HaveFun2000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, τι είναι το 0.facebook και να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις μου: 1)Είναι δωρεάν; 2)Είναι μόνο από κινητό; 3)Χρειάζεσαι internet για να συνδεθείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
HaveFun2000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 2. NAI 3. NAI Απάντησε μου και στην τρίτη μου ερώτηση (αν φυσικά ξέρεις)...
Pseudonumo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, τι είναι το 0.facebook και να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις μου: 1)Είναι δωρεάν; 2)Είναι μόνο από κινητό; 3)Χρειάζεσαι internet για να συνδεθείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1.Είναι δωρεάν, αλλά νομίζω πρέπει να μην έχεις αρνητικό υπόλοιπο. 2.Είναι μόνο από κινητό, άλλωστε από υπολογιστή γιατί να το χρησιμοποιήσεις?!?! (Φυσικά μπορείς και από υπολογιστή αν τον συνδέσεις με το κινητό σου και μοιράζεσαι τη σύνδεσή του.) 3.Δεν χρειάζεται να έχεις MB αγορασμένα, αλλά προφανώς πρέπει να έχει ιντερνετ στο κινητό σου, αλλιώς πώς θα πλοηγηθείς στο ίντερνετ....τί ρωτάς?!?!?!
HaveFun2000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 3.Δεν χρειάζεται να έχεις MB αγορασμένα, αλλά προφανώς πρέπει να έχει ιντερνετ στο κινητό σου, αλλιώς πώς θα πλοηγηθείς στο ίντερνετ....τί ρωτάς?!?!?! Ρωτάω γιατί κάτι έιχα ακούσει ότι δεν θέλει internet! Κατά τ 'άλλα σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μου έλυσες πολλές απορίες!
Pseudonumo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ρωτάω γιατί κάτι έιχα ακούσει ότι δεν θέλει internet! Κατά τ 'άλλα σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μου έλυσες πολλές απορίες! Μα αν το σκεφτείς, δεν είναι λογικό! Το facebook δεν υπάρχει κάπου αποθηκευμένο στο δικό σου ή το δικό μου κινητό. Hostάρεται από server,οπότε για να έχεις εσύ πρόσβαση σε αυτό χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ιντερνετ. Α, επίσης, δεν είναι προσβάσιμο με wi-fi το 0.facebook.com αλλά μόνο με δεδομένα, και μάλιστα πρέπει να ανήκεις στο δίκτυο της cosmote! Πρόσεχε όμως γιατί το 0.facebook.com μπορεί να είναι δωρεάν, αλλά αν ανοίξεις τα δεδομένα για να συνδεθείς στο ιντερνετ το κινητό σου , αν έχεις κάρτα, θα αρχίσει να κατεβάζει κι άλλες χαζομάρες για να ενημερώσει τις εφαρμογές σου, οπότε θα σου φάει κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα