Mr_Proper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δεν διαφωνώ σε ότι λες, αλλά 1) πρέπει να πουλήσει τις υπάρχουσες 2) θα πληρώσει λιγότερα λεφτά, εκτός και αν κάνει το πρώτο 3) και σημαντικότερον η μητρική δέχεται μέχρι 16 giga συνολικά, δηλαδή 4 giga ανά σλοτ. 1) θα βγάλει δηλαδή και κανένα φράγκο (εγώ απλά θα τις παρατούσα σε κανένα ράφι να υπάρχουν ή θα τις πέταγα) 2)ναι 3 ευρώ διαφορά σιγά το πράμα και θα πάρει και κάτι καλύτερο απο αυτό που έχει εκτός ότι είναι γρηγορότερη ι 1 module είναι πάντα καλύτερο απο 2 (ίδιας χωριτικότητας και στις 2 περιπτώσεις) 3)δεν υπάρχει περιορισμός μπορεί απλα να έχει 2 8άρες σε 2 σλοτ δεν είναι απαρέτητο να είναι όλα τα σλοτ σε χρήση όταν φτάσει στο μάξιμουμ των 16GB
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 3)δεν υπάρχει περιορισμός μπορεί απλα να έχει 2 8άρες σε 2 σλοτ δεν είναι απαρέτητο να είναι όλα τα σλοτ σε χρήση όταν φτάσει στο μάξιμουμ των 16GB Όχι είσαι λάθος. Δεν είναι όλες οι μητρικές ίδιες. Υπάρχουν πολλές ασυμβατότητες. Αυτό που λες θέλει δοκιμές.
Mr_Proper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Όχι είσαι λάθος. Δεν είναι όλες οι μητρικές ίδιες. Υπάρχουν πολλές ασυμβατότητες. Αυτό που λες θέλει δοκιμές. δεν είμαι... ο OP είπε πως έχει την GA-890GPA-UD3H δεν έχει πρόβλημα λοιπόν μπορεί να βάλει 8άρες Τα προβλήματα που λες εμφανίζονται σε μητρικές οι οποίες κατασκευάστηκαν πρωτού βγουν στην παραγωγή μνήμες ram με συγκεκριμένη χωριτικότητα... αλλά και πάλι συνήθως με ενα bioσ update διορθώνωντε τα περισσότερα θέματα. o OP είναι εντάξει πάντως.
xaiko Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 καταρχας σας ευχαριστω και τους δυο για την αναπτιξη του θεματος.... Αν έχεις ήδη 2 μνήμες παίρνεις αυτές. Αν έχεις 1 μνήμη παίρνεις αυτή. εχω 2 μνημες οπωτε παω τις g.skill ...Σαν brand τι λεει η g.skill καλη ειναι??τα OCZ τωρα που κοιταξα το τιμολογιο απ'το πλαισιο τα ειχα παρει 120 ευρωπουλα τοτες... Και φενοντε καλα... κριμα να τα βαλω στο ραφι γαμωτο... αν τα G.skill ειναι καλο brand θα τα βαλω πανω..Αλλιος θα προχορισω στην αγορα 8 GB cl9 με οτι σινεπαγετε...Καταλαβενω οτι το pc μου καπια στιγμη θα παλιωσει αρκετα... και καπια στιγμη θα προχορισω στην αγορα Νεου Tower... δεν θελω να μπενω στη διαδικασια να κανω αντικατασταση μελων hardware απ'το pc.. Το σκεπτικο ειναι να τον αναβαθμισω ετσι ωστε να ειναι εργαλειο και να μην με προδωσει, οταν πια θα εχει παρα παλιωσει θα παω κατεφθιαν σε αλλο tower.
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Πολύ καλή εταιρία είναι η g.skill. Την άποψή μου την άκουσες, άκουσες και του φίλου Mr_Proper και αποφασίζεις. Μπορείς να πάρεις ένα τηλ. την εταιρία από την οποία θα τις πάρεις, π.χ. pc1.gr αν δεν κάνει η μνήμη των 8 giga να τη γυρίσεις πίσω και να πάρεις τις 2χ2 giga.
Προτεινόμενες αναρτήσεις