Keravnoulhs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Στο πανεπιστήμιο όταν σου δίνουν το email @uoa.gr ισχύει για όσο είσαι φοιτητής ή το έχεις γενικά; Για να ξέρω δηλαδή να μη το δίνω αν είναι προσωρινό να δίνω homail.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Προσωρινό είναι, αλλά και το Hotmail που έχεις και αυτό σαβούρα είναι 4
Keravnoulhs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γιατί σαβούρα; Τόσα χρόνια μια χαρά με έχει βολέψει.
funbreaker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γιατί σαβούρα; Τόσα χρόνια μια χαρά με έχει βολέψει. Μεγαλύτερο χάλι απ το hotmail δεν υπάρχει. Όποτε αναγκάζομαι να μπω πάντα κολλάει. Δεν φτιάχνεις κανα gmail ή yahoo να δεις την διαφορά. Αν και το yahoo κολλάει κι αυτό. Σαν το gmail δεν υπάρχει.
slipknot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το ότι είναι προσωρινό, δε σημαίνει πως δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις. Έτσι κι αλλιώς δε στο δίνουν για να παραγγέλνεις παιχνίδια και να κάνεις sign up σε forums, αλλά για ακαδημαϊκές υποθέσεις. Προφανώς βολεύει γιατί το συνηθέστερο format του username περιέχει ολόκληρο το επώνυμο σου και πιθανότατα μέρος του μικρού, ενώ φαίνεται ταυτόχρονα ότι ανήκει σε φοιτητή. Θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο, αλλά μερικοί στέλνουν σοβαρά mails από το [email protected] ή το [email protected]. Εγώ θα το πήγαινα και ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας σου να χρησιμοποιήσεις επαγγελματικές κάρτες αν πραγματικά νοιάζεσαι. Επειδή δε συνηθίζονται καθόλου, αφήνουν καλή εντύπωση όπως παρατήρησα προσωπικά. Η δικιά μου ήταν σε χρώμα κοκάλινο, με μια γραμματοσειρούλα που λέγεται Silian Rail. 2
duende Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 15 χρονια hotmail, δεν ειχα ποτε προβλημα. επειδη καποιους δε τους βολευει, αμεσως το χαρακτηριζουν σαβουρα. με την ιδια λογικη, για μενα το gmail ειναι γτπ καβαλα. ακομα και το yahoo καλυτερο ειναι
funbreaker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 15 χρονια hotmail, δεν ειχα ποτε προβλημα. επειδη καποιους δε τους βολευει, αμεσως το χαρακτηριζουν σαβουρα. με την ιδια λογικη, για μενα το gmail ειναι γτπ καβαλα. ακομα και το yahoo καλυτερο ειναι Καλά μην παρεξηγιέσαι, δεν θα πέσει η μετοχή. 5
groot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 15 χρονια hotmail, δεν ειχα ποτε προβλημα. επειδη καποιους δε τους βολευει, αμεσως το χαρακτηριζουν σαβουρα. με την ιδια λογικη, για μενα το gmail ειναι γτπ καβαλα. ακομα και το yahoo καλυτερο ειναι Έχω yahoo από τότε που οι μόνες search engines ήταν η altavista, ο lykos και η yahoo. ΌΧΙ! Το gmail είναι αρκετά καλύτερο. 1
Speculoos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 να χρησιμοποιήσεις επαγγελματικές κάρτες αν πραγματικά νοιάζεσαι. Επειδή δε συνηθίζονται καθόλου, αφήνουν καλή εντύπωση όπως παρατήρησα προσωπικά. Η δικιά μου ήταν σε χρώμα κοκάλινο, με μια γραμματοσειρούλα που λέγεται Silian Rail. Christian Bale σε λένε;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 που το βρισκουμε αυτο το email ρε παιδια;
0verc0me Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το ότι είναι προσωρινό, δε σημαίνει πως δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις. Έτσι κι αλλιώς δε στο δίνουν για να παραγγέλνεις παιχνίδια και να κάνεις sign up σε forums, αλλά για ακαδημαϊκές υποθέσεις. Προφανώς βολεύει γιατί το συνηθέστερο format του username περιέχει ολόκληρο το επώνυμο σου και πιθανότατα μέρος του μικρού, ενώ φαίνεται ταυτόχρονα ότι ανήκει σε φοιτητή. Θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο, αλλά μερικοί στέλνουν σοβαρά mails από το [email protected] ή το [email protected]. Εγώ θα το πήγαινα και ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας σου να χρησιμοποιήσεις επαγγελματικές κάρτες αν πραγματικά νοιάζεσαι. Επειδή δε συνηθίζονται καθόλου, αφήνουν καλή εντύπωση όπως παρατήρησα προσωπικά. Η δικιά μου ήταν σε χρώμα κοκάλινο, με μια γραμματοσειρούλα που λέγεται Silian Rail. κατι τετοιο; http://www.zazzle.co.uk/silian_rail_bone_business_cards-240920132760823645 που το βρισκουμε αυτο το email ρε παιδια; στο δινουν απο τη σχολη.
infin1tyGR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 15 χρονια hotmail, δεν ειχα ποτε προβλημα. επειδη καποιους δε τους βολευει, αμεσως το χαρακτηριζουν σαβουρα. με την ιδια λογικη, για μενα το gmail ειναι γτπ καβαλα. ακομα και το yahoo καλυτερο ειναι Εδώ και κάτι μήνες, το hotmail έχει τεράστια προβλήματα με τους IMAP servers, σε σημείο που να θέλει ολόκληρα λεπτά για να πάρει λίγα mails, και πολλές φορές δεν συνδέεται καν. Επίσης, σε πολλούς αργεί να παραδώσει και τα mails, είχε αναφερθεί και εδώ σε ένα topic. Οπότε όχι, δεν είναι μόνο θέμα προτιμήσεων. 2
Keravnoulhs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εγώ θα επιμείνω ότι τόσα χρόνια που το έχω (κοντά 10) δεν έχω παρατηρήσει τίποτα κακό. To gmail γενικά μου τη σπάει (αυτό είναι προτίμηση. Τώρα βρίσκω χαζό αφού είναι προσωρινό να δίνεις το μειλ του πανεπιστημίου αφού θα πάψει να υπάρχει. Το μειλ έχει την έννοια να σε βρίσκει κάποιος όποτε θέλει.. άμα σε ψάξει κάποιος μετά από χρόνο, να επικοινωήσει μαζί σου καλύτερα να του δώσεις έναν πιο μόνιμο τρόπο. Σαν να δώσεις το κινητό σου σε όλους και όταν πάρεις μεταπτυχιακό να αλλάξεις νούμερο. Βλακεία δεν είναι;
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 κι αν ο Mr Hotmail βγει στην συνταξη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα