Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο πανεπιστήμιο όταν σου δίνουν το email @uoa.gr ισχύει για όσο είσαι φοιτητής ή το έχεις γενικά; Για να ξέρω δηλαδή να μη το δίνω αν είναι προσωρινό να δίνω homail.  

Δημοσ.

Γιατί σαβούρα; Τόσα χρόνια μια χαρά με έχει βολέψει.

Μεγαλύτερο χάλι απ το hotmail δεν υπάρχει. Όποτε αναγκάζομαι να μπω πάντα κολλάει.

Δεν φτιάχνεις κανα gmail ή yahoo να δεις την διαφορά.

Αν και το yahoo κολλάει κι αυτό. Σαν το gmail δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Το ότι είναι προσωρινό, δε σημαίνει πως δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις. Έτσι κι αλλιώς δε στο δίνουν για να παραγγέλνεις παιχνίδια και να κάνεις sign up σε forums, αλλά για ακαδημαϊκές υποθέσεις. Προφανώς βολεύει γιατί το συνηθέστερο format του username περιέχει ολόκληρο το επώνυμο σου και πιθανότατα μέρος του μικρού, ενώ φαίνεται ταυτόχρονα ότι ανήκει σε φοιτητή.

Θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο, αλλά μερικοί στέλνουν σοβαρά mails από το [email protected] ή το [email protected]. Εγώ θα το πήγαινα και ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας σου να χρησιμοποιήσεις επαγγελματικές κάρτες αν πραγματικά νοιάζεσαι. Επειδή δε συνηθίζονται καθόλου, αφήνουν καλή εντύπωση όπως παρατήρησα προσωπικά. Η δικιά μου ήταν σε χρώμα κοκάλινο, με μια γραμματοσειρούλα που λέγεται Silian Rail.

• Like 2
Δημοσ.

15 χρονια hotmail, δεν ειχα ποτε προβλημα. επειδη καποιους δε τους βολευει, αμεσως το χαρακτηριζουν σαβουρα.

με την ιδια λογικη, για μενα το gmail ειναι γτπ καβαλα. ακομα και το yahoo καλυτερο ειναι

Δημοσ.

15 χρονια hotmail, δεν ειχα ποτε προβλημα. επειδη καποιους δε τους βολευει, αμεσως το χαρακτηριζουν σαβουρα.

με την ιδια λογικη, για μενα το gmail ειναι γτπ καβαλα. ακομα και το yahoo καλυτερο ειναι

Καλά μην παρεξηγιέσαι, δεν θα πέσει η μετοχή.

• Like 5
Δημοσ.

Έχω yahoo από τότε που οι μόνες search engines ήταν η altavista, ο lykos και η yahoo. ΌΧΙ! Το gmail είναι αρκετά καλύτερο. 

• Like 1
Δημοσ.

να χρησιμοποιήσεις επαγγελματικές κάρτες αν πραγματικά νοιάζεσαι. Επειδή δε συνηθίζονται καθόλου, αφήνουν καλή εντύπωση όπως παρατήρησα προσωπικά. Η δικιά μου ήταν σε χρώμα κοκάλινο, με μια γραμματοσειρούλα που λέγεται Silian Rail.

Christian Bale σε λένε; :confused:

Δημοσ.

που το βρισκουμε αυτο το email ρε παιδια;

Δημοσ.

Το ότι είναι προσωρινό, δε σημαίνει πως δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις. Έτσι κι αλλιώς δε στο δίνουν για να παραγγέλνεις παιχνίδια και να κάνεις sign up σε forums, αλλά για ακαδημαϊκές υποθέσεις. Προφανώς βολεύει γιατί το συνηθέστερο format του username περιέχει ολόκληρο το επώνυμο σου και πιθανότατα μέρος του μικρού, ενώ φαίνεται ταυτόχρονα ότι ανήκει σε φοιτητή.

Θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο, αλλά μερικοί στέλνουν σοβαρά mails από το [email protected] ή το [email protected]. Εγώ θα το πήγαινα και ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας σου να χρησιμοποιήσεις επαγγελματικές κάρτες αν πραγματικά νοιάζεσαι. Επειδή δε συνηθίζονται καθόλου, αφήνουν καλή εντύπωση όπως παρατήρησα προσωπικά. Η δικιά μου ήταν σε χρώμα κοκάλινο, με μια γραμματοσειρούλα που λέγεται Silian Rail.

κατι τετοιο; http://www.zazzle.co.uk/silian_rail_bone_business_cards-240920132760823645

που το βρισκουμε αυτο το email ρε παιδια;

στο δινουν απο τη σχολη.

Δημοσ.

Εδώ και κάτι μήνες, το hotmail έχει τεράστια προβλήματα με τους IMAP servers, σε σημείο που να θέλει ολόκληρα λεπτά για να πάρει λίγα mails, και πολλές φορές δεν συνδέεται καν. Επίσης, σε πολλούς αργεί να παραδώσει και τα mails, είχε αναφερθεί και εδώ σε ένα topic. Οπότε όχι, δεν είναι μόνο θέμα προτιμήσεων.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα επιμείνω ότι τόσα χρόνια που το έχω (κοντά 10) δεν έχω παρατηρήσει τίποτα κακό. To gmail γενικά μου τη σπάει (αυτό είναι προτίμηση. Τώρα βρίσκω χαζό αφού είναι προσωρινό να δίνεις το μειλ του πανεπιστημίου αφού θα πάψει να υπάρχει. Το μειλ έχει την έννοια να σε βρίσκει κάποιος όποτε θέλει.. άμα σε ψάξει κάποιος μετά από χρόνο, να επικοινωήσει μαζί σου καλύτερα να του δώσεις έναν πιο μόνιμο τρόπο. Σαν να δώσεις το κινητό σου σε όλους και όταν πάρεις μεταπτυχιακό να αλλάξεις νούμερο. Βλακεία δεν είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...