Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρω πολύ, κάτι που θα υποστηρίζεται κ official εννοώ.

Fanboy και εκνευρίζεις περισσότερο ;)

Ε σου ειπα, αλλο os μπουμπουνα.

Linux

Osx

Οτι θες.

Επιλογες υπαρχουν.

:)

Δημοσ.

Παντού υπάρχει ημερομηνία λήξης, το θέμα είναι τι άλλες επιλογές έχω έφόσον το νέο δε μου αρέσει.

Τα 10αρια θα είναι η τελευταία αλλαγή απ όσο έχει πει η MS οπότε δε νομίζω να συμβεί το ίδιο και με αυτα.

Εμ γκρινιάζεις μια ώρα εμ δεν ξέρεις κιόλας. Τα Windows 10 δεν είναι η τελευταία αλλαγή, απλά ίσως οι επόμενες αναβαθμίσεις να ονομάζονται Windows 10 XXXXXX με ονομασίες όπως το Threshold και όχι με νούμερα...

Δημοσ.

Εμ γκρινιάζεις μια ώρα εμ δεν ξέρεις κιόλας. Τα Windows 10 δεν είναι η τελευταία αλλαγή, απλά ίσως οι επόμενες αναβαθμίσεις να ονομάζονται Windows 10 XXXXXX με ονομασίες όπως το Threshold και όχι με νούμερα...

Εξακολουθώ να βλέπω το όνομα WIndows 10. Εννοείται ότι θα γίνονται updates απλά αυτή θα είναι η μεγαλύτερη αλλαγή. Windows 10 ένα λειτουργικό για όλα τις συσκευές το μότο της MS. Tες πα ας το λήξουμε, έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα.

Δημοσ.

Τι δεν καταλαβες λοιπον απο οτι εγραψα; χαζομαρας εισαι;

Τον εχω λειτουργησει 10 φορες (τυχαιος αριθμος, σιγουρα περισσοτερες φορες) και τον βρηκα βασικα πολυυυυυ πιο γρηγορο απο το chrome.

Τι σκατα δεν μπορεις να καταλαβεις;

Σου θιξαμε το chrome?

ο γιατρος ειπε να σου λεμε σε ολα ναι!

δεν μιλησα ποτε για chrome

Δημοσ.

Εξακολουθώ να βλέπω το όνομα WIndows 10. Εννοείται ότι θα γίνονται updates απλά αυτή θα είναι η μεγαλύτερη αλλαγή. Windows 10 ένα λειτουργικό για όλα τις συσκευές το μότο της MS. Tες πα ας το λήξουμε, έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα.

Και τι σε ενδιαφέρει το όνομα? Σου λέει ότι αντί να λέγονται"Windows 11" πχ θα ονομάζονται "Windows 10 ΧΧΧΧ" , ότι αναβάθμιση θα έκαναν και πριν είναι, όλο αυτό με την ονομασία είναι καθαρά θέμα marketing.

Δεν μπορεί να γράφονται αυτά σε τεχνολογικό φόρουμ...

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω αυτο ειναι θεμα συνηθειας.Αν καποιος εχει συνηθησει με chrome αυτο θα συνεχισει να χρησιμοποιει,οτι και να κανουν με το edge.

Δημοσ.

παλια διαλεγαμε τον chrome εναντι του firefox επειδη μας μαμουσε την ραμ πλεον και ο chrome μαμιετε οποτε σωτηρια δεν υπαρχει

ρε σεις, δεν μαμιούνται οι browsers.

το html5 είναι βαρύ.

javascript, jquery, json, xml, gson, κοντρολια διάφορα (devexpress, telerik κλπ.) , βαρβάτα css και multimedia περιεχόμενο και πάει λέγοντας.

Όσο υιοθετούνται από sites όλες αυτές οι τεχνολογίες , τόσο θα αυξάνεται η RAM ανά tab.

Ένα tab ενός απλού σάιτ τρώει γύρω στα 50 mb , ένα μέσο τα 100 , ένα σύνθετο ξεπερνά τα 250 (αν κασάρει και δεδομένα στη μνήμη)..

Συν τα bugs και στους renderers και στα ίδια τα sites (memory leaks κλπ.) τα οποία είναι αρκετά λόγω της μικρής ηλικίας τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...