coffeex Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν θέλει, ε; Τι περίεργο... Και να ήταν μόνο ο Edge Πάντως η προσπάθεια αλλαγής γνώμης του χρήστη, δεν περιορίζεται μόνο στην περίπτωση του προκαθορισμένου browser αλλά και άλλων εφαρμογών που έρχονται προεγκατεστημένες με τα Windows 10 όπως η εφαρμογή των φωτογραφικών και μουσικής με το Groove Music. 2
GrandGamer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Κι εγώ θέλω 1 δις ευρό. Δεν μπορούμε να έχουμε πάντα ότι θέλουμε Μ$. 2
bazinga13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πρωτη φορα που τον ανοιξα και ειπα να τον δοκιμασω το πρωτο πραγμα που πηγα να κανω μετα το φορματ ηταν να κανω import τα Bookmarks μου που ηταν σε HTML μορφη για να μπορω να δουλευω.Εφαγα κανενα μισαωρο και δεν εβγαλα ακρη και το γκουκλαρα και τελικα θελει μια διαδικασια Import bookmarks from an HTML fileUnlike other browsers, Edge does not currently support the ability to import bookmarks from an HTML file. This means you can't export your bookmarks from another browser (perhaps on another computer) to an HTML file and then transfer them over to Edge. If you want to import bookmarks from an HTML file, you can do so by first importing them into a compatible browser (Internet Explorer). Then, open up Edge and import the newly imported bookmarks directly from that browser. Ισως μερικοι με χαρακτηρισετε υπερβολικο αλλα ενα τοσο απλο και βλακωδες πραγμα οπως να κανεις import ενα αρχειο HTML δεν μπορει να υποστηριξει??Αυτος ειναι ο σουπερ ντουπερ browser που για χαρη του θα παρατησουμε ολους τους αλλους?Και βεβαια το θεμα με τα Extensions. Περα απ αυτα σε γενικες γραμμες δεν ειναι κακος και θα ελεγα οτι σε θεμα ταχυτητας ημουν αρκετα ικανοποιημενος οποτε θα τον ξαναδοκιμασω σιγουρα σε μερικους μηνες αν δω οτι εχει βελτιωθει 3
panoskatos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Nαι μου τα επιβάλλει, έστω και έμμεσα. Εφόσον έχουν βγάλει ημερομηνία λήξης για τα 7/8.1 είναι επιβολή. Για πότε ? Πάντως μια που έβαλα τα windows 10 και μια που τα έβγαλα ! Και να σταματήσει η υποστήριξη στα 7 ή 8 κλαιν μαιν . Εγω στοπ λαπτοπ της δουλειάς μου είμια με XP και για browser εχω τον firefox που μια χαρά δουλεύει.
D4rkshadow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Windows 7 και ξερο ψωμι Οποιος θελει 10 καλα κανει και να τα χαιρεται εμας να μας αφησετε ησυχους στα 7
ALLisCHAOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Φυσικά και θα σου βάλει ημερ λήξης. Δηλαδή τι θες. Support για μια ζωη; Δεν πλήρωσες και κανένα σοβαρό ποσο. Και σου δίνει τζάμπα τα επόμενα. Eξακολουθεί να είναι επιβολή. Εφόσον οι μόνες εναλλακτικές που σου δίνει είναι: ή να περάσεις στα 10αρια....ή να περάσεις στα 10αρια
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Οταν βγουν τα addons τοτε ναι, θα εχει την ευκαιρεια του ο edge μεχρι τοτε θα βολευτω με τον Firefox dev 64bit...
ALLisCHAOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Για πότε ? http://windows.microsoft.com/en-us/windows/lifecycle
DemonicBeeing Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ο μονος λογος που δεν χρησιμοποιω τον Edge ειναι το ADblock δεν γινεται χωρις αυτο,
Federer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εμείς με XP ρε συ Μicro$oft γιατί να μην δοκιμάσουμε τον Edge? Δηλαδή με το ζόρι να αναβαθμίσουμε στα 10άρια? Αμ δε! ΧP και πάλι XP! Άσε που είμαι σίγουρος οτι η ιδιωτικότητα με τον Edge πάει περίπατο...Chrome μια ζωή ρε! Ελαφρύς και εχέμυθος! Άντε μην τα ξηλώσω όλα και πετάξω κανα ΛΙΝΟΥΞΑΚΙ κι ηρεμήσω μια και καλή! 4
wnet Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εμείς με XP ρε συ Μicro$oft γιατί να μην δοκιμάσουμε τον Edge? Δηλαδή με το ζόρι να αναβαθμίσουμε στα 10άρια? Αμ δε! ΧP και πάλι XP! Άσε που είμαι σίγουρος οτι η ιδιωτικότητα με τον Edge πάει περίπατο...Chrome μια ζωή ρε! Ελαφρύς και εχέμυθος! Άντε μην τα ξηλώσω όλα και πετάξω κανα ΛΙΝΟΥΞΑΚΙ κι ηρεμήσω μια και καλή! εχέμυθος o Chrome? το συνώνυμο του spyware! Linux-άκι άμα σε βολεύει. ++ 3
tsakvas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 εγω με τα 10 αναγκαστικα και εκανα φορματ το pc μου γιατι μου εβγαζε πολλα προβληματα . εχασα και τα xp μου . τι την ηθελα την αναβαθμηση απο 7 σε 10 ? οσο για τον edge ασφαλως ειναι ο καλυτερος browser για πεταμα .
AlexKane Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέχρι τώρα, ο Edge διαθέτει μακράν το χειρότερο text rendering (για λόγους ταχύτητας προφανώς). Τώρα, για όσους δε θέλουν Google αλλά θέλουν Chrome, μπορούν να επιλέξουν Chromium (δηλ, Chrome δίχως Google).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα