Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μην ακούς κανέναν, μπορεί να μπλέξεις άσχημα, δε ξέρεις από που προέρχονται αυτά τα λεφτά. 

Σου στέλνω σε pm τον λογαριασμό μου να μου τα στείλεις για να σε γλιτώσω από μπελάδες

• Like 7
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν σου τα κατέθεσε κανένας μαφιόζος τη φακ-άμησες.

Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Και ευτυχώς που δεν είναι χιλιάρικα,με τα cc δε θα μπορούσες να τα βγάλεις.

Δημοσ.

βρε κοιτα με το ebankinh οπως σου ειπα!λεει οτιδηποτε στις κινησεις λογαριασμου!και να μην εχεις πηγαινε τη δευτερα και φτιαξε κατευθειαν σου δινουν κωδικους

Δημοσ.

λεφτά μπήκαν στο λογαριασμό σου. Φάτα!

Φάτα πριν στα φάνε! :P

αν εχεις ebanking μπορεις να δεις απο που μπηκαν!!και μετα φατα χαχαχα

φατα όλοι κατευθείαν  :D  :D  :D  , δηλαδή είναι σίγουρο ότι μπήκαν λεφτά και ότι δεν βγήκαν?

πίστωση λέει.

ΜΠΗΚΑΝ.

ΦΑΤΑ.

tumblr_lvvh850qfs1qayh42o1_540.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Στην τελευταια μου δουλεια στην Ελλαδα, ενώ είχαν πληρωθεί ΟΛΟΙ εγώ ειχα παρει τα .... Τελος παντων, να μην τα πολυλογώ, καταλάθος το λογιστήριο έβαλε τον μισθό μου σε έναν άλλο. 

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ "ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ".. 

• Like 1
Δημοσ.

παλικαρια ξέρει κανένας περί τίνος πρόκειται με αυτό το μήνυμα? ούτε λεφτά (τόσα) μου έβαλε κάποιος, νομίζω... ούτε τα τράβηξα... και αυτές τις συντομογραφίες δεν τις καταλαβαίνω.. ξέρει κανένας τι σημαίνουν έστω οι συντομογραφίες μήπως βγάλω άκρη?

adsdasda.jpg

(αν δεν φαίνεται η εικόνα πείτε το μου)

Πηγαινε την δευτερα στην τραπεζα με εκκαθαριστικο του 2014 και ταυτοτητα και κανε αιτηση για Web banking να βλεπεις απο το σπιτι ολες τις κινησεις.

Δημοσ.

Στην τελευταια μου δουλεια στην Ελλαδα, ενώ είχαν πληρωθεί ΟΛΟΙ εγώ ειχα παρει τα .... Τελος παντων, να μην τα πολυλογώ, καταλάθος το λογιστήριο έβαλε τον μισθό μου σε έναν άλλο. 

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ "ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ".. 

Πέρα από την πλάκα, εννοείται ότι πρέπει να δει από που είναι τα λεφτά κι αν είναι δικά του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...