babkar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας, ενημερωτικά γιατι ενδιαφέρομαι για πιστωτική κάρτα. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των? Ή μόνο η εταιρία αλλάζει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TheAccountant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 δεν θα ελεγα πως υπάρχει καποια ουσιαστικη διαφορα. Συνηθως οπου δεχονται Visa, δέχονται και Mastercard. Εγω τις εχω και τις 2...
makfil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Όχι δεν υπάρχει διαφορά, εκτός από τη μικρή διαφορά στην ισοτιμία που χρησιμοποιούν για τη μετατροπή του συναλλάγματος στις αγορές σε συνάλλαγμα. Συνήθως, οι τράπεζες έχουν συμβληθεί είτε με τον ένα είτε με τον άλλο Οργανισμό και διαπίστωσα ότι η Alpha διαθέτει κάρτες και από τους δύο (τουλάχιστον χρεωστικές).
NikosKallithea Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχουν αλλα πιο διαδεδομένη ειναι η visa, αν μπορείς να βγάλεις πιστωτική προτίμησε την
Papakaliati Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 και εγω εχω την εντυπωση οτι οπου δεχονται την μια, δεχονται και την αλλη.
iliasbass Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Στη δουλεια εχουμε μηχανακια απο εθνικη και απο alpha bank... Το ενα (εθνικη) δεν παιρνει american express και το αλλο (alpha) maestro. Οποτε μεγαλυτερη σημασια εχει τι επιτοκιο θα εχεις απο την τραπεζα σου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα