Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εγραψα παραπανω αναλυτικα και ακομα ψαχνεστε.
Ι rest my case.
Tρεχατε στις ουρες του οαεδ.
Ηλεκτρονικα κανει τζιζ.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα εγραψα παραπανω αναλυτικα και ακομα ψαχνεστε.

Ι rest my case.

Tρεχατε στις ουρες του οαεδ.

Ηλεκτρονικα κανει τζιζ.

Sistah είναι νωρίς ακόμα. Το ίδιο/άλλο thread έχει φτάσει τις 10 σελίδες και ακόμα υπάρχουν απορίες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπαρχει κατι νεωτερο με αυτο το θεμα?

Ποιο απο τα δυο εγγραφα που λεγαμε τελικα ειναι το σωστο?

Τελειωσε ο μηνας και πρεπει να βγαλω καινουργια βεβαιωση :)

Πατε εδω: VFlXw3e.png
και στην συνεχεια επιλεγετε "Βεβαιωση Χρονου Ανεργιας".
Στο επομενο βημα που εχει τις ημερομηνιες, μην κανετε καν τον κοπο να επιλεξετε κατι
και απλα πατηστε το κουμπι "Καταγραφη της Αιτησης-Εκδοση της βεβαιωσης".

Η σειρα αυτων των 4 γραμμων εχει αλλαξει.

Εν τω μεταξυ, αν κλικαρεις στο Εκδοση Βεβαιωσης τωρα υπαρχουν οι επιλογες

-Βεβαιωση χρονου ανεργιας(τρεχουσα κατασταση)

-Βεβαιωση χρονου ανεργιας για προηγουμενο διαστημα

Ποιο απο τα δυο παταω?

Δημοσ.

Ρε παιδιά από πότε ισχύει αυτό το φοβερό νέο και δεν έγινε γνωστό?

Εγώ γιατί το βλέπω πρώτη φορά? Γιατί δεν έγινε θέμα σε ΜΜΕ?

Μπορούν όντως όλοι οι άνεργοι να μετακινούνται δωρεάν στα μέσα του ΟΑΣΑ?

ΓΙα Θεσσαλονίκη προφανώς δεν παίζει κάτι αντίστοιχο ε?

Δημοσ.

Ρε παιδιά από πότε ισχύει αυτό το φοβερό νέο και δεν έγινε γνωστό?

Εγώ γιατί το βλέπω πρώτη φορά? Γιατί δεν έγινε θέμα σε ΜΜΕ?

Μπορούν όντως όλοι οι άνεργοι να μετακινούνται δωρεάν στα μέσα του ΟΑΣΑ?

ΓΙα Θεσσαλονίκη προφανώς δεν παίζει κάτι αντίστοιχο ε?

Δεν ισχυει για προαστιακο.

Πρεπει καθε μηνα να ανανεωνουν το χαρτι που αποδεικνυει την ανεργια(βεβαιωση χρονου ανεργιας) και να εχουν μαζι τους και ταυτοτητα

Δημοσ.

Πρεπει καθε μηνα να ανανεωνουν το χαρτι που αποδεικνυει την ανεργια(βεβαιωση χρονου ανεργιας) και να εχουν μαζι τους και ταυτοτητα

Καρτα οχι?

Εχει ξεκαθαρισει ποια ακριβως βεβαιωση απαιτειται?

Δημοσ.

Καρτα οχι?

Εχει ξεκαθαρισει ποια ακριβως βεβαιωση απαιτειται?

Αν ειναι κοντα ο ΟΑΕΔ πηγαινε βγαλε εκει(οπου ανανεωνουν τις καρτες) δεν εχουν ολοι εκτυπωτη σπιτι τους.

Μα το γραφουν παιδια πιο πανω.(Βεβαιωση χρονου ανεργιας για καθε νομιμη χρηση)

Καλυτερα να εχεις και την καρτα μαζι.

Δημοσ.

Αν ειναι κοντα ο ΟΑΕΔ πηγαινε βγαλε εκει(οπου ανανεωνουν τις καρτες) δεν εχουν ολοι εκτυπωτη σπιτι τους.

Μα το γραφουν παιδια πιο πανω.(Βεβαιωση χρονου ανεργιας για καθε νομιμη χρηση)

Καλυτερα να εχεις και την καρτα μαζι.

Δε χρειαζεται να παω στον οαεδ, βγαζω οτι ειναι κι απ το σπιτι μου.

Δεν υπαρχει "Βεβαιωση χρονου ανεργιας για καθε νομιμη χρηση", υπαρχουν οι επιλογες

Επισης υπαρχει και ενα αλλο εγγραφο(Αποδεικτικο ανανεωσης) για το οποιο υπηρχε διαφωνια εαν ειναι αυτο που χρειαζεται. Γιαυτο ξαναρωτησα επειτα απο 40 μερες, μηπως υπαρχει κατι νεωτερο και πιο σιγουρο.

Δημοσ.

Δεν ισχυει για προαστιακο.

ε οκ δεν ισχύει για τον προαστιακό αλλά συνεχίζει να μου κάνει φοβερή εντύπωση που δεν το ξέρω.

Είχε γίνει μεγάλο θέμα στα κανάλια και έτυχε εκείνες τις μέρες να μην το παρακολουθήσω?

Δημοσ.

ε οκ δεν ισχύει για τον προαστιακό αλλά συνεχίζει να μου κάνει φοβερή εντύπωση που δεν το ξέρω.

Είχε γίνει μεγάλο θέμα στα κανάλια και έτυχε εκείνες τις μέρες να μην το παρακολουθήσω?

Ε, μια φορα θα το ειπαν και τελος, τι περιμενες, να το λενε καθε μερα? :)

Δημοσ.

Ε, μια φορα θα το ειπαν και τελος, τι περιμενες, να το λενε καθε μερα? :)

Μπορεί εγώ να έτυχε να μην δω tv ή να μην διαβάσω ειδήσεις εκείνες τις μέρες τι να πω.

Αλλιώς μου κάνει φοβερή εντύπωση να έχει περάσει στα ψιλά ένα τέτοιο μέτρο γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για άπειρο κόσμο.

Επί της ουσίας, εδώ στην Θεσσαλονίκη με τον κωλοΟΑΣΘ πάλι τίποτα ε?

Πραγματικά πιο λαμογιοδημόσια συγκοινωνία δεν παίζει να υπάρχει πουθενά.

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να παω στον οαεδ, βγαζω οτι ειναι κι απ το σπιτι μου.

Δεν υπαρχει "Βεβαιωση χρονου ανεργιας για καθε νομιμη χρηση", υπαρχουν οι επιλογες

Επισης υπαρχει και ενα αλλο εγγραφο(Αποδεικτικο ανανεωσης) για το οποιο υπηρχε διαφωνια εαν ειναι αυτο που χρειαζεται. Γιαυτο ξαναρωτησα επειτα απο 40 μερες, μηπως υπαρχει κατι νεωτερο και πιο σιγουρο.

Τοτε βγαλε και τα δυο φωτοτυπιες παντως σε καποιο απο αυτα θα γραφει στο τελος για καθε νομιμη χρηση...!

Δημοσ.

Επίτηδες το σιγοντάρουν το θέμα γιατί θα πλακώσουν όλοι οι απόφοιτοι και όσοι εργάζονται μαύρα να γραφτούν ΟΑΕΔ μόνο για να μετακινούνται δωρεάν στα ΜΜΜ της Αθήνας. Ο ΟΑΣΑ ήδη έχει ζημίες από το μέτρο αυτό.

Μπορεί εγώ να έτυχε να μην δω tv ή να μην διαβάσω ειδήσεις εκείνες τις μέρες τι να πω.

Αλλιώς μου κάνει φοβερή εντύπωση να έχει περάσει στα ψιλά ένα τέτοιο μέτρο γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για άπειρο κόσμο.

Επί της ουσίας, εδώ στην Θεσσαλονίκη με τον κωλοΟΑΣΘ πάλι τίποτα ε?

Πραγματικά πιο λαμογιοδημόσια συγκοινωνία δεν παίζει να υπάρχει πουθενά.

Ο ΟΑΣΘ ανήκει στο δημόσιο ή σε ιδιώτες; Γιατί και το καλοκαίρι με τα cc μόνο στην Αθήνα ίσχυαν οι δωρεάν μετακινήσεις.

Δημοσ.

Επίτηδες το σιγοντάρουν το θέμα γιατί θα πλακώσουν όλοι οι απόφοιτοι και όσοι εργάζονται μαύρα να γραφτούν ΟΑΕΔ μόνο για να μετακινούνται δωρεάν στα ΜΜΜ της Αθήνας. Ο ΟΑΣΑ ήδη έχει ζημίες από το μέτρο αυτό.

Μα καλά είναι δυνατόν να μην μαθευτεί τελικά? Τι νόημα έχει να το σιγοντάρουν αν αποφάσισαν να το κάνουν?

Αν πέρασε όντως θα ψιλά στα ΜΜΕ μου φαίνεται ακραίο. Κρατάω όμως μια επιφύλαξη σε περίπτωση που προβληθηκε αρκετά και έτυχε εκείνες τις μέρες να είμαι εγώ στον κόσμο μου.

Δημοσ.

Δεν πέρασε στα ψιλά. Έγινε θέμα κανονικά (στο μέτρο που του αναλογεί, δεν είναι ότι το είχαν πρώτο θέμα στις ειδήσεις για τρεις μέρες προφανώς).

Για τη Θεσσαλονίκη δεν ισχύει γιατί είναι ιδιωτικά τα Μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...