Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Θέλω να στείλω πίσω στην Κίνα γιατί μου στείλανε ανταλλακτικό που δεν έκανε. Μου είπε ο πωλητής να στείλω με την φθηνότερη λύση με tracking άρα ΕΛΤΑ ταχυδρομείο συστημένο?

Υ.Γ. Πώς αντιμετωπίζω το γεγονός αν δεν πάει ποτέ η δεν μου γυρίζουνε λεφτά στο paypal? Θα μου πιστώσει το ποσό ο πωλητής και θα μου στείλε δώρο για τα ταχυδρομικά που θα πληρώσω λέει.!

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Θέλω να στείλω πίσω στην Κίνα γιατί μου στείλανε ανταλλακτικό που δεν έκανε. Μου είπε ο πωλητής να στείλω με την φθηνότερη λύση με tracking άρα ΕΛΤΑ ταχυδρομείο συστημένο?

Υ.Γ. Πώς αντιμετωπίζω το γεγονός αν δεν πάει ποτέ η δεν μου γυρίζουνε λεφτά στο paypal? Θα μου πιστώσει το ποσό ο πωλητής και θα μου στείλε δώρο για τα ταχυδρομικά που θα πληρώσω λέει.!

και γιατί δεν του λες να σου στείλει το ανταλλακτικό που θες και μόλις το παραλάβεις να στείλεις στην ίδια συσκευασία το άλλο πίσω έτσι είχα κάνει σε μια παρόμοια κατάσταση  αλλά δεν γράφεις από που έκανες την παραγγελία εάν έχεις κάνει την παραγγελιά από το ebay open case και μόλις γίνει η συναλλαγή και ολοκληρωθεί το κλείνεις για να είσαι και καλυμμένος ότι δεν θα χάσεις τα χρήματά σου 

Δημοσ.

To ebay υποστιριζει πλεον και την επιστροφη των χρηματων που εδωσες για να πανε το πραγματα πισω, αρκει να γινει μεσα απο τις διαδικασιες του εβαυ

Δεν το εχω πρόχειρο αλλα καποιος θα βρεθεί να σου δωσει το λινκ

Δες το βιντεακι

Δημοσ.

και γιατί δεν του λες να σου στείλει το ανταλλακτικό που θες και μόλις το παραλάβεις να στείλεις στην ίδια συσκευασία το άλλο πίσω έτσι είχα κάνει σε μια παρόμοια κατάσταση  αλλά δεν γράφεις από που έκανες την παραγγελία εάν έχεις κάνει την παραγγελιά από το ebay open case και μόλις γίνει η συναλλαγή και ολοκληρωθεί το κλείνεις για να είσαι και καλυμμένος ότι δεν θα χάσεις τα χρήματά σου 

Μόλις ήρθε το ανταλλακτικό και είδα ότι δεν κάνει μίλησα μέσω του ebay message με τον πωλητή. Δεν άνοιξα case. Τώρα για να εξασφαλιστώ άνοιξα case στο ebay για return item. Θα συνενοηθώ αν είναι να μου στείλει το προιόν και να του στείλω το παλιό πίσω. 

Πήγα μέσω return item μέσω του ebay και μου δίνει χρόνο μέχρι τις 2 δεκέμβρη λέει το ebay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...