adtakhs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καταράχάς καλησπέρα σε όλους. Εχω ξεκινήσει την αναζήτηση για ένα οικονομικό τραπέζι πιγκ πογκ, το οποίο να είναι σχετικά αξιοπρεπές .Με ενδιαφέρει αρκετά να είναι αντοχής και να μην χρειαστεί σε ένα χρόνο να κοιτάξω για άλλο.Διάβασα αρκετά θέματα, έπεσα επάνω σε προτάσεις για οικονομικό τραπέζει σαν το stiga winner και σε όρισμένες άλλες.www.skroutz.gr/s/3332253/Stiga-Winner-Indoor.htmlΜε μια πρώτη ματιά σαν άσχετος με τις διαφορές που μπορεί να έχουν τα τραπέζια μεταξύ τους και ψάχνοντας στα 16mm, στα 19mm και στα 22mm , βρήκα ένα τραπέζει της Sponeta, το SPONETA S5-73i το οποίο είναι 22mm και φαίνεται σχετικά καλή κατασκευή.www.megafitness.gr/el/%CE%B1%CF%81%CF%87...-s-5-73i-detail.htmlΕχετε κάποια γνώμη για αυτό ? Εχετε να προτείνετε κάποιο άλλο καλύτερο σε αντίστοιχη ή καλύτερη τιμή ?Να πω εδώ πως το τραπέζι θα το τοποθετήσω κυρίως σε εσωτερικό χώρο, αλλά το καλοκαίρι και σε εξωτερικό.Η ενασχόληση είναι ερασιτεχνική .Όποιος έχει γνώση ή όποιος έχει εμπειρία με κάποιο από αυτά ,παρακαλώ ας βοηθήσει !
dritan90 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 εχουνε πεσει οι τιμες βλεπω...ισχυει? μερικουσ μηνες πριν αυτα τα τραπεζια μπορει να ειχαν και διπλασια τιμη
adtakhs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 εχουνε πεσει οι τιμες βλεπω...ισχυει? μερικουσ μηνες πριν αυτα τα τραπεζια μπορει να ειχαν και διπλασια τιμη Χωρίς να έχω παρακολουθήσει πολύ τις τιμές, σε ορισμένα φαινεται να έχουν πέσει αρκετά. Θέλω να αγοράσω ένα , αλλά δεν ξέρω τι να πάρω. Δεν θέλω να αγοράσω κανένα σκάρτο αλλά δεν θέλω να δώσει και πάρα πολλά . Αν κανείς γνωρίζει .... ας ποστάρει .
adtakhs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν επειδή ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται και επειδή δεν είναι όλη η αγορά ίδια, θα γράψω την εμπειρία μου για την συναλλαγή που έκανα αγοράζοντας ένα τραπέζι που μου προτάθηκε απο το http://www.gpsports.gr/ Για τραπέζι αγόρασα το SPONETA S6- 53I που είναι το παρακάτω http://www.skroutz.gr/s/5136377/Sponeta-S6-53.html Το αγόρασα σε προσφορά περίπου 100€ λιγότερα, ενώ έκανα παραγγελία και μια ρακέτα με ξύλο butterfly stefan feth και flextra λάστιχα. Τα πράγματα ήταν να τα παραλάβω την Παρασκευή που πέρασε από ξεχωριστές μεταφορικές μιας και οι παραγγελίες έγιναν σε διαφορετικό χρόνο. Κατά τις 11:00 το πρωί ήρθε το φορτηγό με το τραπέζι. Το παρέλαβε ο πατέρας μου μιας και εγώ έλλειπα για δουλειές και κατά τις 12:00 το έμαθα και εγώ.Γύρισα σπίτι στα γρήγορα, άρχισα να το στήνω και διαπίστωσα πως το ένα κομμάτι του τραπεζιού είχε χτυπηθεί, ενώ και το κουτί του φαινόταν πως είχε ανοιχτεί ξανά.Είχε σπασμένη την μια γωνία, είχε ένα χτύπημα στο αριστερό μέρος και είχει στραβώμένο και το μεταλλικό σκελετό, το κομμάτι που τρέχει από κάτω περιμετρικά του ξύλου.Αρχικά δεν ήξερα τι να κάνω.... Αρχισα να σκέφτομαι πως ότι και να γίνει θα το φάω στην μάπα, μιας και θα έπρεπε να αποδείξω πως δεν έγινε με δική μου υπαίτιότητα και γενικά πως δεν είμαι ελέφαντας .... Ξέρετε ... ότι γίνεται σε κάθε τέτοια περίπτωση στην Ελλάδα .... Είχα μια τέτοια εμεπιρία πρόσφατα με μωρουδιακό κρεβάτι το οποίο ήρθε χτυπημένο και το μόνο που κατάφερα ήταν να τους φέρω στο σπίτι με ένα πινέλο να μου το βάψουν τοπικά .... Μαύρα χάλια δηλαδή .....Παρόλα αυτά πήρα τηλέφωνο το GPSPORTS.GR (τον κύριο Γιώργο). Του είπα το περιστατικό και μου ζήτησε φωτογραφίες από το χτύπημα.Τις έστειλα με ένα mail και αμέσως μετά χωρίς ενδοιασμούς μου είπε πως ξεκινά την διαδικασία αλλαγής .Χωρίς να μου έχουν πει κάτι παραπάνω, κατά τις 14:00 το μεσημέρι (1,5 ώρες μετά το τηλεφώνημα στον Κύριο Γιώργο) και χωρίς να είμαι προετοιμασμένος για ότι θα ακολουθούσε (ήμουν έτοιμος να φύγω ξανά από το σπίτι), ήρθε ξανά το φορτηγο με νέο τραπέζι.Οι άνθρωποι περίμεναν να αποσυναρμολογήσω το αρχικό , να το συσκευάσω και να δω και την κατάσταση των νέων, το τραπέζει έρχεται σε δυο κομμάτια.Την ίδια στιγμή ήρθε και η ρακέτα.Τι άλλο να πω .... Αυτό σημαίνει επαγγελματισμός. Το GPSPORTS.GR είναι μακράν το κατάστημα που μου έχει δώσει το καλύτερο support μέχρι σήμερα για οποιοδήποτε πράγμα και αν έχω αγοράσει.... . Απλά respect. Και να σκεφτείτε πως το τραπέζι δεν είναι μια καρτούλα γραφικών που την πας στο πλαίσιο εντός ημέρας για DOA και σου ζητούν 2 ημέρες για έλεγχο για να σου δώσουν άλλη ... Είναι 120Kg πράγμα , το οποίο το μετέφεραν μόνοι τους με δωρεάν κιόλας μεταφορικά !!! Ηθελα να γράψω λοιπόν την εμπειρία μου, ίσως να βοηθήσει και άλλους να κάνουν αγορές από καταστήματα με πρόσωπο. Το συγκεκριμένο κατάστημα απ`όσο έμαθα είναι και αντιπρόσωπος πολλών από τις εταιρίες που ασχολούνται με το άθλημα αυτό στην Ελλάδα . Προσωπικά θα τον προτιμώ από εδώ και πέρα σε ότι έχει να κάνει με αγορές τέτοιου είδους. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα