Silenzio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 το 2001 με το χτύπημα στους δίδυμους πυργους, σκεφτείτε για τι καταστροφή μιλάμε και τι κατάσταση επικρατούσε, και όμως δε μας έδειξαν τα μέσα ενημέρωσης τις πραγματικές εικόνες με πτώματα αποκεφαλισμένα, διαμελισμένα μέλη από εδώ και από εκεί .ομως στις "τριτοκοσμικές" χώρες δεν υπάρχει ενδοιασμός και να αναφέρονται τέτοιες λεπτομέρειες αλλά και να τις δείχνουν..μαντέψτε το λόγο κύριοι δυτικοί πολιτισμένοι. 2
Baator Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 το 2001 με το χτύπημα στους δίδυμους πυργους, σκεφτείτε για τι καταστροφή μιλάμε και τι κατάσταση επικρατούσε, και όμως δε μας έδειξαν τα μέσα ενημέρωσης τις πραγματικές εικόνες με πτώματα αποκεφαλισμένα, διαμελισμένα μέλη από εδώ και από εκεί .ομως στις "τριτοκοσμικές" χώρες δεν υπάρχει ενδοιασμός και να αναφέρονται τέτοιες λεπτομέρειες αλλά και να τις δείχνουν..μαντέψτε το λόγο κύριοι δυτικοί πολιτισμένοι. Τί ακριβώς θες να πεις, δεν κατάλαβα. Ποιος είναι ο λόγος; Και το χτύπημα στους πύργους ποιος το προκάλεσε, οι δυτικοί; Πάλι ίδιας ακριβώς νοοτροπίας άτομα δεν προκάλεσαν αυτό το τρομακτικό μακελειό; Έτσι που το γράφεις είναι σαν να υποννοείς πως και στην Δύση γίνονται με την ίδια συχνότητα τέτοια πράγματα, αλλά απλά μας το κρύβουν.
CtrlFreak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Περπατηστε στο πολιτισμενο ανατολικο λονδινο μετα τις 7 το βραδυ και τα λεμε Έχει και κει Ινδούς?
Unabomber Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 το 2001 με το χτύπημα στους δίδυμους πυργους, σκεφτείτε για τι καταστροφή μιλάμε και τι κατάσταση επικρατούσε, και όμως δε μας έδειξαν τα μέσα ενημέρωσης τις πραγματικές εικόνες με πτώματα αποκεφαλισμένα, διαμελισμένα μέλη από εδώ και από εκεί .ομως στις "τριτοκοσμικές" χώρες δεν υπάρχει ενδοιασμός και να αναφέρονται τέτοιες λεπτομέρειες αλλά και να τις δείχνουν..μαντέψτε το λόγο κύριοι δυτικοί πολιτισμένοι. Oυτε αποκεφαλισμενα πτωματα ειδα ουτε διαμελισμενα μελη, με τοσο καπνο και σκονη που ειχε πεσει…... Και ειμασταν απο τις πρωτες μοναδες που φτασαμε εκει….. Έχει και κει Ινδούς? Το μισο Λονδινο Ινδους εχει. Με Βρετανικη υπηκοοτητα φυσικα.
Silenzio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 εγώ να το δεχτώ αυτό που λες καθώς δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, εσύ δέχεσαι τη δική μου συλλογιστική κατά τη γνώμη σου ή είμαι υπερβολικός γραφικός αντιμερικάνος ? δεν υπάρχει αυτή η προπαγάνδα που δε θέλει να θιγεί η μήτρα του καπιταλισμού ? θεωρώ πως όποιες εικόνες πλήρους εξαθλίωσης κλπ κλπ με βιασμούς με ανωμαλίες κλπ κλπ πως προβάλλονται και προωθούνται ώστε να τις συγχρονίσουμε στο μυαλό μας με "τριτοκοσμικές" χώρες. Έχουν ως σκοπό να μην αφήσουν τέτοιες χώρες να ανακάμψουν ποτέ και το κάνουν με όλα τα μέσα και όλα γίνονται για το χρήμα. (άσχετο unabomber έχω διαβάσει το βιβλίο του Ted Kaczynski η βιομηχανική κοινωνία και το μέλλον της, από εκεί πήρες το nick ?)
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 "να τις συγχρονισουμε στο μυαλο μας" και γιατι το 99% του κοσμου που παιζει πχ CS, δεν βγαινει εξω να πυροβολει; Επειδη δεν ειναι ανεγκεφαλος; Επειδη ξερει απο την αρχη οτι ειναι παιχνιδι; Επειδη εχει θεσει συγκεκριμενα ορια πραγματικοτητας-φαντασιας, και μεχρι στιγμης δεν τον εχουν "προδωσει"; "μην αφήσουν τέτοιες χώρες να ανακάμψουν ποτέ" η "ελεημοσυνη" ειναι πιο ευκολη-πιασαρικη απο την "αλληλεγγυη" bonus: μας δινει χαρα με την παρτη μας, χωρις ιδιαιτερη σκεψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα