Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει στην Paypal του λεφτά(απο revolut,έμβασμα και εγώ δεν ξέρω απο που) και δεν τα χρειάζεται άμεσα όλα, θα ήθελα να μου στείλει μερικά στην paypal μου.
Θα του τα στείλω εγώ πίσω με μεταφορά στον τραπεζικό του λογαριασμό ή με ελτά ή με άλλον τρόπο αν ξέρει κάποιον. Όποιος μπορεί ας απαντήσει εδώ ή ας μου στείλει pm.( να ένα tales from borderlands, wolf among us, και ένα life is strange θέλω να πάρω απο το kinguin :-D )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Κάπως αλλιώς πρέπει να την κάνεις την φάση φίλε...δεν νομίζω να βρεθεί κανείς να δώσει φράγκα σε άγνωστο ...με την υπόσχεση ότι θα του τα γυρίσεις πίσω...

Δημοσ.

Κάπως αλλιώς πρέπει να την κάνεις την φάση φίλε...δεν νομίζω να βρεθεί κανείς να δώσει φράγκα σε άγνωστο ...με την υπόσχεση ότι θα του τα γυρίσεις πίσω...

λες ε? σκέφτηκα ότι είναι λίγα...

Το λέω γιατί έχω απηυδύσει πια. Ούτε revolut μπορώ να κάνω , ούτε εμβασμα γιατί ζητάει πολλά χαρτιά η Paypal. Καταραμένα cc. Ένα 25 θέλω, δεν τα λες και πολλά. Αν δεν βρεθεί κανένας, θα το σβήσω το θέμα.

Καταραμένα cc...

Δημοσ.

Το κόλπο που έχει αναφερθεί εδώ μέσα το δοκίμασες???

Για ρίξε μια ματιάhttp://www.insomnia.gr/topic/579289-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-paypal-ebay-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-request-money/

οχι δεν το έχω δοκιμάσω. Πάω να το δοκιμάσω και επιστρέφω με νέα...

Τελικά μου έβγαλε denied...

Δημοσ.

Αλλαζε καρτες(αν εχεις) μεχρι να περάσει

Δεν έχω άλλη.

Πολύ κόπος για το τίποτα. Θα το κλείσω το θέμα. Δεν πειράζει.

We tried, we failed :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...