Προς το περιεχόμενο

Μικρό πρόβλημα με το itunes store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό, κανα μήνα είναι, το itunes store μου το δείχνει παράξενα, σας δινω φωτό να καταλάβετε

post-262765-0-45240300-1445355676_thumb.jpg

εδώ

post-262765-0-48783100-1445355691_thumb.jpg

και εδώ

post-262765-0-10812300-1445355702_thumb.jpg

Τι να φταίει;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ότι πολυκατάλαβα τι συμβαίνει ,προφανώς τα μενού παρουσιάζονται έλλειπη και χωρίς χρώματα στο παρασκήνιο; Αρχικά θα έλεγα να αποςυνδεθεις απο το λογαριαςμο ο σου στο iTunes store και να κλειςεις την εφαρμογή ωςτε να μην τρέχει στο παραςκηνιο και στη συνέχεια να απενεργοποιηςεις τη συςκευη και να την ενεργοποιηςεις ξανά, να μπεις στην εφαρμογή και να ξανσυνδεθεις στο λογαριασμό σου στο itunes. Αν αυτο δε λειτουργήσει μπορείς να δοκιμάσεις να κανείς δέκα φορές συνεχόμενα tap πάνω στο μενού ¨Μουσικη¨ κάτω αριστερά στην εφαρμογή ώστε να γίνει reset η εφαρμογή. Απο εκεί και πέρα αν τίποτα απο αυτά δεν λειτουργήσει ίσως να βοηθήσει κάποια εφαρμογή για Windows όπως το PhoneClean η οποία μπορεί να βοηθήσει σε ένα μερικό και περιοριςμενο καθαρισμό του συστήματος απο άχρηστα αρχεία.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ότι πολυκατάλαβα τι συμβαίνει ,προφανώς τα μενού παρουσιάζονται έλλειπη και χωρίς χρώματα στο παρασκήνιο; Αρχικά θα έλεγα να αποςυνδεθεις απο το λογαριαςμο ο σου στο iTunes store και να κλειςεις την εφαρμογή ωςτε να μην τρέχει στο παραςκηνιο και στη συνέχεια να απενεργοποιηςεις τη συςκευη και να την ενεργοποιηςεις ξανά, να μπεις στην εφαρμογή και να ξανσυνδεθεις στο λογαριασμό σου στο itunes. Αν αυτο δε λειτουργήσει μπορείς να δοκιμάσεις να κανείς δέκα φορές συνεχόμενα tap πάνω στο μενού ¨Μουσικη¨ κάτω αριστερά στην εφαρμογή ώστε να γίνει reset η εφαρμογή. Απο εκεί και πέρα αν τίποτα απο αυτά δεν λειτουργήσει ίσως να βοηθήσει κάποια εφαρμογή για Windows όπως το PhoneClean η οποία μπορεί να βοηθήσει σε ένα μερικό και περιοριςμενο καθαρισμό του συστήματος απο άχρηστα αρχεία.

δεν εχω windows, εχω mac. πού είναι αυτό που μου λες να πατήσω 10 φορές; δεν μπορώ να το βρω.

Δημοσ.

Ανοίγοντας την εφαρμογή iTunes Store κάτω αριστερά έχεις το εικονίδιο που λέγεται μουσική, όποτε αν πατήσεις γρήγορα 10 φορές πάνω σε αυτό θα κάνει reset την εφαρμογή. PhoneClean εφαρμογή είναι διαθέσιμη και για Mac

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...