Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα για μία GTX 960 (VGA ASUS GEFORCE GTX960 GTX960-MOC-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL στο ESHOP στα 249 Ευρώ)

να ρωτησω κατο που δεν ξερω τα 2 gb  παιζουν ρολο σε σχεση με τα 4 που εχει η αλλη?

δλδ αυτη VGA ASUS GEFORCE GTX960 GTX960-MOC-2GD5  σε σχεση με αυτη Gigabyte GeForce GTX960 4GB ειναι χειροτερη??

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτησω κατο που δεν ξερω τα 2 gb  παιζουν ρολο σε σχεση με τα 4 που εχει η αλλη?

δλδ αυτη VGA ASUS GEFORCE GTX960 GTX960-MOC-2GD5  σε σχεση με αυτη Gigabyte GeForce GTX960 4GB ειναι χειροτερη??

Μικρες διαφορες, σχεδόν τιποτα..

Αλλα, καλυτερα για μενα τα 4GB -> futureproof!

Και κατι που διαβασα σε ξενο φορουμ!

Τα σημερινα 2GB είναι το 1 GB των παλιότερων καρτων, δεν επαρκουν για gaming, στις περισσότερες των περιπτωσεων 

>>      4GB είναι τα 3 GB                 >>, προς το παρον είναι αρκετα

>>      6 GB είναι τα παλια 4 GB    >>, εισαι οκ!

• Like 1
Δημοσ.

Μικρες διαφορες, σχεδόν τιποτα..

Αλλα, καλυτερα για μενα τα 4GB -> futureproof!

Και κατι που διαβασα σε ξενο φορουμ!

Τα σημερινα 2GB είναι το 1 GB των παλιότερων καρτων, δεν επαρκουν για gaming, στις περισσότερες των περιπτωσεων 

>>      4GB είναι τα 3 GB                 >>, προς το παρον είναι αρκετα

>>      6 GB είναι τα παλια 4 GB    >>, εισαι οκ!

ευχαριστω φιλε ...δλδ αυτη.... 

VGA GIGABYTE GEFORCE GTX960 G1 GAMING GV-N960G1 GAMING-4GD 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL....

θα ηταν μια καλη επιλογη???

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε ...δλδ αυτη.... 

VGA GIGABYTE GEFORCE GTX960 G1 GAMING GV-N960G1 GAMING-4GD 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL....

θα ηταν μια καλη επιλογη???

Ναι, αρκετα καλη θα ελεγα.. Δεν ξερω βεβαια και το υπολοιπο PC ποιο είναι.. εχασα λιγο το θεμα..

Δημοσ.

Ναι, αρκετα καλη θα ελεγα.. Δεν ξερω βεβαια και το υπολοιπο PC ποιο είναι.. εχασα λιγο το θεμα..

VGA GIGABYTE RADEON R9 380 GV-R938G1 GAMING-4GD 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL

PSU POWER ON PS-650W ATX

SSD INTENSO 3812430 TOP PERFORMANCE 128GB 2.5'' SATA3

CASE ZALMAN ZM-Z1 ATX MIDI TOWER BLACK

LITEON IHAS124-14 5.25'' SATA DVD-RECORDER BULK BLACK

RAM KINGSTON HX316C10F/8 8GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES

HDD TOSHIBA DT01ACA100 1TB 3.5'' SATA3

ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE H81M-DS2 RETAIL

CPU INTEL CORE I3-4170 3.70GHZ LGA1150 - BOX

Δημοσ.

Τη κάρτα πάρτην από skroutz.Η Sapphire 380 4gb είναι αν όχι η καλύτερη από τις καλύτερες επιλογές στα λεφτά εκεί γύρω.Επίσης βάλε ποιοτικό τροφοδοτικό και ένα πιο αξιοπρεπές κουτί.Πράγματα που τα κρατάς καιρό και σου παρέχουν ασφάλεια στη περίπτωση του τροφοδοτικού.Τη τελευταία μητρική εγώ δεν θα την κοιτούσα για το σύστημα.

Δημοσ.

Τη κάρτα πάρτην από skroutz.Η Sapphire 380 4gb είναι αν όχι η καλύτερη από τις καλύτερες επιλογές στα λεφτά εκεί γύρω.Επίσης βάλε ποιοτικό τροφοδοτικό και ένα πιο αξιοπρεπές κουτί.Πράγματα που τα κρατάς καιρό και σου παρέχουν ασφάλεια στη περίπτωση του τροφοδοτικού.Τη τελευταία μητρική εγώ δεν θα την κοιτούσα για το σύστημα.

Τι μητρικη μου προτεινεις φιλε μου?? μου αν γινετε απο e shop γιατι θα τα παρω ολα απο εκει για να κανω δωσεις...

PSU THERMALTAKE W0392RE HAMBURG 530W

CASE AEROCOOL 500 MIDI-TOWER BLACK WINDOW

Τι λες για αυτα??

Δημοσ.

Τι μητρικη μου προτεινεις φιλε μου?? μου αν γινετε απο e shop γιατι θα τα παρω ολα απο εκει για να κανω δωσεις...

Τι λες για αυτα??

Είναι καλύτερα ναι αν και για κουτί δε θα ταν άσχημο και ένα καλύτερο.

Από μητρική αν κοιτάς σε 1150 θα προτιμούσα H97 αλλά από eshop δύσκολο με τις τιμές.

Γιατί δεν πας σε amd; Σε αυτά τα budget με amd φτιάχνεις πιο ισορροπημένο και καλύτερο.

Δημοσ.

Είναι καλύτερα ναι αν και για κουτί δε θα ταν άσχημο και ένα καλύτερο.

Από μητρική αν κοιτάς σε 1150 θα προτιμούσα H97 αλλά από eshop δύσκολο με τις τιμές.

Γιατί δεν πας σε amd; Σε αυτά τα budget με amd φτιάχνεις πιο ισορροπημένο και καλύτερο.

ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H97M ANNIVERSARY RETAIL

Αυτη λες??

Και επιδει ειμαι λιγο ασχετος λες να παω σε amd επεξεργαστη??

Δημοσ.

Ρε παιδια μια ερωτηση προς τον ts. Αφου το Budget ειναι και σφιχτο και ολα απο ενα καταστημα,και ποσο μαλλον απο eshop που πλεον εχει υψηλες τιμες γιατι δεν προτεινετε στον ts να μην βαλει τον Ssd μεσα τωρα και να δωσει βαση σε επεξεργαστη και καρτα γραφικων με τα 60αυτα ευρω(ή γενικα οπου χρειαζεται στην συνθεση)και αργοτερα να χτυπησει ενα 240ρι με λιγα χρηματα παραπανω??

Παντως οσον αφορα τις απαιτησεις αν κρινουμε απο τις προτεινομενες του Advanced Warfare ειναι σχετικα τσιμπημενες και σε επεξεργαστη και σε καρτα γραφικων http://www.systemrequirementslab.com/cyri?gameName=call-of-duty-advanced-warfare&itemId=12228&p=r

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια μια ερωτηση προς τον ts. Αφου το Budget ειναι και σφιχτο και ολα απο ενα καταστημα,και ποσο μαλλον απο eshop που πλεον εχει υψηλες τιμες γιατι δεν προτεινετε στον ts να μην βαλει τον Ssd μεσα τωρα και να δωσει βαση σε επεξεργαστη και καρτα γραφικων με τα 60αυτα ευρω(ή γενικα οπου χρειαζεται στην συνθεση)και αργοτερα να χτυπησει ενα 240ρι με λιγα χρηματα παραπανω??

Παντως οσον αφορα τις απαιτησεις αν κρινουμε απο τις προτεινομενες του Advanced Warfare ειναι σχετικα τσιμπημενες και σε επεξεργαστη και σε καρτα γραφικων http://www.systemrequirementslab.com/cyri?gameName=call-of-duty-advanced-warfare&itemId=12228&p=r

σωστη η παρατηρηση για τον SSD. ακομα ειναι ειδος πολυτελειας, για τοσο σφικτα μπατζετ, απο τη στιγμη που δεν μπορουν να σου δωσουν μια καλη ισορροπια  κοστος/χωρητικοτητας...!

επειδη, παιζω (καπου καπου...) το COD AW με το HTPC της υπογραφης μου, θα σας πω οτι το μονο που με κραταει πισω για να ρεει σωστα το παιχνιδι, ειναι η καρτα γραφικων που εχω...!  και παρακολουθωντας, βλεπω οτι αυτο που δημιουργει τα κολληματα ειναι περισσοτερο η "λιγη" μνημη της καρτας, παρα ο πυρηνας..! σε 1080Ρ αναλυση και medium settings, χωρις πολλα φιλτρα.

σαφως, εννοειται, οτι με μια καλυτερη καρτα, με παραπανω VRAM, θα τρεχει πολυ πιο ανετα....!  αλλα με αυτη την καρτουλα, εγω...."παιρνω μετρα",  που λεμε, για το καθε παιχνιδι..! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  1. σωστη η παρατηρηση για τον SSD. ακομα ειναι ειδος πολυτελειας, για τοσο σφικτα μπατζετ, απο τη στιγμη που δεν μπορουν να σου δωσουν μια καλη ισορροπια  κοστος/χωρητικοτητας...!
  2. με παραπανω VRAM, θα τρεχει πολυ πιο ανετα....!
  1. Υπάρχει και η όχι τοσο γνωστη λυση του SSHD
  2. Eννοειτε ότι παει σε >2 VRAM, αν δεν βγαινει μπορει να παει σε μια 950 2GB ή 750 Ti 4GB.

Eφτιαξα μια, με Skylake και 750 Τι 4GB και SSHD στα 635 (αν βαλεις μια 950 2GB, γλιτώνεις ~20Ε + αν βαλεις ένα πιο φθηνο επεξεργαστή γλιτώνεις ~40) (χωρις μεταφορικα) , από Vision Studio, μιας και εχει όλα τα κομματια (όχι ετοιμοπαράδοτα ).

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 1
Δημοσ.

ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H97M ANNIVERSARY RETAIL

VGA GIGABYTE RADEON R9 380 GV-R938G1 GAMING-4GD 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL

SSD INTENSO 3812430 TOP PERFORMANCE 128GB 2.5'' SATA3

LITEON IHAS124-14 5.25'' SATA DVD-RECORDER BULK BLACK

RAM KINGSTON HX316C10F/8 8GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES

HDD TOSHIBA DT01ACA100 1TB 3.5'' SATA3

CPU INTEL CORE I3-4170 3.70GHZ LGA1150 - BOX

αυτο πως σασ φαινεται  παιδια στα 770 ...ξερω ξεφευγω πολυ απο το μπατζετ αλλα αμα ειναι τοσο καλα θα τα δωσω ετσι και αλλιως με δωσεις θα τα παρω...να ρωτησω μπορουμε να κοψουμε απο καπου και να βαλλουμε εναν καλυτερο επεξεργαστη ..αξιζει κατι τετοιο η και αυτος ειναι καλος??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...