Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω ρε παιδια. Ψαχνω στο google αλλα δεν το βρησκω.Αν ερθει ενα πακετο που εχω παραγγειλει απο ενα αλλο κρατος κι απο μια ξενη ταχυδρομικη εταιρια courier και δεν με βρει σπιτι μου (λογω υποχρεωσεων κτλ) τι θα γινει? που θα παει το πακετο αυτο?

Δημοσ.

αα νομιζα οτι το e-bay ακολουθει συγκεκριμενες διαδικασιες για ολα τα shipping

Οποτε λοιπον ο τοπος ειναι Αγγλια και το shipping service ειναι το Royal Mail International Economy

Δημοσ.

Οτι και να γινει όποια εταιρεία και να ερθει, αν δεν σε βρει θα αφησει χαρτάκι, με την προϋπόθεση οτι στα κουδούνια αναφέρετε το ονομα που ειναι και στην συσκευασία.

Δημοσ.

Το Royal Mail International Economy δεν είναι courier αλλά απλό ταχυδρομείο και θα παραλάβεις το δέμα από τα ΕΛΤΑ.

Εάν είναι μικρό (μέγεθος Α4) θα το φέρει ο ταχυδρόμος, αν είναι μεγαλύτερο θα αφήσει ειδοποιητήριο για να παραλάβεις από το γραφείο.

Δημοσ.

Το Royal Mail International Economy δεν είναι courier αλλά απλό ταχυδρομείο και θα παραλάβεις το δέμα από τα ΕΛΤΑ.

Εάν είναι μικρό (μέγεθος Α4) θα το φέρει ο ταχυδρόμος, αν είναι μεγαλύτερο θα αφήσει ειδοποιητήριο για να παραλάβεις από το γραφείο.

Να σε καλα ρε φιλε γιατι βαθια μεσα μου ειχα την ανησυχια οτι το δεμα θα επιστρεψει στα κεντρικα (που μαλλον ειναι αθηνα) και θα επρεπε να το παραλαβω απο κει η κατι τετοιο XD. Τελος παντων μια τελευταια ερωτηση,  Πως μπορω να ξεχωρισω τα απλα ταχυδρομια απο τα Courier?

Δημοσ.

Γενικά, οι κυριότερες στον κόσμο εταιρείες courier είναι γνωστές (DHL, FedEx, UPS κλπ) και έχουν γραφεία σχεδόν σε πάρα πολλές χώρες. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι αν επιλέξεις courier για την αποστολή δέματος από τρίτη χώρα, αυτό θα κάνει στάση οπωσδήποτε στο τελωνείο.

Τα εθνικά ταχυδρομεία χαρακτηρίζονται από τα αρχικά τους, όπως πχ το Royal Mail που είναι το αγγλικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...