alexkarageo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα ρε παιδια σημερα προσπαθησα να βαλω χρηματα στην paypal με τον γνωστο τροπο! το ειχα κανει πολλες φορες πριν αλλα σημερα προς μεγαλη μου εκλπηξη μου εβγαλε αυτο το μυνημα! και με οποια καρτα και να δικομασω το ιδιο μου βγαζει http://postimg.org/image/zbr964ga3/
ktechb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Πρόκειται για μεγάλο ποσό ? γιατί μου το έχει κάνει κι εμένα αρκετές φορές σε μεγάλα ποσά όμως και πιθανότατα λόγο των capital control !
alexkarageo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 προκειτε για 115 ευρω φιλε μου τι εκανεσ και σε ξανααφησε;
corsair04 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα ρε παιδια σημερα προσπαθησα να βαλω χρηματα στην paypal με τον γνωστο τροπο! το ειχα κανει πολλες φορες πριν αλλα σημερα προς μεγαλη μου εκλπηξη μου εβγαλε αυτο το μυνημα! και με οποια καρτα και να δικομασω το ιδιο μου βγαζει http://postimg.org/image/zbr964ga3/ και σε μένα το έκανα με μια κάρτα της Πειραιώς (visa) μόνο με μια κάρτα της eurobank με άφηνε να βάζω χρήματα στο paypal πες από ποια τράπεζα είναι η κάρτα .
alexkarageo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 απο πειραιος ειναι visa αλλα μεχρι προχθεσ δεν ειχα κανενα προβλημα
ss42ss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 μήπως έφτασες το όριο των 500€ ανά μήνα? γιατί εγώ σήμερα με visa(χρεωστική) της πειραιώς έκανα πληρωμή κανονικά στο pp
alexkarageo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 οχι δεν το εχω φτασει το οριο σιγουρα νομιζω γυρω στα 350 ευρω εχω βαλει αυτον τον μηνα
corsair04 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 οχι δεν το εχω φτασει το οριο σιγουρα νομιζω γυρω στα 350 ευρω εχω βαλει αυτον τον μηνα και έμενα έτσι μου έκανε η κάρτα από την Πειραιώς σε άλλους φίλους μου έπαιζε κανονικά σε μένα όχι !! πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω στην Πειραιώς δεν είχαν ιδέα μου λέει αποκλείεται να κανείς αγορές μα καμιά από τις κάρτες μας μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις και site εκτός αγορών (ebay) τι να πεις ?
alexkarageo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 τι να πω ρε γαμωτο τοσο καιρο μια χαρα εκανα την δουλεια μου τωρα τους επιασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα