Προς το περιεχόμενο

Aξίζει ο laptop του Carrefour?

parker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίνει που λέτε το παραπάνω κατάστημα το laptop που λίγο πολύ όλοι ξέρετε. Και για όσοθσ δεν γνωρίζουν εναν acer 2.2+ Athlon mobile, 14' TFT, 64 VGA shared, 256 ram. 20 hard disk kai dvd/cdrw, 1 χχρόνο εγγύηση, στα 900 euro.

H ερώτηση μου είναι:Αξίζει τα λεφτά ή υπάρχει στην αγορά κάτι καλύτερο με όχι πολύ παραπάνω χρήματα?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε οι τυποι ειναι μεγαλα λαμογια, ειμαι προκατειλημενος. Και σε μενα και σε φιλους μου εχουν κανει χουνερια ειδικα με εγγυησεις σε αλλα προιοντα. Γι'αυτο κανε μια βολτα στη Στουρναρη πρωτα και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις κατι αντιστοιχο με τα ιδια λεφτα.

Αν επιμεινεις τσεκαρε τι ειδους εγγυηση δινουν, απο ποιον (φυσικα μη δεχτεις με επισκευη δικη τους) και αν εχει τιποτε περιεργο επανω το το φορητο που αμα χαλασει κλαψε μανα.

Δημοσ.
Φιλε οι τυποι ειναι μεγαλα λαμογια' date=' ειμαι προκατειλημενος. Και σε μενα και σε φιλους μου εχουν κανει χουνερια ειδικα με εγγυησεις σε αλλα προιοντα. Γι'αυτο κανε μια βολτα στη Στουρναρη πρωτα και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις κατι αντιστοιχο με τα ιδια λεφτα.

Αν επιμεινεις τσεκαρε τι ειδους εγγυηση δινουν, απο ποιον (φυσικα μη δεχτεις με επισκευη δικη τους) και αν εχει τιποτε περιεργο επανω το το φορητο που αμα χαλασει κλαψε μανα.[/quote']

Μήπως έχεις παρεμφερές μαγαζί;Πολύ προκατειλειμένο σε κόβω.

Εγώ πιστεύω(μιας και έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα κατά καιρούς και έχω μείνει ευχαριστημένος),ότι αν δεν εμφανιζόντουσαν οι διάφορες "σκοτωμένες" τιμές σε -έστω- "ΜάρκαΜ'Έκαψες" προϊόντα,ακόμα θα αγοράζαμε απ΄τους τυχάρπαστους εισαγωγείς υπερτιμημένα προϊόντα.Θα μου πεις,εντάξει,σε βάζουν στο λούκι και μετά,αφού εξαφανίσουν τους "αδύνατους",έχουν το μονοπώλιο και κουνάνε τα νήματα όπως γουστάρουν,χορεύοντάς μας στο ταψί...

Ποιός άλλος σου δίνει επιστροφή χρημάτων,ακόμη κι' αν χρησιμοποίησες το προϊόν;

Εγγύηση και μ@λ@κίες.Για πάγαινε στους "επώνυμους"(Canon-HP-Πουλιάδηδες και δε συμαζέ...) να διεκδικήσεις κάποιο κεκτημένο.Με κανα Xanax στο στόμα,ίσως γλυτώσεις τα ισόβια...

Πάντα φιλικά,άποψή μου,άποψή σου!

Δημοσ.

Egw pira to sygegrimeno forhto apo to C...r logw tou oti eixe tis atokes doseis kai logw oti zitaga ena laptop gia tin douleia mou me oxi treles apaitiseis. apo to mixanima eimai poly eyxaristimenos se ola ektos apo thn mpataria tou h opoia meta kopwn k vasanwn krataei mia writsa. tha mpu peis entaksei me 900 eyrw ti theleis? e giayto den paraponiemai...

pantws otan eixa dwsei gia na parw ena compaq 2200 eyra ta 900 einai poly liga. ase pou i diafores toys einai mono sta paixnidia (pou den paizw) logw kartas grafikwn...

twra sto thema axiopistias tou sygekrimenoy katastimatos egw 2 fores pou eixa provlima itane apsogoi stin eksipiretisi tous kai anaferw to pou:

1.agorasa ena dvd player sony (deck) kai molis to piga spiti den douleue...(nai eimai k egw mesa s'autous pou pairnoun kati k den douleuei) to piga meta apo 2 meres k mou edwsan kainourio se 2 lepta mesa k mou zitisan xilia syggnwmh.

2.eixa parei ena dvdrw apo ekei (eixa ena pioneer alla vlepete h aplistia...) k meta apo kamia 60 dvd pou egrapsa s 5 meres ta epekse k egrafe mono cd. to paw pisw k mou lene ok tha to allaksoume(sthn arxh mou eipe mia kopella kati malakies peri athinas k infoquest alla zitisa to proistameno kai ola ok...) pairnw loipon to kainourio k meta apo 15 meres k kamia 140 dvd ta epaixe pali, to xanapiga k ola ok, xanaalaxteike.(twra to prosexw....)

thelw loipon na pisteuw oti einai axiopistoi... mipws an empleka me kanena apo tous megalous tha teleiwna pio grigora? den nomizw...

(Den kanw diafimisi se kanena tous giati aploustata den goustarw kanenan tous! oloi mou trwne ta wraia mou maroulakia....)

filika...

Δημοσ.

Εαν δε θέλεις να παιξεις παιχνίδια με αυτό, είναι πολύ καλή αγορά. Γνωστός μου πήρε αντίστοιχο μηχάνημα από γνωστή αλυσίδα και βγήκε ασπροπρόσωπος. το μόνο κατα ήταν και στη δική του περίπτωση η κάρτα γραφικών.

Το τεμάχιο αυτό μου φαίνεται δελεαστικό. Δυστηχώς για σενα έκανες διαφήμιση χωρίς να το καταλάβεις μιας και με έκανες να θέλω να το αγοράσω. Παραβίασες κανονισμούς...

Δημοσ.

Siga pou paraviase tous kanonismous.. edw bouikse o topos.. Diladi an den elege Carrefour kai elega C.....R den 8a katalabenes gia poio polykatastima prokeitai? Mh trela8oume kiolas...

Pera ap'auto, to laptop einai pragmatika auto pou lene "oti plironeis pairneis". To pire enas filos kai emeine euxaristimenos. Bebaia to 8elei gia tin douleia tou, den paizei paixnidia, oute kanei poly ekseidikeymena pragmata, giauto tou fanike teleio. Egw pantws den 8a to eperna 1) logw tis kartas grafikwn 2) logw tou mikrou diskou 3) den exw skopo na parw pote laptop, den to xreiazomai :P Episis, anaferw oti den exei drive gia disketes. Den kserw ton logo, tsigouneutikan ta 10 euro pou stoixizei? De mporw na fantastw to giati. Apo th mia meria opws to koitas exei to DVD/CD-RW kai apo thn allh exei mia 8esh kenh, sthn opoia mpainei profanws to floppy alla einai kalymmeno me ena plastiko. Oso gia tin mpataria, ontws den proketai gia kati to idiaitero, krataei meta bias 1,5 wra alla einai kati pou allazei eukola.

Δημοσ.

Καταρχάς δεν είχα σκοπό να κάνω διαφημιση ή τίποτα άλλο.Σκοπός μας εδώ είναι να αλληλοβοηθηθουμε για να μη φάμε τα μούτρα μας από το C....R και από οποιοδήποτε C...R.Δηλαδή αν κάποιος τον ενδιέφερε η συγκεκριμένη προσφορά δε θα του το λέγαμε?

Όσο αφορά τιν κάρτα που λέτε εγώ πέρα από ένα Heroes 4 και ορισμένα andenture δεν παίζω τίποτα άλλο.Την βγάζει δεν τι βγάζει καθαρή?

Δημοσ.

Εγω παντως ειπα οτι ειμαι προκατειλειμενος.

Και βεβαια εχω και μαγαζι: "Η/Υ ο Τάσος" ακριβως απεναντι και κοντεβουν να μου το κλεισουν &$^&^! :D

Δημοσ.

Το τεμάχιο αυτό μου φαίνεται δελεαστικό. Δυστηχώς για σενα έκανες διαφήμιση χωρίς να το καταλάβεις μιας και με έκανες να θέλω να το αγοράσω. Παραβίασες κανονισμούς...

thelw na pisteyw oti den les gia mena... den eixa auto san skopo k to xerete (les k einai dika mou ta magazia) twra an to ekana athela mou syggnwmh k an krinoun oi mods oti exw kanei lathos as diagrapsoun to post mou, pantws epanalamvanw oti den eixa tetoio skopo, skopos mou itane i katathesi proswpikwn empeiriwn...

filika panta ba_eas.

Δημοσ.

Εγω παντως ειπα οτι ειμαι προκατειλειμενος.

Και βεβαια εχω και μαγαζι: "Η/Υ ο Τάσος" ακριβως απεναντι και κοντεβουν να μου το κλεισουν &$^&^! :D

mastro taso? eeee mastro taso!! :lol:

poso paei enas external disk maxtor 250GB?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...