PanagiotisPC Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω: 1) εαν μπλοκαρω μια σελιδα στο facebook, θα μπορουν να βλέπουν οι διαχειριστές της, τις δημοσιεύσεις της δικιάς μου σελίδας; (ότι ανεβάζω εγώ); Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω: 2) αν μπλοκάρω ένα άτομο, τον οποίο δεν έχω φιλο μεσω facebook, θα μπορεί να βλεπει τις δημοσιεύσεις μου στην σελίδα (οποιες αναρτω εγω) μετα το μπλοκάρισμα; Ξερει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mary Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Και στα 2 η απαντηση ειναι οχι. Τους μπλοκαρεις και αρα ειναι σα να μην υπαρχεις στο facebook για αυτους. Αν ομως ο χ που εχεις μπλοκαρει, μπει απο υπολογιστη/λογαριασμο του ψ που δεν εχεις μπλοκαρει τοτε θα μπορει να σε δει. 1
PanagiotisPC Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Και στα 2 η απαντηση ειναι οχι. Τους μπλοκαρεις και αρα ειναι σα να μην υπαρχεις στο facebook για αυτους. Αν ομως ο χ που εχεις μπλοκαρει, μπει απο υπολογιστη/λογαριασμο του ψ που δεν εχεις μπλοκαρει τοτε θα μπορει να σε δει. Μάλιστα σε ευχαριστώ, θα ήθελα να ρωτήσω επίσης και αν τους μπλοκάρω μέσα απο την σελίδα (αν έχουν κάνει like και πατήσω αποκλεισμός), αν μετά θα διαγραφούν απο φίλοι μου (λόγω block). Αλλα λογικά δεν θα συμβεί έτσι;
mary Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μισο. Θελεις να μπλοκαρεις ατομα που ειναι ηδη φιλοι σου; Αν ναι τους διαγραφεις και μετα μπλοκαρεις 1
PanagiotisPC Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μισο. Θελεις να μπλοκαρεις ατομα που ειναι ηδη φιλοι σου; Αν ναι τους διαγραφεις και μετα μπλοκαρεις Εννοώ ότι θέλω να τους μπλοκάρω μέσα απο την σελίδα μόνο. Όχι απο το προφιλ. Αν τους μπλοκάρω μέσα απο την σελίδα γιατί δεν θέλω να την βλέπουν για παράδειγμα... θα διαγραφούν απο φίλοι μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα