Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Έλεος με τους μανιακούς με το privacy. Η Google μου προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες που χρησιμοποιώ καθημερινά. Αν το αντίτιμο σε αυτές είναι personalised ads δεν με νοιάζει. Μάθαμε όλοι τώρα λές και η κάθε Google την απασχολεί αν εγώ πήδηξα την ξανθιά που μου έκανε like πρόπερσι ή αν πέρασα καλά στην Ρόδο το 2000 Και εδώ ταιριάζει αυτό που είπε ο Edward. Καλύτερα να δίνω 10€ τον μήνα και να ξέρω ότι μου παρέχει τις υπηρεσίες αφού την πλήρωσα για αυτό, από το να μου παρέχει τα πάντα δωρεάν και να είμαι εγώ το προϊόν.
Kraken Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μάθαμε όλοι τώρα λές και η κάθε Google την απασχολεί αν εγώ πήδηξα την ξανθιά που μου έκανε like πρόπερσι ή αν πέρασα καλά στην Ρόδο το 2000 Δεν τους απασχολεί η Ρόδος, αλλά το πήδημα 3
badweed Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Έλεος με τους μανιακούς με το privacy. Η Google μου προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες που χρησιμοποιώ καθημερινά. Αν το αντίτιμο σε αυτές είναι personalised ads δεν με νοιάζει. Μάθαμε όλοι τώρα λές και η κάθε Google την απασχολεί αν εγώ πήδηξα την ξανθιά που μου έκανε like πρόπερσι ή αν πέρασα καλά στην Ρόδο το 2000 το jc τον εχεις για ξεκαρφωμα στο avatar ? * το πηδημα σαν μετρο υπαρξης ; μονο αυτο ειναι η ζωη ; τα γεννητικα οργανα , ολημερις και ολοβραδυς ; τα σαλιγκαρια γιατι υπαρχουν τοτε ; νομιζω οτι τα πιο συνηθισμενα ενστικτα τα εχετε αναγαγει σε μονοδρομο επειδη καποιος αλλος μας εχει καλυψει τις αναγκες που ανταποκρινονται σε αλλα ενστικτα , εχει χαθει η αρμονια απο την ζωη μας και οι αξιες μας ειναι οτι να ναι . κυριολεκτικα το κοντο του και το μακρυ του του καθενος . το τεραστιες υπηρεσιες , να σε δω να τις χαιρεσαι και νηστικος ή διψασμενος χρεωμενος και φτωχος . γιατι οταν ξερουν πως θα σε χειριστουν ποιες ειναι οι προτιμισεις σου και ποιες οι αδυναμιες σου , μην φοβασαι , θα το χρησιμοποιησουν , οπως και καθε κοντινος σου ανθρωπος που του εχεις εμπιστευτει μερικα μερη του χαρακτηρα σου , ποσο περισσοτρερο καποιος που δεν τον εχεις γνωρισει ποτε . και δεν θα το κανουν στοχευοντας εσενα , θα το κανουν συλλογικα , θα σε βαλλουν σε ενα υποσυνολλο τους συνολλου και θα σε στειλουν εκει που θα εξυπηρετεις τα συμφεροντα τους , και ποτε να μην ειχες τετοιο οραμα για την ζωη σου , θα στο παρουσιασουν με τετοιον τροπο που να μην μπορεις να αντισταθεις οντας ηδη παραδομενος σε "τεραστιες υπηρεσιες ". 1
vapits Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Φανταστικό service με έχει σώσει. Απίστευτα γρήγορο, πολύ εύκολο, πολλά tools και πανεύκολος διαμοιρασμός με ασφάλεια. 1
sepsekasan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 big fail να μιλας για privacy σημερα.. ποσο privacy εχεις οταν ανεβαζεις στο ιντερνετ τα prive αρχεια σου; Προϊον εισαι ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο. Εκτος αν θεωρεις πως επειδη πληρωνεις την cosmote σου ή τη πιστωτικη σου καρτα δεν εχεις γινει "βουκινο". Και να σε δω τι privacy θα ζητησεις εσυ και ολοι οι αλλοι εδω μεσα μολις καταργησουν το χρημα (ρευστο) και παμε σε πληρης πλαστικοποιηση (μιλαμε για ενα με δυο χρονια max) εκει να σε δω να αντιστεκεσαι και εγω μαζι σου και δεν θα υπαρχει μονο ο λογος privacy αλλα και ο λογος ελευθερης βουλησης και μη εφαρμογη παρανομων φορων κλπ με το ετσι θελω.pc και privacy δεν πανε μαζι ποσο μαλλον οταν ειστε σε online mode που το tracking ξεκιναει απο τον παροχο σας. Σταματηστε λοιπον τη γκρινια σας και μη χρισημοποιητε τιποτα.Βαλτε ενα linux και καθηστε offline γραψτε κανα cd/dvd και μεχρι εκει.Α ουτε σε net cafe μη πατε και εκει θα σας ζητησουν στοιχεια και θα σας παρουν φωτογραφια τη μυστικιστικη φατσουλα σας. 2
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 big fail να μιλας για privacy σημερα.. ποσο privacy εχεις οταν ανεβαζεις στο ιντερνετ τα prive αρχεια σου; Προϊον εισαι ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο. Εκτος αν θεωρεις πως επειδη πληρωνεις την cosmote σου ή τη πιστωτικη σου καρτα δεν εχεις γινει "βουκινο". Και να σε δω τι privacy θα ζητησεις εσυ και ολοι οι αλλοι εδω μεσα μολις καταργησουν το χρημα (ρευστο) και παμε σε πληρης πλαστικοποιηση (μιλαμε για ενα με δυο χρονια max) εκει να σε δω να αντιστεκεσαι και εγω μαζι σου και δεν θα υπαρχει μονο ο λογος privacy αλλα και ο λογος ελευθερης βουλησης και μη εφαρμογη παρανομων φορων κλπ με το ετσι θελω. pc και privacy δεν πανε μαζι ποσο μαλλον οταν ειστε σε online mode που το tracking ξεκιναει απο τον παροχο σας. Σταματηστε λοιπον τη γκρινια σας και μη χρισημοποιητε τιποτα. Βαλτε ενα linux και καθηστε offline γραψτε κανα cd/dvd και μεχρι εκει. Α ουτε σε net cafe μη πατε και εκει θα σας ζητησουν στοιχεια και θα σας παρουν φωτογραφια τη μυστικιστικη φατσουλα σας. Η κλασσική νοοτροπία του Ελληνάρα, μπράβο που όλα τα ξέρεις. Πρώτον ζώντας στο εξωτερικό χρησιμοποιώ πλαστικό χρήμα, χρεωστική, το βρίσκω ασφαλέστερο να έχω τα λεφτά μου εκεί μέσα από το να κυκλοφορώ με ένα πορτοφόλι γεμάτο χαρτονομίσματα. Κανένα Cloud δεν είναι ασφαλές, αλλά συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως τα E-Mail σου και οι επαφές σου θα έπρεπε να είναι σε ασφαλές μέρος. Όχι δεν χρησιμοποιώ Windows, ουτε Google Chrome, ούτε Facebook και απενεργοποιώ τα Cookies και το Tracking στις ιστοσελίδες που δεν επιθυμώ. Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να τα δίνω όλα τα δεδομένα μου απλόχερα σε κακόβουλες εταιρίες.
sepsekasan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Η κλασσική νοοτροπία του Ελληνάρα, μπράβο που όλα τα ξέρεις. Πρώτον ζώντας στο εξωτερικό χρησιμοποιώ πλαστικό χρήμα, χρεωστική, το βρίσκω ασφαλέστερο να έχω τα λεφτά μου εκεί μέσα από το να κυκλοφορώ με ένα πορτοφόλι γεμάτο χαρτονομίσματα. Κανένα Cloud δεν είναι ασφαλές, αλλά συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως τα E-Mail σου και οι επαφές σου θα έπρεπε να είναι σε ασφαλές μέρος. Όχι δεν χρησιμοποιώ Windows, ουτε Google Chrome, ούτε Facebook και απενεργοποιώ τα Cookies και το Tracking στις ιστοσελίδες που δεν επιθυμώ. Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να τα δίνω όλα τα δεδομένα μου απλόχερα σε κακόβουλες εταιρίες. Στην apple το δαχτυλικο σου αποτυπωμα το εδωσες να φανταστω; Στο icloud δεν ανεβασες τιποτα; browsing με ποιον φυλλομετρητη κανεις; Δευτερον γυρνοντας απο το εξωτερικο (επαναπατρισμος) πριν ενα ετος που οι καμερες παρακολουθησης βρισκονταν σε καθε 5 μετρα που σε ψεκαζουν dna και που το πλαστικο χρημα ειναι κανονας ζωης σε ευχαριστω που με "εθιξες" λεγοντας με Ελληναρα. Ειμαι Ελληνας και μαλιστα ταμαλα υπερηφανος οχι κανενας αδεσποτος σαν μερικους και δεθχηκα τον επαναπατρισμο τη χειροτερη στιγμη της Ελλαδας που ολοι δοκιμαζονται στο τομεα της επιβιωσης αφηνοντας ανεσεις αλλα και φακελωμα. Και αφου εισαι χαρουμενος που κυκλοφορεις με τη καρτα σου κανε μια καλη και μη ξανα γραψεις για privacy καντο για το καλο της ανθρωπoτητας και του insomnia.
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Στην apple το δαχτυλικο σου αποτυπωμα το εδωσες να φανταστω; Στο icloud δεν ανεβασες τιποτα; browsing με ποιον φυλλομετρητη κανεις; Δευτερον γυρνοντας απο το εξωτερικο (επαναπατρισμος) πριν ενα ετος που οι καμερες παρακολουθησης βρισκονταν σε καθε 5 μετρα που σε ψεκαζουν dna και που το πλαστικο χρημα ειναι κανονας ζωης σε ευχαριστω που με "εθιξες" λεγοντας με Ελληναρα. Ειμαι Ελληνας και μαλιστα ταμαλα υπερηφανος οχι κανενας αδεσποτος σαν μερικους.. Και αφου εισαι χαρουμενος που κυκλοφορεις με τη καρτα σου κανε μια καλη και μη ξανα γραψεις για privacy καντο για το καλο της ανθρωπoτητας και του insomnia. Φαίνεται το πόσο γνώστης των προϊόντων είσαι, να σε πληροφορήσω λοιπόν, ότι το δαχτυλικό αποτύπωμα σε μία iOS συσκευή αποθηκεύεται σε χωριστό Chip που υπάρχει μέσα στην συσκευή και όχι στο διαδίκτυο. Το να χρησιμοποιείς μία χρεωστική κάρτα είναι για χρήση Online αγορών και ασφάλεια στον δρόμο, γιατί εγώ δεν νιώθω άνετα με 500 ευρώ πάνω μου. Το να είσαι Έλληνας δεν είναι κακό το να είσαι όμως Ελληνάρας και να έχεις αντιλήψεις 20 χρόνων τότε Ναι, το οτιδήποτε τζάμπα σου δίνουν δεν είναι καλό αν το έχεις καταλάβει. Όσο για το iCloud ναι έχω μόνο τα Mail και τις επαφές μου και όχι τις φωτογραφίες μου αφού δεν εμπιστεύομαι κανένα Cloud, αλλά σε διαφορά με τις δωρεάν υπηρεσίες της Google το iCloud mail μου με τις επαφές μου και το ημερολόγιο είναι Encrypted με σειριακό αριθμό που τον έχω στο σπίτι και για να πάρεις πρόσβαση σε ένα τέτοιο Mail πρέπει να έχεις αγοράσει κάποια συσκευή iCloud γιατί η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν. Ενημερώσου πρώτα που λειτουργεί η κάθε συσκευή, το κάθε προϊόν, μία κάρτα ή μία υπηρεσία και μετά γράψε μήπως και γλιτώσει από τα δικά σου post η ανθρωπότητα. Η Ελλάδα έχει γεμίσει με τύπους σαν και εσένα γιαυτό οι περισσότερες δυτικές εταιρίες έχουν γραμμένη την Ελλάδα σαν χώρα και μετά έχουμε παράπονο, πολλοί τζαμπατζίδες, φοβούνται μία κάρτα, επενδύουμε στα ίδια συνέχεια εδώ και 20 χρόνια γιατί το διαφορετικό είναι κακό ιδικά αν πρέπει να πληρώσεις για να το χρησιμοποιήσεις.
Mr.Calavera Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 big fail να μιλας για privacy σημερα.. ποσο privacy εχεις οταν ανεβαζεις στο ιντερνετ τα prive αρχεια σου; Προϊον εισαι ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο. Εκτος αν θεωρεις πως επειδη πληρωνεις την cosmote σου ή τη πιστωτικη σου καρτα δεν εχεις γινει "βουκινο". Και να σε δω τι privacy θα ζητησεις εσυ και ολοι οι αλλοι εδω μεσα μολις καταργησουν το χρημα (ρευστο) και παμε σε πληρης πλαστικοποιηση (μιλαμε για ενα με δυο χρονια max) εκει να σε δω να αντιστεκεσαι και εγω μαζι σου και δεν θα υπαρχει μονο ο λογος privacy αλλα και ο λογος ελευθερης βουλησης και μη εφαρμογη παρανομων φορων κλπ με το ετσι θελω. pc και privacy δεν πανε μαζι ποσο μαλλον οταν ειστε σε online mode που το tracking ξεκιναει απο τον παροχο σας. Σταματηστε λοιπον τη γκρινια σας και μη χρισημοποιητε τιποτα. Βαλτε ενα linux και καθηστε offline γραψτε κανα cd/dvd και μεχρι εκει. Α ουτε σε net cafe μη πατε και εκει θα σας ζητησουν στοιχεια και θα σας παρουν φωτογραφια τη μυστικιστικη φατσουλα σας. Πας στην άλλη άκρη κάτι που είναι επίσης λάθος. Γιατί να είμαι προϊόν όταν πληρώνω την Cloud service μου 10$ το μήνα; Πληρώνω και απαιτώ να είναι όλα κρυπτογραφημένα και ασφαλή. Όσον αφορά τις "δωρεάν" υπηρεσίες, το Facebook π.χ έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό με τις νέες απλοποιημένες ρυθμίσεις σε θέματα ιδιωτικότητας. Σε αντίθεση με τη Google που οι αντίστοιχες ρυθμίσεις είναι τόσο πολύπλοκες και δαιδαλώδεις που σου προκαλούν πονοκέφαλο. Τώρα αν εσύ θες να ανεβάσεις photo στο fb με τον κώλο έξω δικό σου θέμα, μην λες όμως μετά ότι παραβιάζουν την ιδιωτικότητα σου. Σχετικά με τους carriers και τις πιστωτικές που έθιξες, εννοείται ότι μπορεί και πρέπει να αίρεται το απόρρητο όταν τίθενται θέματα αξιόποινων πράξεων. Το πρόβλημα είναι όταν παρακολουθείσαι ακόμα και όταν δεν έχεις κάνει τίποτα, χωρίς να υπάρχει ένταλμα, χωρίς τίποτα και οι εταιρίες κινητής να δίνουν τα πάντα στην NSA. Εδώ τίθεται θέμα νομοθεσίας και αυθαιρεσίας. Άρα λοιπόν το να μιλάς σήμερα για privacy όχι μόνο big fail δεν είναι που είπες, είναι απαραίτητο και εποικοδομητικό. Είναι πλέον hot topic της εποχής μας. Οφείλουμε να γίνονται συζητήσεις και να ενημερώνεται ο κόσμος για τα δικαιώματα του, γιατί το privacy είναι δικαίωμα και πρέπει να διαφυλάσσεται. 1
badweed Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 το οτι αποθηκευεται κατι ηδη προγραμματισμενα και τοπικα σε μια συσκευη που ειναι συνδεδεμενη στο ιντερνετ , δεν προσδιδει καμια ασφαλεια , δεν ειναι τιποτα το να στειλουν μια πληροφορια απο την συσκευη σε καποιον αλλον σερβερ αν ξερουν πως ειναι καταχωρημενη και εχουν την κυριοτητα του λειτουργικου μεσω της γνωσης ενος κλειστου συστηματος , μπορει να γινει το upload αποσπασματικα κρυπτογραφημενα και ενσωματωμενα σε καποια αλλη λειτουργια οπως σε καποια ερευνα της συσκευης για τυχων ενημερωσεις , triger με το ανοιγμα καποιου προγραμματος οπως της διαχειρισης δυκτιων .
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 το οτι αποθηκευεται κατι ηδη προγραμματισμενα και τοπικα σε μια συσκευη που ειναι συνδεδεμενη στο ιντερνετ , δεν προσδιδει καμια ασφαλεια , δεν ειναι τιποτα το να στειλουν μια πληροφορια απο την συσκευη σε καποιον αλλον σερβερ αν ξερουν πως ειναι καταχωρημενη και εχουν την κυριοτητα του λειτουργικου μεσω της γνωσης ενος κλειστου συστηματος , μπορει να γινει το upload αποσπασματικα κρυπτογραφημενα και ενσωματωμενα σε καποια αλλη λειτουργια οπως σε καποια ερευνα της συσκευης για τυχων ενημερωσεις . Δεκτό αλλά από την στιγμή που είναι κρυπτογραφημένο μέσα στο χαμηλό επίπεδο του επεξεργαστή θα είναι πιο δύσκολο σε κάποιον πρώτα να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα λειτουργικό σύστημα κλειστού κώδικα με συχνές ενημερώσεις ασφαλείας, που και να μπει γιατί πάντα υπάρχει μία τρύπα θα πρέπει να κατέβει στο χαμηλότερο μηχανικό επίπεδο της συσκευής και να αποκωδικοποιήσει/αποκρυπτογραφήσει το δακτυλικό αποτύπωμα μέσα από το Chip
tetra82 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 το jc τον εχεις για ξεκαρφωμα στο avatar ? * το πηδημα σαν μετρο υπαρξης ; μονο αυτο ειναι η ζωη ; τα γεννητικα οργανα , ολημερις και ολοβραδυς ; τα σαλιγκαρια γιατι υπαρχουν τοτε ; νομιζω οτι τα πιο συνηθισμενα ενστικτα τα εχετε αναγαγει σε μονοδρομο επειδη καποιος αλλος μας εχει καλυψει τις αναγκες που ανταποκρινονται σε αλλα ενστικτα , εχει χαθει η αρμονια απο την ζωη μας και οι αξιες μας ειναι οτι να ναι . κυριολεκτικα το κοντο του και το μακρυ του του καθενος . το τεραστιες υπηρεσιες , να σε δω να τις χαιρεσαι και νηστικος ή διψασμενος χρεωμενος και φτωχος . γιατι οταν ξερουν πως θα σε χειριστουν ποιες ειναι οι προτιμισεις σου και ποιες οι αδυναμιες σου , μην φοβασαι , θα το χρησιμοποιησουν , οπως και καθε κοντινος σου ανθρωπος που του εχεις εμπιστευτει μερικα μερη του χαρακτηρα σου , ποσο περισσοτρερο καποιος που δεν τον εχεις γνωρισει ποτε . και δεν θα το κανουν στοχευοντας εσενα , θα το κανουν συλλογικα , θα σε βαλλουν σε ενα υποσυνολλο τους συνολλου και θα σε στειλουν εκει που θα εξυπηρετεις τα συμφεροντα τους , και ποτε να μην ειχες τετοιο οραμα για την ζωη σου , θα στο παρουσιασουν με τετοιον τροπο που να μην μπορεις να αντισταθεις οντας ηδη παραδομενος σε "τεραστιες υπηρεσιες ". Ρε μεγάλε μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε πλήρη ιδιωτικότητα. Αλλά δεν μπορούμε. Μόλις γεννήθηκες σε στάμπαραν. Σε δήλωσαν στο ληξιαρχείο και στην εκκλησία. Μεγαλώνοντας σε δήλωσαν στην Αστυνομία (ταυτότητα), σε υπουργεία (δίπλωμα, φοιτητική ταυτότητα κτλ κτλ) και σε τράπεζες (ακόμα και αν δεν είσαι πελάτης τους). Είσαι δηλωμένος σην Χ υπηρεσία κινητής, στην Ψ υπηρεσία internet και όπου πας έχει κάμερες. Και σε ενοχλεί η Google; Τουλάχιστον η Google δεν μου έστειλε ποτέ μήνυμα στο κινητό να την ψηφίσω ή να ενωθούμε στον κοινό αγώνα. Σε μια κοινωνία "truman show" εκμεταλεύομαι ότι μπορώ για να περνάω καλύτερα 2
sepsekasan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Φαίνεται το πόσο γνώστης των προϊόντων είσαι, να σε πληροφορήσω λοιπόν, ότι το δαχτυλικό αποτύπωμα σε μία iOS συσκευή αποθηκεύεται σε χωριστό Chip που υπάρχει μέσα στην συσκευή και όχι στο διαδίκτυο. Το να χρησιμοποιείς μία χρεωστική κάρτα είναι για χρήση Online αγορών και ασφάλεια στον δρόμο, γιατί εγώ δεν νιώθω άνετα με 500 ευρώ πάνω μου. Το να είσαι Έλληνας δεν είναι κακό το να είσαι όμως Ελληνάρας και να έχεις αντιλήψεις 20 χρόνων τότε Ναι, το οτιδήποτε τζάμπα σου δίνουν δεν είναι καλό αν το έχεις καταλάβει. Όσο για το iCloud ναι έχω μόνο τα Mail και τις επαφές μου και όχι τις φωτογραφίες μου αφού δεν εμπιστεύομαι κανένα Cloud, αλλά σε διαφορά με τις δωρεάν υπηρεσίες της Google το iCloud mail μου με τις επαφές μου και το ημερολόγιο είναι Encrypted με σειριακό αριθμό που τον έχω στο σπίτι και για να πάρεις πρόσβαση σε ένα τέτοιο Mail πρέπει να έχεις αγοράσει κάποια συσκευή iCloud γιατί η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν. Ενημερώσου πρώτα που λειτουργεί η κάθε συσκευή, το κάθε προϊόν, μία κάρτα ή μία υπηρεσία και μετά γράψε μήπως και γλιτώσει από τα δικά σου post η ανθρωπότητα. Η Ελλάδα έχει γεμίσει με τύπους σαν και εσένα γιαυτό οι περισσότερες δυτικές εταιρίες έχουν γραμμένη την Ελλάδα σαν χώρα και μετά έχουμε παράπονο, πολλοί τζαμπατζίδες, φοβούνται μία κάρτα, επενδύουμε στα ίδια συνέχεια εδώ και 20 χρόνια γιατί το διαφορετικό είναι κακό ιδικά αν πρέπει να πληρώσεις για να το χρησιμοποιήσεις. Καλα ο κομπλεξισμος σου και το φανμποικη σου σταση εχει γεμισει το μισο insomnia δεν θα κατσουμε να σε μαθουμε στο παρον τοπικ.Χαιρομαι που τα δαχτυλικα σου αποτυπωματα πανε σε ενα τσιπ και η φατσα σου οταν βγαζεις selfie παει σε καρτποσταλ;Αντιληψη 20 ετων εχεις εσυ σε λιγο θα μας πεις πως μας ψεκαζουν αεροπλανα της google μπας και βγαλεις λιγο ακομα κομπλεξισμο εδω μεσα.Και επιτελους κοψε το trolling και το offtopic δεν μπορεις να μιλας για privacy και να εισαι χαρουμενος που πληρωνεις με χρεωστικη καρτα απλα ελεος..Πολιτισμενος ανθρωπος που δεν εχει facebook σημερα δεν υπαρχει ποσο μαλλον στις αναπτυγμενες χωρες που ολες οι δουλειες δημοσιες σχεσεις κλπ γινονται πρωτιστως με αυτον τον τροπο.Μαλλον μονος σου θα ζεις εκει εξω....
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλα ο κομπλεξισμος σου και το φανμποικη σου σταση εχει γεμισει το μισο insomnia δεν θα κατσουμε να σε μαθουμε στο παρον τοπικ. Χαιρομαι που τα δαχτυλικα σου αποτυπωματα πανε σε ενα τσιπ και η φατσα σου οταν βγαζεις selfie παει σε καρτποσταλ; Αντιληψη 20 ετων εχεις εσυ σε λιγο θα μας πεις πως μας ψεκαζουν αεροπλανα της google μπας και βγαλεις λιγο ακομα κομπλεξισμο εδω μεσα. Και επιτελους κοψε το trolling και το offtopic δεν μπορεις να μιλας για privacy και να εισαι χαρουμενος που πληρωνεις με χρεωστικη καρτα απλα ελεος.. Πολιτισμενος ανθρωπος που δεν εχει facebook σημερα δεν υπαρχει ποσο μαλλον στις αναπτυγμενες χωρες που ολες οι δουλειες δημοσιες σχεσεις κλπ γινονται πρωτιστως με αυτον τον τροπο. Μαλλον μονος σου θα ζεις εκει εξω.... Σοβαρά; Έγραψες τώρα.. έλεος. Αν εσύ επιτυγχάνεις τις επιχειρηματικές σου σχέσεις μέσω του Facebook τότε άνεργος θα είσαι. Δουλεύοντας σε εταιρία πληροφορικής, το πρώτο πράγμα που κάνουν με το που λάβουν ένα βιογραφικό είναι να κοιτάξουν τα κοινωνικά δίκτυα για αρνητικό περιεχόμενο και έχοντας λάβει περί του θέματος μέρος σε σεμινάριο, μάλλον θα έπρεπε να ξυπνήσεις λίγο γιατί έχεις λάθος αντίληψη με το πώς λειτουργεί το σύστημα. Η καλύτερη τους θα είναι να βρούν το προφίλ σου στο Facebook α ναι ζω μόνος μου γιατί το να μην έχω Facebook μου στερεί τον ελεύθερο λόγο. Σε λυπάμαι πραγματικά είσαι και εσύ ένας από αυτούς που έχουν χάσει κάθε επικοινωνία και γράφουν μέσω Facebook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα