Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Έχω σκοπό να αγοράσω σύντομα μια μηχανή για να φτιάχνω espresso / cappuccino. Προορίζεται για οικιακή χρήση αλλά θέλω να φτιάχνω έναν καλό και αξιοπρεπέστατο espresso

Έχω δοκιμάσει να πιω από τις μηχανές με τις κάψουλες που υπάρχουν αλλά δεν μου έκανε καμία εντύπωση. Θα μπορούσα να δώσω μέχρι 80-90 ευρώ για μια τέτοια μηχανή. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καθώς είμαι άσχετος με τις προδιαγραφές και τα bar που πρέπει να έχει η μηχανή κλπ.

Επίσης κατά τη γνώμη σας ποιος καφές espresso θεωρείται από τους top της αγοράς; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για illy. Ισχύει;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σχετικά με την μηχανή δες λίγο τις απαντήσεις μου σε αυτό εδώ το θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/584204-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%BF-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-80-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%87/

Όσον αφορά τον καφέ, αν εννοείς καφέ από σουπερ μάρκετ όντως ο illy είναι καλός αν και αρκετά ακριβός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...