Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, η ερωτηση μου ειναι απλη...

..σε σχεση παντα με οτι ακουγεται στην TV το τελευταιο καιρο.

Για καποιον που δηλωνει μηδενικο εισοδημα ως ανεργος αλλα κανει αγορες ολο και καποιο κινητο απο Κινα πχ καλη ωρα οπως εγω και οχι παντα για μενα....συνηθως κανω αγορες για λογαριασμο φιλων..

..χρεωνω την πιστωτικη μου και επειτα μεσω ατμ βαζω χρηματα στο λογαριασμο μου και κανω την μεταφορα μεσω ibank για να καλυπτω το χρεος..

Πιστευετε πως υπαρχει πιθανοτητα να βρω το μπελα μου απο τα λαγωνικα ? :P της εφοριας στην επομενη πχ δηλωση ??

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα, η ερωτηση μου ειναι απλη...

..σε σχεση παντα με οτι ακουγεται στην TV το τελευταιο καιρο.

Για καποιον που δηλωνει μηδενικο εισοδημα ως ανεργος αλλα κανει αγορες ολο και καποιο κινητο απο Κινα πχ καλη ωρα οπως εγω και οχι παντα για μενα....συνηθως κανω αγορες για λογαριασμο φιλων..

..χρεωνω την πιστωτικη μου και επειτα μεσω ατμ βαζω χρηματα στο λογαριασμο μου και κανω την μεταφορα μεσω ibank για να καλυπτω το χρεος..

Πιστευετε πως υπαρχει πιθανοτητα να βρω το μπελα μου απο τα λαγωνικα ? :P της εφοριας στην επομενη πχ δηλωση ??

Ευχαριστω

Αν μιλάμε για μικρά ποσά (πόσα κινητά να πάρεις το χρόνο; 2,3,4; Άντε 500-600€) δε νομίζω να υπάρχει θέμα

Δημοσ.

δεν προκειται ποτε να ασχοληθουν με μικροποσα τυπου 500-1000-5000 σε κινησεις πιστωτικων κλπ... Δεν εχουν φορολογικο ενδιαφέρον. Ψώνιζε αφοβα. 

Μονο τεκμήριο θα μπορουσαν να αποτελέσουν καποια στιγμή αλλα δεν ειμαστε σε αυτη την φαση ακομα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποιο κράτος ζεις; Εάν λες για Γερμανία, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία (Δανία ντεν κσέρω) τότε παίζει ισχυρά. 

Για Ελλάδα, χλωμό το κόβω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...