Προς το περιεχόμενο

Ξεπέρασε τα 9 εκατομμύρια ο αριθμός των ατόμων που έπαιξαν την beta έκδοση του Star Wars Battlefront


Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Star Wars Battlefront αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και πολλοί είναι εκείνοι που ανυπομονούν να το παίξουν.

Ωστόσο, οι φανατικοί του Star Wars είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι παίζοντας την public beta έκδοσή του, η οποία ήταν διαθέσιμη από 8 έως 13 Οκτωβρίου. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι ο αριθμός των παικτών ξεπέρασε τα 9 εκατομμύρια, σύμφωνα με την Electronic Arts, κάνοντας με αυτό τον τρόπο την public beta του Star Wars Battlefront την μεγαλύτερη beta στην ιστορία της EA.

 

Μία από τους παραγωγούς του παιχνιδιού, η Sigurlina Ingvarsdottir, δήλωσε ότι η public beta του παιχνιδιού αναμενόταν από πολλούς και επομένως, ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που έγινε επιτέλους διαθέσιμη. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίκτες, των οποίων η συμβολή ήταν ιδιαίτερα σημαντική εφόσον τώρα η EA θα αξιοποιήσει τα σχόλια και τις παρατηρήσεις που έλαβε, ώστε να επιλύσει τα πιθανά προβλήματα και να εξασφαλίσει την απροβλημάτιστη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του παιχνιδιού.

 

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η public beta ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική από λειτουργική άποψη παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται για την τελειοποιημένη έκδοση του παιχνιδιού και ότι υπήρχε μεγάλος φόρτος στους servers της EA εξαιτίας του μεγάλου αριθμού παικτών.

 

Η public beta ήταν μονάχα ένα μικρό δείγμα, εφόσον η τελική έκδοση του Star Wars Battlefront θα περιέχει περισσότερο περιεχόμενο, σημαντικό ποσοστό του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

 

 

Link.png Site: Eurogamer

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καμια σχεση με αυτο που ειδαμε στην Ε3 το καλοκαιρι.

 

Οι stormtroopers ηταν πρακτικα αηττητοι στο walker assault ενω στο αλλο με τα drones ο χαρτης ηταν μικροσκοπικος και το mode αδιαφορο.

 

Τα γραφικα ηταν.. οκ.

 

Οι ηχοι ηταν τρομεροι!

 

Κριμα, μονο ενα halo guardians μας σωζει τωρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Υψηλή απαίτηση !

Φαίνονται, αλλά παίζεται και με πιο αδύναμα specs, από αυτή της πλευράς το game ήταν gg...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eye candy και ήχος ωραίος Εκτός απο κάποιες φωνές (Βλ Darth Vader) που έμοιαζαν να προέρχονται απο κακά ηχογραφημένη κασέτα του 80.

Κατά τα άλλα έχει πολλά θέματα που αμφιβάλλω αν θα προλάβουν να φτιάξουν και είναι θέματα λειτουργικά όπως το απαράδεκτο spawn σχεδόν μέσα η πίσω απο τους εχθρούς που δίνει free  kills χωρίς λόγο,η απουσία οποιοδήποτε συν όταν σημαδεύεις σε πρώτο πρόσωπο πλή του αισθητικού αφού και δεν σου δίνει καλύτερο σημάδι και σε κάνει να κινήσει αργα κλπ Ελπίζω να το φτιάξουν και οι άλλες πίστες να είναι σαφώς καλύτερες σε balance και τότε το συζητάμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δε καταλαβαινω τι λετε , πολυ καλο ballance για βετα και δικαιο συστημα σκοπευσης .. εγω μετα απο δυο μερες εβγαινα πρωτος η δευτερος στα "pod" χωρις ναμαι κανας battlefield eidikos απλα με καλη ταχυτητα .. ειναι πολυ καλο το παιχνιδι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...