Georgc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 μια ερωτηση σχετικα με αγορες απευθειας απο καρτα αναληψης alpha bank,μπορω να κανω αγορες με αυτη την καρτα απο το ιντερνετ χωρις paypal;απλα βαζω τον μεγαλο κωδικο και τον cvv;πχ σε ενα σαιτ θελω να δωσω 20 € ,θα συμπληρωσω αυτους τους κωδικους ,ειναι σιγουρο οτι θα κρατησουν μονο τα 20 η θα γινει κατι αλλο; επισης ο αριθμος cvv σε καρτες που βλεπω στο ιντερνετ εχουν πολλα ψηφια η δικη μου μονο 4+3 εκτος τον μεγαλο κωδικο μπροστα παντως σε σουπερμαρκετ μου ειπαν μπορω να κανω αγορες με αυτη την καρτα εδω που εχει πολλα ψηφια εμενα εχει μονον 7 https://www.strategicprofitsinc.com/cvv_info/images/cvv-visa.gif συγκεκριμενα στην easybytez
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 visa είναι η κάρτα σου; Αν ναι το cvv είναι αυτό που δείχνεις στην εικόνα. Συνήθως ζητάνε αριθμό κάρτας (που είναι μπροστά), όνομα κατόχου (όπως είναι στην κάρτα), ημερομηνία λήξης και cvv 1
Georgc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 γραφει visa δεν ειναι πιστωτικη,την εβγαλα το 2010 τωρα μου ηρθε η νεα μιας και εληξε η παλια,γραφει μπροστα 16 αριθμους,παρακατω ημερομηνια που εχω καρτα (2010)και ημερομηνια ληξης,το ονομα μου επιθετο,πισω εχει εναν 7 ψηφιο ο πρωτος 4 και ο αλλος 3 . με αυτη την καρτα μπορω να κανω αγορες χωρις paypal?επισης αν γινεται και δωσω 20 € εναι σιγουρο οτι θα φυγουν 20 η θα γινει κατι αλλο;υπαχει τετοια περιπτωση;
saxos55 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ε συμπλήρωσε και την εικόνα με τα στοιχεία να σου πούμε αν τα έβαλες σωστά! Πρόβλημα δε θα έχεις, αρκεί να μη την βάζεις όπου να'ναι (την κάρτα). Επίσης πάντα να σιγουρεύεσαι ότι η σελίδα που σου ζητάει τα στοιχεία να είναι encrypted (https://) ή πιο απλά να έχει "λουκετάκι" δίπλα στη διεύθυνση. Τέλος, να διαβάζεις τα "ψιλά γράμματα". Πολλά sites με συνδρομή (δεν ξέρω αν ισχύει συγκεκριμένα για την easybytez, δεν κοίταξα) όταν τελειώσει η περίοδος για την οποία έχεις πληρώσει (πχ 30 μέρες), σε χρεώνουν αυτόματα για την επόμενη 2
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 γραφει visa δεν ειναι πιστωτικη,την εβγαλα το 2010 τωρα μου ηρθε η νεα μιας και εληξε η παλια,γραφει μπροστα 16 αριθμους,παρακατω ημερομηνια που εχω καρτα (2010)και ημερομηνια ληξης,το ονομα μου επιθετο,πισω εχει εναν 7 ψηφιο ο πρωτος 4 και ο αλλος 3 . με αυτη την καρτα μπορω να κανω αγορες χωρις paypal?επισης αν γινεται και δωσω 20 € εναι σιγουρο οτι θα φυγουν 20 η θα γινει κατι αλλο;υπαχει τετοια περιπτωση; Τα 3 τελευταία πίσω είναι το cvv. Όλα τα άλλα που χρειάζεσαι είναι μπροστά 1
Georgc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αυτη ειναι η καρτα,στο σαιτ δεν βλεπω το λουκετακι δλδ αν δεν υπαρχει το λουκετακι υπαρχει περιπτωση να μου αδειασουν το υπολοιπο; Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2015 από Georgc
saxos55 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Κατέβασε τη δεύτερη εικόνα, φαίνονται τα στοιχεία σου από τα "βαθουλωμένα" γράμματα (ή γκρίζαρε κι αυτό το κομμάτι). Το λουκέτο πρεπει να υπάρχει στη σελίδα της φόρμας που βάζεις τα στοιχεία σου, όχι στην αρχική σελίδα απαραίτητα (στη σελίδα που πόσταρες στο αρχικό σου ποστ) Δεν ξέρω τί άλλο θες να σου πούμε πάντως, απαντήθηκαν όλα. 1
Georgc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 αρα αφου εχει αυτο το λουκετακι σημαινει οτι θα γινει με ασφαλεια;χωρις paypal κτλ;αν γινει κατι λαθος,πχ κρατησουν 2000 ευρω τι κανω μετα; και κατι ακομα,αφου γινεται με αυτον τον τροπο τοσο ευκολα γιατι πρεπει καποιος να κανει paypal ;αφου γινεται απευθειας χωρις τοσα πολλα κωδικους κτλ; παντα πληρωνα με paysafe και ειπα να το κανω με την καρτα πλεον γιαυτο ρωτησα
saxos55 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το λουκετάκι σημαίνει ασφαλής συναλλαγή. Θα πρέπει να είναι και "αξιόπιστο" το site (το συγκεκριμένο είναι). Αν πας σε κανένα: illwithdrawallyourmoneyandspenditonhookers.com και δεις λουκετάκι, δε σημαίνει ότι δε θα κλαις τα λεφτά σου. Αφού ανησυχείς τόσο πολύ, ακριβώς μετά τη συναλλαγή μπες μέσω e-banking και δες πόσα τράβηξαν. Αν είναι πάνω από 20 ευρώ, κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής 1
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 αρα αφου εχει αυτο το λουκετακι σημαινει οτι θα γινει με ασφαλεια;χωρις paypal κτλ;αν γινει κατι λαθος,πχ κρατησουν 2000 ευρω τι κανω μετα; και κατι ακομα,αφου γινεται με αυτον τον τροπο τοσο ευκολα γιατι πρεπει καποιος να κανει paypal ;αφου γινεται απευθειας χωρις τοσα πολλα κωδικους κτλ; Έχεις μια παραπάνω ασφάλεια υποτίθεται με το paypal. Μεσολαβεί και δεν παίρνει η σελίδα τα στοιχεία της κάρτας σου, μόνο τα λεφτά. Είναι σαν ιντερνετική τράπεζα φαντάσου. 1
Georgc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 πολυ ωραια να εισαι καλα ευχαριστω ,κατι ακομα αν εχεις χρονο,γιατι ενω ειναι τοσο ευκολος αυτος ο τροπος καποιος να σχοληθει με paypal και προπληρωμενες καρτες; Έχεις μια παραπάνω ασφάλεια υποτίθεται με το paypal. Μεσολαβεί και δεν παίρνει η σελίδα τα στοιχεία της κάρτας σου, μόνο τα λεφτά. Είναι σαν ιντερνετική τράπεζα φαντάσου. οκκκκ δεν ειδα το ποστ σου φιλε ,ευχαριστω!!! μου εκανε εντυπωση δεν ηξερα οτι με αυτη την καρτα μπορεις να κανεις αγορες,τυχαια πριν μερες ειδα σε ενα σουπερμαρκετ εναν πελατη να δινει την καρτα ,να του γυριζει το μηχανημα και να βαζει τον κωδικο και να φευγει κανονικα χωρις χρηματα στο χερι.νομιζα ολα αυτα γινονται με πιστωτικες καρτες κατι ακομα,συγνωμη για τοσες ερωτησεις,μπορω να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα στην αλφα bank πχ να φορτωσω 200 ευρω και να δωσω τα στοιχεια εκεινης της καρτας;δεν ξερω αν σου δινουν στο χερι αλλη καρτα στον λογαριασμο αυτον υπαρχει ενα μεγαλο ποσο και γιαυτο φοβαμαι συναλλαγες τετοιες 1
saxos55 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Με προπληρωμένες κάρτες δεν έχω ιδέα γιατί να ασχοληθείς (ειδικά με τις προμήθειες που έχουν). Δεν το λέω ειρωνικά, δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο πλεονέκτημα, ας απαντήσει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει. Ίσως βολεύουν κόσμο που θέλει να έχει ένα μικρότερο όριο στις συναλλαγές του Το paypal έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι της απλής πιστωτικής. Είναι πιο εύκολο το refund σε περιπτώσεις αγορών από ebay, Κίνα, κτλ. Είναι εύκολο στη χρήση: αντί να δώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου σε 50 μαγαζιά, τα δίνεις στο paypal και μετά το μόνο που κάνεις είναι να βάζεις ένα login και ένα password και όχι όλα τα στοιχεία απ'το μηδέν. Μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις χρήματα και διάφορα άλλα που θα τα βρεις εδώ 1
Georgc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 να ειστε καλα παιδια ευχαριστω για ολα,οποτε δοκιμαζω την καρτα που εχω και αν γινει καποιο λαθος ,μεχρι παρασκευη μπορω να κανω ενσταση στην τραπεζα!ολες αυτες τις ερωτησεις τις εκανα σε τραπεζα και σε εναν υπαλληλο ,δεν γνωριζε ακριβως να μου πει,αλλα ηξερα οτι εδω σιγουρα θα παρω απαντησεις εκανα αγορα πακετου 60 € και να δω τι θα γινει
sistah Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Πριν τα capital controls θα σου ελεγα να ανοιξεις εναν δευτερο λογαριασμο στην alpha, δωρεαν εννοειταιοπου θα εχεις ενα Α ποσο μεσα ωστε να κανεις τις αγορες σου με λιγοτερο αγχος εφοσον εχεις μεγαλο ποσο στονσυγκεκριμενο λογαριασμο.Ή εαν εχεις λογαριασμο σε αλλη τραπεζα, θα μπορουσες να βαζεις σ΄αυτη μερικα χρηματα για τετοιες δουλειες.Εγω ετσι το εχω με την μονη διαφορα του οτι δεν εχω σε καμια λεφτα .Περα απο την πλακα, καλυτερα να μην πληρωνεις συχνα (απο το ιντερνετ) με τον βαρυ λογαριασμο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Γενικα ειναι ασφαλεις οι αγορες εαν ο αγοραστης προσεχει που βαζει την καρτα του, δεν τραβαει οτι θελει το site.Τελος οι προπληρωμενες σε χρεωνουν για καθε φορτιση, πρεπει να γουσταρεις να χαριζεις euro στις τραπεζες οταν κανεις την ιδια δουλεια με την χρεωστικη. 1
Georgc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ωραια ,τωρα εκανα πληρωμη 60 € το σαιτ εχει προσβαση στο λογαριασμο μου;μπορει να μπεικαι να παρει 1000 ευρω;δυστυχως δεν μπορω να ανοιξω δευτερο λογαριασμο,απαιτουνται πολλα πραγματα,εργοδοσια,λογιστης,δηλωση στην εφορια ακριβους ποσου καταθεσεων ανα εργατη κτλ. η βασικη ερωτηση μου ηταν εξαρχης οτι αφου δηλωσω στο σαιτ 60 ευρω ,μπορει το σαιτ να επεμβει και να παρει 1000; η συναλλαγη που εκανα μου εβγαλε παραθυρο μεσω μιας φορμας του kaspersky συναλλαγη με επιτυχια,πηρανε το ποσο των 59,99 αποδειξη θα πρεπει να παρω απο την τραπεζα,μπορω να τα παρω πισω αφου δεν εχω τις υπηρεσιες που απαιτησα,1 χρονος + 6 μηνες σε πελατες 3 ετων +
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα