Tony10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας, θα αγορασω ενα λαπτοπ απο το computeruniverse που εινια γερμανικο και εχω καποιες αποριες πριν κανω την αγορα ..Πρωτον το site γραφει 19% VAT ενω κανονικα δεν θα πρεπε να ειναι 23%? Επισης εχω κανει παρα πολλες αγορες απο ενα αλλο μουσικο καταστημα στην γερμανια και οταν κοβω τιμολογιο δεν πληρωνω το φπα.Ισχυει και στο συγκεκριμενο καταστημα?.Εκτος απο τα μεταφορικα θα χρεωθω κατι εξτρα που δεν εχω λαβει υποψη μου ? ευχαριστω
makfil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Χρεώνει τον εθνικό (Γερμανικό) ΦΠΑ και όχι τον Ελληνικό. Μόνον όσα καταστήματα, όπως πχ τα ευρωπαικά Amazon, έχουν ελληνικό ΑΦΜ, χρεώνουν τον ελληνικό ΦΠΑ όταν ο Έλληνας αγοραστής βάλει στο καλάθι το αντικείμενο και προχωρήσει στη διαδικασία της παραγγελίας. Στο παράδειγμα που αναφέρεις, για το τιμολόγιο, φαίνεται ότι ο λογιστής σου έχει ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές στην Εφορία και, επομένως, σε κάθε αγορά που ζητάς να κάνεις με τιμολόγιο δεν σε χρεώνει ΦΠΑ. Δεν θα χρεωθείς κάτι έξτρα αλλά μπορείς να προχωρήσεις την παραγγελία σου μέχρι την οριστικοποίησή της, για να δεις τις χρεώσεις.
forgotten Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 προσωπικα το αποφευγω μετα το γεγονος οτι με 4-5 αγορες πετυχημενες αξιας ηρθε αδειο κουτι με παραγγελια ενος ssd . επικοινωνησα αμεσα με την παραλαβη ,μου απαντησαν μετα απο 3 μερες και ζητουσαν αποδειξη ταχυδρομειου ή αστυνομιας για επιστροφη των χρηματων , οτι ηρθε αδειο κουτι ,οποτε εχασα 95ε ετσι και απο τοτε δεν ξαναγορασα απο κει
Angeldust Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Για αγορά laptop απο Γερμανία πρόσεξε το πληκτρολόγιο γιατί έχουν νομίζω άλλη διάταξη (qwertz)
Tony10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ξερω για το πληκτρολογιο δεν με πειραζει δηλαδη με αυτη την ρυθμιση γλιτωνω και τον γερμανικο φπα ή δεν εχει σχεση? Επισης μπορω να πληρωσω με χρεωστικη η οποια εχει στον λογαριασμο παραπανω απο οτι ειναι αναγκαιο για την πληρωμη. Ειναι αξιοπιστοι ή να περιμενω μεχρι να βαλω στην prepaid καρτα το καταλληλο ποσο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα