KnightRider Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα Θελω να αγορασω ποδηλατο 21 ταχυτητες (shimano) αλλα θελω να εχουν σχεδον την ιδια εμφανιση και δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να βρω το συγκεκριμενο ποδηλατο που να ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο. Και τα δυο ποδηλατα ειναι fanatic και για μενα ηταν τα πιο ανετα ποδηλατα που εχω ανεβει. Επειδη εγω δεν βρισκω πλεον ποδηλατο fanatic ή βρισκω fanatic αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχουν την ιδια ομορφια αλλα ουτε ειναι τοσο ανετα και βολικα και το κυριοτερο δεν βρισκω σε χρωμα κοκκινο-μαυρο. Εχω ψαξει πολυ αλλα δεν βρισκω τιποτα ιδιαιτερο ,,ειδα ενα Ballistic Wind 21 αλλα φοβαμαι οτι μπορει να μην μου ταιριαζει και μην τοιχον δωσω τζαμπα λεφτα. Ξερετε αν υπαρχει καποιο παρομοιο που να εχουν την ιδια εμφανιση με αυτων των 2 ποδηλατων (fanatic) ??? Με ενδιαφερει να εχει 21 ταχυτητες shimano ,αναρτησεις μπροστα (χοντρο σκελετο) και να ειναι σε χρωμα κοκκινο με μαυρο. Διαθετω μεχρι ~250ε
Unabomber Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ψαξε κανα used επωνυμο και ασε τα σιδερα με τις ροδες στην ακρη…. Αναρτησεις μπροστα για ποιον λογο ? Αν δεν πηγαινεις σε πατημενο mountain trail ειναι αχρειαστες… ειδικα απο αυτα τα bikes που εβαλες… ειναι απλα σιδερα και τιποτα παραπανω. Υπαρχει ολοκληρο section για το ποδηλατο εδω http://www.insomnia.gr/topic/490931-ποδήλατο/page-78?hl=%2Bποδηλατο#entry54351711 1
KnightRider Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Νταξει με ενδιαφερει περισσοτερο να εχει την ιδια εμφανιση ,,τις αναρτησεις μπροστα τις θελω για το λογο οτι ανεβαινω και σε πεζοδρομια και για καθε ειδων δρομων,,,, οι πισω αναρτησεις δεν με ενδιαφερουν τοσο ,,τωρα το ballistic wind δεν ξερω αν θα κανει καλη δουλεια και δεν ξερω αν αξιζει
Unabomber Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Θα παρεις ενα ποδηλατο για την εμφανιση του ? Το βαρος του και τα υπολοιπα περιφερειακα του δεν σε ενδιαφερουν ?
KnightRider Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Οχι και τοσο ,δεν λεω με ενδιαφερει κι αυτο αλλα αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να εχει την ιδια εμφανιση οπως τα fanatic και να ειναι ανετο αλλα κυριως να ειναι κοκκινο με μαυρο. Εχω δει ποδηλατα που γραφουν οτι εχουν σιδερενιο και αλουμινιο σκελετο αλλα δεν ξερω αν εχει μεγαλη διαφορα.
Unabomber Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 To aluminium frame ειναι ελαφρυτερο… αυτη ειναι η μεγαλη τους διαφορα.
sakks80 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 το εψαξα αρκετα το θεμα για κανα μηνα και πριν καμια 10αρια μερες αγορασα mtb. πες πρωτα ποσα λεφτα διαθετεις για να βοηθησουμε.shimano εχει διαφορες σειρες.εχει φτηνα shimano εχει και αρκετα ακριβα
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 με αυτο το budget καλύτερα να πάρεις ενα επωνυμο μεταχειρισμένο παρά ένα no name καινούργιο, αλλάζεις λάστιχα και εισαι κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα