funbreaker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 αλλαχ ακμπαρ. τελος καλο ολα καλα . εχω πεθανει με τις απαντησεις. Πιστευω να μην σας κρατησα σε αγωνια χαχα. Λοιπον ξαναπηγα το πρωι , μιας και δεν ειχε πολυ δουλεια. Να μην τα πολυλογω, το νουμερο το ειχα παρει απο περιπτερο πριν 3 χρονια. Πηγα σε καταστημα να το δηλωσω, ο υπαλληλος μαλλον τον επαιζε και δεν μου εκανε δηλωση. 3 χρονια ειμαι με αλλα στοιχεια. Επικοινωνησα και με την εξυπηρετηση πελατων της κοσμοτε, και περασαν τα δικα μου στοιχεια Καλά και πως ήξεραν πως ο αριθμός που επικαλείσαι είναι όντως δικός σου αφού δεν δηλώθηκε όταν πήγες με την sim? Αν τους έλεγες ψέμματα ξαφνικα ο μοχάμετ έμεινε χωρίς τηλέφωνο. Είχες μήπως μαζί σου αποδεικτικά ότι η sim είναι δική σου? Επίσης αν θες πες μας και πως σου το έκλεψαν. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Επί της ευκαιρίας, θα ήθελα να ρωτήσω γενικά πως δηλώνουμε ΙΜΕΙ για περίπτωση κλοπής. Έχω δίκαρτο με Vodafone και Cosmote. Πρέπει να το κάνω και στους δύο? Πρέπει να πάω από κοντά ή γίνεται και online?
DonViho Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ο υπαλληλος μου το ειπε οχι εγω. εφοσον τα στοιχεια μεταφεροντε το ονομα μου, δε νομιζω να υπαρχει λογος να ψαξω κατι παραπανω. Επισης κοιταξα και το αρχειο κλησεων και δεν υπαρχει καποιο <<ξενο>> νουμερο . Την παρασκευη ημουν στα μακ, ετρωγα και ειχα πιασει συζητηση με την κοπελα μου. ενας τυπος , καθυστερημενος φαινοταν , ηταν ορθιος διπλα μας και ειχε σκαλωσει. Ειχα αφησει το κινητο πανω στο τραπεζι. Ο τυπος απλωσε ενα χαρτι , τον αφησε πανω στο τραπεζι . μεσα σε ενα λεπτο ειχε φυγει . Πηγα στην υπευθυνη και μου ειπε οτι δεν μπορει να ανοιξει τις καμερες παρα μονο με ενταλμα της αστυνομιας .. τρεχα γυρευε
funbreaker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αστυνομία δεν πήγες? Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, η δήλωση ΙΜΕΙ δεν βοηθάει και πολύ καθώς μπορεί κανείς να το αλλάξει πολύ εύκολα με ένα application. Είναι μόνο για τις περιπτώσεις που στο κλεψε γύφτος και δεν σκαμπάζει, για να του την σπάσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλα δεν αλλάζει και τρομερα ευκολα, ασε που θεωρω οτι ο μέσος κλεφτης δεν ξερει καν τι ειναι το ΙΜΕΙ. Η το ελπίζω τελος παντων. 3
panosno1com Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 παντως περα απ τη πλακα , μπορουμε να δηλωσουμε το imei μας καπου ή δεν προβλεπεται ακομα για τη χωρα μας?
Peleus17 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Το ιδιο ειχε γινει και σε μενα αλλα στην Vodafone και με Αλβανικο ονομα. Δεν ξερω πως εγινε και δεμ θυμαμαι τι εγινε να πω την αληθεια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 παντως περα απ τη πλακα , μπορουμε να δηλωσουμε το imei μας καπου ή δεν προβλεπεται ακομα για τη χωρα μας? Το έχουμε πει και σε άλλο topic. Αν σου κλέψουν το κινητό και έχεις το IMEI του, πας και δηλώνεις αρχικά την κλοπή στην αστυνομία και το χαρτί που θα σου δώσουν το προωθείς στον provider σου. Αυτόματα τότε ενημερώνονται όλα τα ελληνικά δίκτυα και η συσκευή με αυτό το ΙΜΕΙ δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί εντός της χώρας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα