lambros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον moneysafecard, χρεωση συνδρομής 1,5ευρω το μήνα, κοστος απόκτησης 10ευρω, κοστος φόρτισης 4%, μετατροπή συναλλάγματος 3,5%. Τι λένε η άλλες κάρτες?
corsair04 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον moneysafecard, χρεωση συνδρομής 1,5ευρω το μήνα, κοστος απόκτησης 10ευρω, κοστος φόρτισης 4%, μετατροπή συναλλάγματος 3,5%. Τι λένε η άλλες κάρτες? δεν την έχω δοκιμάσει αλλά φαίνεται καλή σαν κάρτα για ρίξε μια ματιά τώρα έκανα την παραγγελιά .
lambros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Τι χρεώνει η revolut https://revolut.com
corsair04 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Η viva δεν παρακάμπτει τα cc. δεν την έχω δοκιμάσει λες να μην αξίζει να την αγοράσει κανείς ?? πάντως εγώ και με την Πειραιώς (καινούρια παλιά visa δεν μπορούσα ) και με την εθνικής και την eurobank πιστευω πως εαν την προσθέσεις στο paypal δεν θα έχεις πρόβλημα η προσπαθήσεις να κανείς αγορά εντάξει δεν έχει και διαφορές από τις prepaid απλά δεν την εκδίδει τράπεζα .
EvilEyes Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Την κάρτα revolut πως την παίρνουμε; Επίσης για να τη φορτώσεις δε θα τρως άκυρο λόγω cc; Τελικά το βρήκα την παραγγέλνεις μέσω του app.
Silverage Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 δεν την έχω δοκιμάσει λες να μην αξίζει να την αγοράσει κανείς ?? πάντως εγώ και με την Πειραιώς (καινούρια παλιά visa δεν μπορούσα ) και με την εθνικής και την eurobank πιστευω πως εαν την προσθέσεις στο paypal δεν θα έχεις πρόβλημα η προσπαθήσεις να κανείς αγορά εντάξει δεν έχει και διαφορές από τις prepaid απλά δεν την εκδίδει τράπεζα . Δεν αξίζει. Τράπεζα εσωτερικού την εκδίδει και αυτή οπότε δεν παρακάμπτει τα c.c.
letom Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μόνη λύση είναι η revolut. Την παραγγέλνεις μέσω εφαρμογής και φυσικά ειναι κάρτα εξωτερικού. Την προσθέτεις στο paypal και κάνεις αγορές κανονικότατα. Και το καλύτερο: δεν έχει προμήθειες για μετατροπή συναλλάγματος. Όσο για το πως βάζεις τα λεφτά, τα στέλνεις με έμβασμα από τον λογαριασμό που έχεις στην Χ ελληνική τράπεζα προς τον λογαριασμό σου στο revolut. Όπως όταν στέλνεις λεφτά από μια τράπεζα στην άλλη. Υπόψην, λόγω cc το μηνιαίο όριο για εμβάσματα απο ελληνικές τράπεζες προς εξωτερικό (revolut) είναι 500 ευρώ αλλά νομίζω αρκούν για τους περισσότερους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα