redarmada Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 παιδια μπηκα στο site που γραψατε virustotal.com (μεσω της android συσκευης μου) και κοιταξα στο privacy policy και σε ενα σημειο αναφερει αυτο :Device information: We may collect device-specific information (such as your hardware model, operating system version, unique device identifiers, and mobile network information including phone number). καταγραφουν ακομα και τον αριθμο; για ποιον λογο;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 αυτή την απάντηση δεν την γνωρίζει κανείς μας, θα στη δώσει το ίδιο το σάιτ, στείλε τους μέιλ με την ερώτηση σου.
redarmada Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 ok απλα υπαρχει θεμα ανησηχιας πανω σε αυτο; εννοω στο οτι μπορει να καταγραψουν και τον αριθμο σου.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αν νομίζεις ότι δεν σου κάνει τότε μην το χρησιμοποιείς Είναι πάντως καλό σάιτ που σε αποφεύγει απο τις κακοτοπιές
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 αυτή την απάντηση δεν την γνωρίζει κανείς μας, θα στη δώσει το ίδιο το σάιτ, στείλε τους μέιλ με την ερώτηση σου. to site Παιζει να του πει οτι α.αυτο γινεται οταν εισαι απο κινητο αφου γραφει για αριθμο τηλεφωνου και β.οτι ολα τα apps η τουλαχιστον ενας μεγαλος αριθμος απο αυτα ζηταει αρκετα μεγαλη και εκτενη προσβαση στο κινητο σου για να τρεξει σαν εφαρμογη.και βεβαια απο το τι λεει μια εταιρεια μεχρι τι γινεται ειναι αλλη ιστορια. Αν νομίζεις ότι δεν σου κάνει τότε μην το χρησιμοποιείς Είναι πάντως καλό σάιτ που σε αποφεύγει απο τις κακοτοπιές το βασικο ειναι και οχρηστης να μαθει να προφυλασεται μονος του.βλεπεις ατομα που πονταρουν οτι εχουν Firewall και antivirus και τετοια και μπαινουν οπου βρουν και μετα σου λενε μα πως κολλησα ιο ,μα πως εγινε αυτο αφου εχω antivirus κτλ.ασχετα που μπορει να μην ειναι ενημερωμενα μεχρι να εχουν ληξει κτλ. ok απλα υπαρχει θεμα ανησηχιας πανω σε αυτο; εννοω στο οτι μπορει να καταγραψουν και τον αριθμο σου. και ολα τα apps που κανεις install ζητανε αδεια για το μισο κινητο σου για προσβασεις σε καρτα μνημης σε τηλεφωνα και δεν ξερω τι και εγώ παλιά είχα VoIP professional με forthnet και η ip ήταν static χωρίς όμως να με ρωτήσουν αν θέλω ή όχι. Τεσπα απλά για ενημέρωση το λέω η αληθεια ειναι οτι στην αρχη εδιναν μεχρι και 8αρι δικτυο τωρα τα εχουν κοψει εκτος αν καποιος τα θελει.αλλαξαν καποια πραγματακια.το λεω γιατι εχω δει με dynamic αρα με βαση την ip σου περα απο την περιοχη και τον παροχο δεν μπορουν να βρουν κατι αλλο; εννοω απο προσωπικα στοιχεια η τον αριθμο του τηλεφωνου που εχεις την συνδεση στο ιντερνετ κλπ; (δεν μιλαω για ακραιες περιπτωσεις με εισαγγελικες παρεμβασεις και τετοια) θελω να πω πχ επισκεπτεσαι μια οποιαδηποτε σελιδα αυτη η σελιδα καταγραφει την ip σου μπορει να βρει μεσω της ip σου προσωπικα δεδομενα;και επισης ποιος λογος υπαρχει να κρυψει καποιος την ip του οπως εγραψε ο φιλος Χαρης πιο πανω εφοσον δεν μπορουν να βρουν προσωπικα στοιχεια. πληροφοριακα ρωταω. αν καποιος εχει ξερα την Ip σου ναι δεν μπορει να δει κατι αλλο.αν τωρα το προγραμμα λεει οτι βλεπει Ip αλλα σηκωνει και τα μισα στοιχεια της πιστωτικης σου εκει παμε αλλου.το τηλεφωνο δεν μπορει να το δει.εισαι με adsl.πολυ δεν θελουν καν να φαινεται απο που μπαινουν.αυτο γινεται για διαφορους λογους.οτι καποιος μπορει να θελει να κανει κατι παραξενο μεχρι καποιοι που απλα θελουν να ειναι ανωνυμοι μεχρι ατομα που μπαινουν με Ip εξωτερικου για να παιζουν στοιχημα και τετοια παιχνιδια που απαγορευονται πχ στην ελλαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα