Erosa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Εδώ και 9 μήνες διατηρώ ένα προσωπικό blog στο Tumblr με αγορασμένο domain με φωτογραφίες, κυρίως φωτογραφίες τοπίων, φωτογραφίες ζώων, φωτογραφίες μεγαλουπόλεων και οτιδήποτε γύρο από την φύση. Φυσικά από αυτές τις φωτογραφίες δεν κατέχω πνευματικά δικαιώματα διότι δεν είναι τραβηγμένες από εμένα αλλά μοιράζονται γύρο-γύρο με την επιλογή του reblog. Ο λόγος που κάνω αυτό το thread είναι επειδή λόγο του ανενεργού μου πλέον blog (λόγο προβλημάτων υγείας) θα ήθελα να το ξαναζωντανέψω με ένα νέο όνομα domain πιο απλό με μεγαλύτερο νόημα και πιο απομνημονεύσιμο από τους επισκέπτες μου. Το παρόν όνομα είναι location54 με την κατάληξη .co (Δηλ. Site: location54.co με τους 15.000 followers μου. Έχω σπαταλήσει πολύ χρόνο για την εύρεση κατάλληλου ονόματος αλλά άσκοπα λόγο του ότι όσα έχω δοκιμάσει είναι πιασμένα. Γιαυτό θα ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερα ονόματα μπορείτε να μου γράψετε έτσι ώστε να βρω το κατάλληλο. Να υπενθυμίσω πως το όνομα θα ήθελα να έχει σχέση κυρίως με φωτογραφίες και πιο συγκεκριμένα με φωτογραφίες τοπίων και φύσης. Επιπλέον, θα ήθελα να σας πω πως σε λίγο καιρό θα ανεβάζω και δικές μου φωτογραφίες αφού μέρα με την μέρα το χόμπι της φωτογραφίας μπαίνει όλο και περισσότερο στην ζωή μου. Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφθεί την σελίδα μου κάνοντας κλικ Site: εδώ , αν και ακόμα είναι υπό επεξεργασία. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που μου αφιερώσατε και συγνώμη αν σπατάλησα λίγο από αυτόν. Πάντα φιλικά, ευχαριστώ εκ των προτέρων!
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 αδερφέ, και οι κώλοι στη φύση ανήκουν, αλλά ξέχασες να αναφέρεις πως είναι περισσότεροι από τα τοπία...
Erosa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 αδερφέ, και οι κώλοι στη φύση ανήκουν, αλλά ξέχασες να αναφέρεις πως είναι περισσότεροι από τα τοπία... Να σε καλά φίλε Έλληνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα