Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,εχω μια σελιδα στο facebook και θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε πως μπορω να βαλω αριστερα αυτο που εχουν πολλες σελιδες που λεει εφαρμογες και βαζουν κοινωνικα δυκτια κτλ κτλ...ευχαριστώ..!!

Δημοσ.

Καλησπέρα, είχα ανοίξει ένα παρόμοιο θέμα πριν μερικούς μήνες, σου παραθέτω την κατατοπιστικότατη απάντηση την οποία είχα πάρει εγώ ο ίδιος.

''Κάνεις αναζήτηση στο facebook το όνομα της εφαρμογής (ενώ χρησιμοποιείς το facebook ως χρήστης και όχι ως σελίδα), πατάς «Use Now» στην εφαρμογή που θες και σε ρωτάει σε ποια από τις σελίδες που διαχειρίζεσαι θες να προστεθεί το tab. Μόλις τελειώσεις, η εφαρμογή θα φαίνεται στο αριστερά πλαίσιο που λες και θα μπορείς να προσθέσεις και tab αν θέλεις στο πάνω μέρος της σελίδας.

Παράδειγμα εφαρμογής για να προσθέσεις YouTube Tab:

post-253261-0-61698800-1436993280.png

και μόλις προστεθεί στη σελίδα:

post-253261-0-82944600-1436993105.png

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, είχα ανοίξει ένα παρόμοιο θέμα πριν μερικούς μήνες, σου παραθέτω την κατατοπιστικότατη απάντηση την οποία είχα πάρει εγώ ο ίδιος.

''Κάνεις αναζήτηση στο facebook το όνομα της εφαρμογής (ενώ χρησιμοποιείς το facebook ως χρήστης και όχι ως σελίδα), πατάς «Use Now» στην εφαρμογή που θες και σε ρωτάει σε ποια από τις σελίδες που διαχειρίζεσαι θες να προστεθεί το tab. Μόλις τελειώσεις, η εφαρμογή θα φαίνεται στο αριστερά πλαίσιο που λες και θα μπορείς να προσθέσεις και tab αν θέλεις στο πάνω μέρος της σελίδας.

Παράδειγμα εφαρμογής για να προσθέσεις YouTube Tab:

post-253261-0-61698800-1436993280.png

και μόλις προστεθεί στη σελίδα:

post-253261-0-82944600-1436993105.png

ευχαριστώ πολύ φιλε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...