Mau-Maus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν τον ξέρω τον κύριο , πρώτη φορά τον είδα με μια γρήγορη αναζήτηση έμαθα οτι είναι απλα ένας δηλωμένος ομοφυλόφιλος ! ούτε ξέρω βέβαια με πια ιδιότητα έκανε αυτές τις δηλώσεις και ουτε και με ενδιαφέρει , άπλα τις πήρε το μάτι μου και σκέφτηκα οτι θα ειχε ενδιαφέρον να δούμε ποιοι συμφωνούνε με αυτές και ποιοι όχι ! κόσμια πάντα παρακαλώ ..
Pa0ki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Τι ομοφυλόφιλος ρε μαν, τη Σολωμού πηδάει Το βίντεο είναι πολύ παλιό 3
παπι Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Γκουγκλαραμε. Μάθαμε ότι είναι αυτός που λέει το φίλα με ακόμα. Μια χαρά δούλεψε η παπαρια που πετάξε. 2
opera Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 όλοι έχουν από μία,ξέρετε τι μηδενός εξαιρομένου 3
Expertr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Γκουγκλαραμε. Μάθαμε ότι είναι αυτός που λέει το φίλα με ακόμα. Μια χαρά δούλεψε η παπαρια που πετάξε. Επισης το ουκ αν λαβοις + απειρες τηλεοπτικες εμφανησεις
Mau-Maus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Τι ομοφυλόφιλος ρε μαν, τη Σολωμού πηδάει Το βίντεο είναι πολύ παλιό Πάνος Μουζουράκης «Η σχέση μου με τη Μαρία είναι στημμένη και είμαι gay» Γκουγκλαραμε. Μάθαμε ότι είναι αυτός που λέει το φίλα με ακόμα. Μια χαρά δούλεψε η παπαρια που πετάξε. ο λογος που το είπε ειναι ξεκαθαρος , ακομη ενας τιποτας που ψάχνει για προβολή οκ εδώ ας συζητήσουμε μόνο για τις δηλώσεις κ οχι για το ποιος τις έκανε
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν τον ξέρω τον κύριο , πρώτη φορά τον είδα με μια γρήγορη αναζήτηση έμαθα οτι είναι απλα ένας δηλωμένος ομοφυλόφιλος ! ούτε ξέρω βέβαια με πια ιδιότητα έκανε αυτές τις δηλώσεις και ουτε και με ενδιαφέρει , άπλα τις πήρε το μάτι μου και σκέφτηκα οτι θα ειχε ενδιαφέρον να δούμε ποιοι συμφωνούνε με αυτές και ποιοι όχι ! κόσμια πάντα παρακαλώ .. ειναι και σεσημασμενος; όλοι έχουν από μία,ξέρετε τι μηδενός εξαιρομένου εγω εχω και 2η!!!!!
sadako-san Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 εδώ ας συζητήσουμε μόνο για τις δηλώσεις κ οχι για το ποιος τις έκανε Προμηνύεται συζήτηση επιπέδου όχι μαλακίες 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 εδώ ας συζητήσουμε μόνο για τις δηλώσεις κ οχι για το ποιος τις έκανε ωραιο θεμα για συζητηση. Γιατι δεν συζητατε ρε; Τι σας ζηταει ρε; Προμηνύεται συζήτηση επιπέδου όχι μαλακίες και αν αυτα τα 2 ταυτιζονται;
Pa0ki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Πάνος Μουζουράκης «Η σχέση μου με τη Μαρία είναι στημμένη και είμαι gay» ο λογος που το είπε ειναι ξεκαθαρος , ακομη ενας τιποτας που ψάχνει για προβολή οκ εδώ ας συζητήσουμε μόνο για τις δηλώσεις κ οχι για το ποιος τις έκανε Σοβαρά τώρα? Δε φαίνεται ότι ειρωνεύεται? 1
sadako-san Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 ωραιο θεμα για συζητηση. Γιατι δεν συζητατε ρε; Τι σας ζηταει ρε; και αν αυτα τα 2 ταυτιζονται; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις