teokoul20 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Θα ηθελα την βοηθεια καποιου ο οποιος γνωριζει απο PayPal.Εκανα καποιες πωλησεις και καποιες αγορες μεσω Paypal.Προχθες, μπηκα στον λογαριασμο και μου εβγαλε την ενδειξη "Περιορισμένο-Limited"Θενε να τους στειλω την ταυτοτητα, να αλλαξω κωδικο , να αλλαξω ερωτησεις ασφαλείας και να επεξηγησω αυτα που πληρωσα και αυτα που με πληρωσαν.Ανεβασα την ταυτοτητα μου, εδωσα μια μικρη εξηγηση, εκανα ολα τα βηματα και σημερα ελαβα mail το οποιο εγραφε οτι δεν ειναι καλη η φωτο της ταυτοτητας και οτι οι επεξηγησεις δεν ειναι καλες.Το ξανα κανω και στελνω και Mail Μαζι να μου εξηγησουν τι συμβαινει.Που ερχεται ενα Mail απο αυτα τα ετοιμα το οποιο ελεγε (Ευχαριστουμε για την επικοινωνια μπλα μπλα μπλα και αν εχετε καποιο προβλημα να παρετε τηλεφωνο.μπλα μπλα οχι κατι χρησιμο.)Τελος παντων, ο λογαριασμος μου αυτην την στιγμη είναι κλειστος, e-mail δεν εχω λαβει, δεν μπορω να κανω τιποτα απολυτως.Οταν παω να κανω Log in μου βγαζει αυτην την ενδειξη...Θα μπορεσω να ξαναμπω στον λογαριασμο μου;Υπαρχει περίπτωση να χάσω τα λεφτα τα οποια βρισκονται στο PayPal Balance;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ηταν αντίστοιχα με τον λογαριασμό σου αυτα που εστειλες, μηπως σου ζητησαν παραστατικά της επιχείρησης σου
teokoul20 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αυτο μου εβγαλε στον λογαριασμο.Why is my account access limited? Your account access has been limited for the following reason(s): Oct 18, 2015: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission.Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions. If you see a payment that you don't recognize, let us know by going to the Resolution Center. Click "Dispute a Transaction" to report an unauthorized transaction. (Your case ID for this reason is PP-004-255-722-975.) How can I get my account access restored? It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the time, we just need a little more information about your account or latest transactions. To help us with this and to find out what you can and can't do with your account until the issue is resolved, go to the Resolution Center. We'll review the information you provide and email you if we need more details or when your account is back to normal. Completing all of the checklist items will automatically restore your account access.Δεν εχω καποια επιχειρηση...απλα πουλησα κατι πραγματα.Παλι δεν δεχθηκανε την φωτο απο την ταυτοτητα και την σκαναρα και την εστειλα σε pdf...δεν ξερω, εχω φοβηθει μην χασω τα λεφτα.Εκανα ενα login στο PayPal και απο 3 διαφορετικα Pc μημπως παιζει ρολο η IP με την οποια συνδεεσε και το κανουν αυτο για ασφαλεια;
vb23 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γράψε την διεύθυνση email που έλαβες και απάντησες. Εάν μπορείς βάλε λίγο και το link που κάνεις login. Μήπως έκανες login μέσα από το email που έλαβες? Κάτι δεν μου αρέσει... Επίσης εάν έχεις ebaking στην κάρτα που έχεις συνδεδεμένη με το paypal κάνε μία σύνδεση για τίποτα περίεργες κινήσεις.
teokoul20 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ενα Mail αυτο...Important – We noticed unusual activity in your PayPal account Dear Theodoris Koulogiannhs, We need your help resolving an issue with your PayPal account. Until you help us resolve this issue, we've temporarily limited what you can do with your account. What's going on? What to do next Please log in to your PayPal account and complete the steps to confirm your identity and recent account activity. To help protect your account, access will remain limited until you complete the necessary steps. The security of your PayPal account is a top priority for us and we want to work together to help protect it. If you need help or have any questions, call us at 00353 1 436 9111, 8.00 to 4.30 GMT Monday to Friday. Please note that hours of operation may vary on holidays. Sincerely, PayPal το Mail ( [email protected] ) και αυτο ( [email protected] ) Δεν μπηκα ποτε απο Link σε Mail εκτος απο αυτο που ειναι να αλλαξεις τον κωδικο σου. Επίσης, συνηθως παταω στο google PayPal και μπαινω απο εκει. Τωρα ομως μου βγαζει αυτο το μηνυμα που ποσταρα στην αρχη και δεν μπορω να μπω στον λογαριασμο. (π.χ για να στειλω την ταυτοτητα που μου ζητηθηκε) Και βρηκα τροπο να μπαινω απο αυτο το λινκ https://www.paypal.com/selfhelp/home . Οταν προσπαθω να μπω απο το κανονικο λινκ μου βγαζει το παραπανω...αμα πατησω try again, μου βγαζει βγαζει επιλογη να κανω Verify τον λογαριασμο (πραγμα που εχω κανει παλαιοτερα) με μηνυμα, εχει ως επιλογη το κινητο μου, παταω send και δεν μου ερχεται τιποτα στο κινητο...(το κινητο δεν το εχει με +30 μπροστα το εχει : 0xxxxxx176)
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ενα Mail αυτο... Important – We noticed unusual activity in your PayPal account Dear Theodoris Koulogiannhs, We need your help resolving an issue with your PayPal account. Until you help us resolve this issue, we've temporarily limited what you can do with your account. What's going on? What to do next Please log in to your PayPal account and complete the steps to confirm your identity and recent account activity. To help protect your account, access will remain limited until you complete the necessary steps. The security of your PayPal account is a top priority for us and we want to work together to help protect it. If you need help or have any questions, call us at 00353 1 436 9111, 8.00 to 4.30 GMT Monday to Friday. Please note that hours of operation may vary on holidays. Sincerely, PayPal το Mail ( [email protected] ) και αυτο ( [email protected] ) Δεν μπηκα ποτε απο Link σε Mail εκτος απο αυτο που ειναι να αλλαξεις τον κωδικο σου. Επίσης, συνηθως παταω στο google PayPal και μπαινω απο εκει. Τωρα ομως μου βγαζει αυτο το μηνυμα που ποσταρα στην αρχη και δεν μπορω να μπω στον λογαριασμο. (π.χ για να στειλω την ταυτοτητα που μου ζητηθηκε) Και βρηκα τροπο να μπαινω απο αυτο το λινκ https://www.paypal.com/selfhelp/home . Οταν προσπαθω να μπω απο το κανονικο λινκ μου βγαζει το παραπανω...αμα πατησω try again, μου βγαζει βγαζει επιλογη να κανω Verify τον λογαριασμο (πραγμα που εχω κανει παλαιοτερα) με μηνυμα, εχει ως επιλογη το κινητο μου, παταω send και δεν μου ερχεται τιποτα στο κινητο...(το κινητο δεν το εχει με +30 μπροστα το εχει : 0xxxxxx176) Παρτους τηλεφωνο, ή δωσε το δικο σου απο το help να σε παρουν αυτοι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα