funbreaker Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ο ΟΑΣΘ ανήκει στο δημόσιο ή σε ιδιώτες; Γιατί και το καλοκαίρι με τα cc μόνο στην Αθήνα ίσχυαν οι δωρεάν μετακινήσεις. Σε ιδιώτες αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Οι οποίοι ιδιώτες πρέπει πάντα, ανεξαρτήτως κρίσης και συνθηκών να μην χάνουν ποτέ και να έχουν σταθερό μέρισμα. Αν το κράτος μπορεί να επιχορηγήσει καλώς, αλλιώς όλο το κόστος πάει στους επιβάτες. Δεν πέρασε στα ψιλά. Έγινε θέμα κανονικά (στο μέτρο που του αναλογεί, δεν είναι ότι το είχαν πρώτο θέμα στις ειδήσεις για τρεις μέρες προφανώς). Για τη Θεσσαλονίκη δεν ισχύει γιατί είναι ιδιωτικά τα Μέσα. οκ τότε, επομένως εγώ έτυχε να μην το δω εκείνες τις μέρες.
iordanis77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Επίτηδες το σιγοντάρουν το θέμα γιατί θα πλακώσουν όλοι οι απόφοιτοι και όσοι εργάζονται μαύρα να γραφτούν ΟΑΕΔ μόνο για να μετακινούνται δωρεάν στα ΜΜΜ της Αθήνας. Ο ΟΑΣΑ ήδη έχει ζημίες από το μέτρο αυτό. Μα καλά είναι δυνατόν να μην μαθευτεί τελικά? Τι νόημα έχει να το σιγοντάρουν αν αποφάσισαν να το κάνουν? Αν πέρασε όντως θα ψιλά στα ΜΜΕ μου φαίνεται ακραίο. Κρατάω όμως μια επιφύλαξη σε περίπτωση που προβληθηκε αρκετά και έτυχε εκείνες τις μέρες να είμαι εγώ στον κόσμο μου. "Σιγονταρω" σημαινει υποστηριζω
funbreaker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 "Σιγονταρω" σημαινει υποστηριζω lol, thanks, κι είπα να το ψάξω αλλά λέω αποσιωπούν θα σημαίνει για να το γράφει ο άλλος έτσι.
eidikos33 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 με φωτοτυπια βεβαιωσης χρονου ανεργιας (τρεχουσα κατασταση) + την καρτα ανεργιας μου + την ταυτοτητα μου ειμαι καλυμενος για τα μμμ στην αθηνα? δεν πληρωνεις κομιστρο ετσι?
iordanis77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 με φωτοτυπια βεβαιωσης χρονου ανεργιας (τρεχουσα κατασταση) + την καρτα ανεργιας μου + την ταυτοτητα μου ειμαι καλυμενος για τα μμμ στην αθηνα? δεν πληρωνεις κομιστρο ετσι? Απο τη συζητηση εδω ειναι ακομα ασαφες ποια βεβαιωση ειναι η καταλληλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα