και την πήρα. 

Την συναρμολογείς μόνος σου αλλά η συναρμολόγηση είναι πανεύκολη δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου. 

Δημοσ.

Καλημέρα! Θα σου πρότεινα αυτή: http://www.praktiker.gr/p/polythrona-grafeiou-ravenna-mpez-16044

Την πήρα πριν ένα μήνα σε μαύρο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι για την τιμή της αξίζει πολύ. Ούτε τριγμοί ούτε τίποτα. Αν πας στο κατάστημα στο Αιγάλεω, τις έχει τις περισσότερες ανοιχτές για να δεις πως είναι.  Πήγα την είδα ήταν ετοιμοπαράδοτη και την πήρα. 

Την συναρμολογείς μόνος σου αλλά η συναρμολόγηση είναι πανεύκολη δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου. 

την έχω σε μαυρη και στο χρόνο άρχισε να ξεφλουδίζει ολόκληρη... ειναι καλή αναπαυτική αλλα το δερμα της είναι αρκετά της πλακας...

τώρα ψαχνω για καλυμα για να μην ξεφλουδίσει ολόκληρη

Δημοσ.

Δυστηχως στο θεμα τις καρεκλας νομιζω οτι ειναι οτι σου "τυχει" οπως ειπα και νωριτερα ο αδερφος μου αγορασε καποτε απι ενα συνοικιακο μαγαζι μια καρεκλα στα 40 ευρω και καμια 8 χρονια τωρα ειναι κομπλε. το θεμα τις φθορας στην επενδυση-δερμα ειναι εξισου σοβαρο οπως και το κλασσικο θεμα που "πεφτει" ο αφρος του καθισματος μετα απο λιγο καιρο. οποτε ειναι πολλοι οι παραγοντες και μαλλον το τελειο δεν υπαρχει τουλαχιστων στι δικο μου budjet.....

Δημοσ.

Εχει κανείς υπόψιν στην αθηνα μαγαζι με ανταλλακτικά για καρεκλες γραφειου ?

Με έπιασε και έλυσα την δικια μου και εστειλα πλάτη και κάθισμα για αλλαγη ταπετσαρίας , και θέλω να αλλάξω και την ανάρτηση .

οποτε να γινει ξανα New

Δημοσ.

Εχω την markus την υφασμάτινη 4 χρόνια τώρα. Καλή είναι γενικά αλλά έχει αρχίσει να τρίζει και κάνει λίγο πέρα δώθε όπως κουνιέμαι. Επιπλέον απο κάτω έχει σπάσει ένα σίδερο το οποίο ευτυχώς δεν επηρεάζει την καρέκλα. Το κάθισμα μόνο δεν ήταν πολύ αναπαυτικό οπότε έχω πάρει ένα μαξιλάρι και βάζω απο κάτω.

Σε λίγο καιρό θα την αλλάξω βέβαια, θα κοιτάξω κάτι πιο ακριβό απο εξωτερικό γιατί εδώ δεν έχει ποικιλία.

Δημοσ.

Κοιτάχτε πάντως και το θέμα της εφίδρωσης. Γιατί καλό το δέρμα αλλά το καλοκαίρι η πλάτη-κ#λος θα λιώνει στον ιδρώτα. 

Οι καλύτερες είναι σαν αυτή του ΙΚΕΑ, τις οποίες μπορείς να βρεις και σε άλλα μαγαζιά τύπου "Τραπεζομανία", "Καρέκλα", κλπ. Αν έχουν και το κάτω μέρος σαν της πλάτης τότε αυτό είναι το καλύτερο αλλά κοστίζουν :(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...