Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ποσες ειναι περιπου ρε παιδια σε θεωρητικες σχολες χωρις εργαστηρια ?? Η μικρη μου στο Παντειο Α εξαμηνο εχει μονο 13 ωρες την εβδομαδα με πληρη παρακολουθηση και χωρις Παρασκευη μεσα . Πολυ λιγες δεν ειναι ?
John323 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Τι ετος ειναι? Χρωσταει απο τα παλια ετη μηπως? Γενικα ενα μεσο ΑΕΙ εχει 5-6 μαθηματα το εξαμηνο αρα 20~30 ωρες τη βδομαδα ειναι στανταρακι. 13 σαν λιγες μου φαινονται εκτος αν δεν παρακολουθει 2-3 μαθηματα που ισως βρισκει ανουσια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Τι ετος ειναι? Χρωσταει απο τα παλια ετη μηπως? Γενικα ενα μεσο ΑΕΙ εχει 5-6 μαθηματα το εξαμηνο αρα 20~30 ωρες τη βδομαδα ειναι στανταρακι. 13 σαν λιγες μου φαινονται εκτος αν δεν παρακολουθει 2-3 μαθηματα που ισως βρισκει ανουσια. Τωρα περασε οποτε δεν εχει χρεη. Ειναι υποχρεωτικο να επιλεγξει 5 απο τα οκτω συνολικα μαθηματα για εξεταστικη και τα παρακολουθει . λίγες είναι Αυτο νομιζω κι εγω...
CtrlFreak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μεγάλος μπελάς να έχεις γονείς που τα ψάχνουν αυτά. Ούτε ψέματα δεν μπορείς να πεις. Δες στο πρόγραμμα σπουδών της τα μαθήματα. Εκεί τα λέει όλα. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μεγάλος μπελάς να έχεις γονείς που τα ψάχνουν αυτά. Ούτε ψέματα δεν μπορείς να πεις. Δες στο πρόγραμμα σπουδών της τα μαθήματα. Εκεί τα λέει όλα. Εχω κανει φοιτητης και ξερω....Μου αρεσει οτι η συνενοηση με καθηγητες γινεται απο κλειστη ομαδα σε facebook . Χθες καποιος εγραψε οτι ηταν αρωστος και οσοι το ειδαν μαζι και η μικρη δεν πηγαν σημερα.
groot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αδερφέ, με το συμπάθειο και δεν μου πέφτει και λόγος στην τελική... Αλλά μήπως πρέπει η κόρη σου να σταθεί μόνη της στα πόδια της πλέον; Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς το γεγονός ότι παίζει να της κάνεις κακό, για να μην στεναχωρηθείς εσύ όταν εκείνη τα βρει σκούρα/δύσκολα ή σε κάποια αναποδιά της; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Φιλε μου μια απορια εξεφρασα...Εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην κορη μου και ξερη πολυ καλα οτι μονο συμπαρασταση θα βρει απο μενα αν θελησει κατι !!! Απλα επειδη εχω κατσει κι εγω σε τετοια θρανια και ξερω μου εκανε μεγαλη εντυπωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα