De@th L0rd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Θέλω κάποιο guide με ασκήσεις είτε από εδώ είτε του θείου (με ΠΜ) το οποίο να με ξαναβάλει στο περιβάλλον του προγραμματισμού. Έχω να ασχοληθώ πάνω από 2 χρόνια επομένως όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εμπειρία έχω μόνο με C. Ούτε με C++ ουτε C#. Θέλω αν γίνεται κάτι που να ξεκινάει σαν "C# for dummies και μετά να ανεβαίνει εκθετικά το επίπεδο. Με την C συνήθως προγραμμάτιζα μικροελεγκτές. Τώρα θέλω κάτι ασχέτως εφαρμογής. Επίσης πιο software για coding. Mε τους mp χρησιμοποιούσα το MPLAB. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! 1
defacer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Θέλω αν γίνεται κάτι που να ξεκινάει σαν "C# for dummies και μετά να ανεβαίνει εκθετικά το επίπεδο. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια πηγή που μπορεί να το κάνει αυτό μόνη της. Δε θα είχε απήχηση σαν προϊόν.
3c0r1z Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Για ρίξε μια ματιά στον παρακάτω λινκ: http://www.syncfusion.com/resources/techportal/details/ebooks/csharp. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς μιας και με το συγκεκριμένο e-book μόνο console application θα προγραμματίζεις. 1
παπι Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Meh. Ο προγραμματισμός θέλει εμπειρία, η οποία με την σειρά της θέλει χρόνο. Για "coding software" visual studio community edition. Οπωσδήποτε θα λιωσεις στο να μάθεις να χειρίζεσαι debugger. Θα σου δώσει ώθηση στο self-learning. Τέλος, δοκιμαζεις βιβλία και γραφείς γραφείς γραφείς γραφείς γραφείς... 1
De@th L0rd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Meh. Ο προγραμματισμός θέλει εμπειρία, η οποία με την σειρά της θέλει χρόνο. Για "coding software" visual studio community edition. Οπωσδήποτε θα λιωσεις στο να μάθεις να χειρίζεσαι debugger. Θα σου δώσει ώθηση στο self-learning. Τέλος, δοκιμαζεις βιβλία και γραφείς γραφείς γραφείς γραφείς γραφείς... Visual Studio Express 2012 ταιριάζει;
παπι Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Community έχει περισσότερα πράματα. Free έναι και αυτή. https://www.visualstudio.com/en-us/products/visual-studio-community-vs.aspx 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα