Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο άγρυπνο κοινό.

Έχω ένα ASUS λαπτοπ το οποίο μετα απο αλλαγή μητρικής ανάβει κανονικά αλλά η οθόνη μαύρη-πισσα.

Ούτε δείγμα απο φως.Ξέρω πως θα είναι η κάρτα γραφικών αλλά πριν πέσω σε κατάθλιψη γιατι μου έχει φάει την ψυχή 2 μήνες τώρα να το φτιάξω υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω για να σιγουρευτώ;

Έκανα ένα reset  στο  bios  με το κόλπο της μπαταρίας  και με ένα συνδυασμό κουμπιών του πληκτρολογίου αλλα και πάλι τζίφος. Έκανα και reflow μην τυχών αλλά και πάλι τίποτα.Ίσως να μην το έκανα και σωστά.Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη κάρτα για να το ελέγξω αν όντως φταίει η κάρτα.

ASUS G73SW

NVIDIA GTX460M

Δημοσ.

Δοκιμασες να βαλεις vga καλωδιο για να δεις αν παιζει σ εξωτερικη οθονη ? μολις το βαλεις θελει και καποιο συνδυασμο πληκτρων fn +f3 ή f4 καποιο π δειχει οθονη τελοσπαντων... αν δεν παιζει ουτε εκει τοτε ειναι καρτα επισης δοκιμασε να αλλαξεις και ραμ

Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι οτι δεν τo έβαλα σε εξωτερικό μόνιτορ.Αν ήταν θέμα οθόνης θα 'έμπαινε σε περιβάλλον windows  και θα άκουγα και τους ήχους του καλωσορισματος. Oι ram  είναι εντάξει.Θα δοκιμάσω το μονιτορ μην τυχών. Ναι τον ξέρω τον συνδυασμό. fn+F4

Δημοσ.

Μητρική άλλαξες μόνος σου ή το πήγες κάπου και στην αλλάξανε; Γιατί την άλλαξες;

Ναι μονος μου την αλλαξα.Αλλαχτηκε γιατί η προηγούμενη ειχε παθει ζημιά στο βυσμα τροφοδοσιας.Οταν επιχείρησαν να το επισκευάσουν κατι έκαναν και βραχυκυκλωσαν ολο το κύκλωμα(βασικα ξέρω αλλα μην μπω σε λεπτομεριες).Δυστυχώς δεν μπορουσαν να το επισκευασουν ή μάλλον θελει πολυ χρονο και υπομομονη.Οποτε εγινε αλλαγή.

Δημοσ.

Η μητρική που άλλαξες είσαι σίγουρος ότι είναι ακριβώς η ίδια με τη προηγούμενη σου; Αν όχι μπορεί να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα. Οι μητρικές στα laptop ειδικά είναι πολύ δύσκολες για αυτό και σε ρωτάω.

Δημοσ.

Ναι καταλαβαινω γιατι το λες.Δεν τιθεται θεμα συμβατοτητας.Ειναι ακριβως ιδιες.Μοντέλο και part number.

Δημοσ.

Λαμπάκια ανάβουν όλα.Δοκίμασα τελικά άλλη οθόνη και πάλι τίποτα. Τελικά σε εξωτερικο μονιτορ δουλεύει.Οπότε δεν είναι θέμα κάρτας γραφικών, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι ίσως έχει πρόβλημα το καλώδιο της οθόνης. Καμιά αλλή ιδέα κανείς;

Δημοσ.

Βγάζεις τις μνήμες/μνήμη για ένα λεπτό και τις ξαναβάζεις, αφύ πρώτα βγάλεις μπαταρία και ρεύμα εννοείται.

Δημοσ.

Εφόσον σε εξωτερικό monitor ειναι κομπλε δεν υπάρχει θέμα με την κάρτα γραφικών , τώρα πρέπει να δεις μεσα μηπως δεν εχει συνδεθεί καποιο καλώδιο απο το monitor

Δημοσ.

Δοκιμασε να αναψεις το λαπτοπ και φωτισε την οθονη μα εναν φακο, υπο γωνια, να δεις αν φαινεται τιποτα. Το πιο πιθανο ειναι αυτο που σου ειπε ο spank

Δημοσ.

Bios το ιδιο?

Δανεισου και μια καρτα γραφικων να δοκιμασεις....

Μπορει να βραχυκλωθηκε

Το ιδιο.Δεν αλλαξε κατι.

Βγάζεις τις μνήμες/μνήμη για ένα λεπτό και τις ξαναβάζεις, αφύ πρώτα βγάλεις μπαταρία και ρεύμα εννοείται.

Το έκανα και με της μνημες και πάλι τα ίδια.

Εφόσον σε εξωτερικό monitor ειναι κομπλε δεν υπάρχει θέμα με την κάρτα γραφικών , τώρα πρέπει να δεις μέσα μήπως δεν εχει συνδεθεί κάποιο καλώδιο απο το monitor

Δεν έχει και πολλά καλώδια.Να πω οτι ήταν απο τις παλιες να έλεγα ναι κατι ξέχασα.Ειναι LED οπότε ένα καλώδιο έιναι.Και μ'αλλον αυτό θα φταίει.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο. Μέτρησα και με πολύμετρο το βύσμα της μητρικής και μου δίνει τάση αρα εκεί δουλευέι.Δυστυχώς δεν έχω άλλο καλώδιο να το δοκιμάσω. θα πρέπει να το παραγγείλω.

Δοκιμασε να αναψεις το λαπτοπ και φωτισε την οθονη μα εναν φακο, υπο γωνια, να δεις αν φαινεται τιποτα. Το πιο πιθανο ειναι αυτο που σου ειπε ο spank

Το έκανα και αυτό μόλις τώρα.Μεσα σε σκοτάδια έβαλα φακό αλλά και πάλι τίποτα,Μόνο απο εξωτερικό μονιτορ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...