Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα :-D

Το συστημα μου αποτελειται απο τα εξης μερη.

Core i7 920

asus p6t deluxe

gtx 285 sli

thermaltake toughpower 1500watt

Οθονη μια lcd tv monitor lg 22''

Για χρηση gaming-browsing σκεφτομουνα να κανω αναβαθμιση οχι για λογους αποδοσης αλλα περισσοτερο εξοικονομιση καταναλωσης-θερμοτητας(γιατι τραβαει αρκετο ρευμα).Εν ολιγης εβαλα στο νου μου να πουλουσα μητρικη+επεξεργαστη+1 καρτα γραφικων και να προσθετα στα λεφτα αυτα +100 ευρω για να αγοραζα ενα πιο καινουργιο επεξεργαστη με χαμηλοτερη καταναλωση.Αλλα επειδη δεν το εχω ψαξει γενικοτερα και δεν θελω να κανω downgrade στην αποδοση για αυτο θα θελα μια κατευθυνση προς τα που να κινηθω.

Χοντρικα υπολογιζω 200 να βγαλω απο cpu gpu mobo +100 τα δικα μου,οποτε μου βγαινουν 300 για cpu mobo.

Δημοσ.

Link.png Site: Asrock-H97-Pro4  89€

Link.png Site: Intel-Core-i5-4590   208€

Ευχαριστω για την απαντηση,τα 88 watt θα εχουν αισθητη διαφορα με τα 130 που εχει ο τωρινος μου επεξεργαστης?

Ξεκίνα με αλλαγή της οθόνης.Αν μένουν χρήματα κοίτα να βάλεις και μια δυνατή κάρτα δίνωντας αυτές.

Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση,ξερω οτι το μονιτορ που εχω δεν ειναι οτι καλυτερο για παιχνιδια,απλα αρχικα σκεφτομουνα να προχωρησω σε αλλαγη cpu απλα και μονο για καταναλωση.

Εν ολιγης θα δω διαφορα αν αλλαξω στην καταναλωση αν αλλαξω cpu ή καρτα γραφικων και μονιτορ?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί η κατανάλωση...Αν είναι να κάνεις αλλαγές ή λογική λέει να τις κάνεις για ουσιαστικότερους λόγους.

Δημοσ.

@Shadows πούλα και τροφοδοτικό και κατευθύνσου προς κάτι τέτοιο αν θες να δεις διαφορά στην κατανάλωση : Link.png Site: EVGA-SuperNOVA-550-G2

δεν καίει 1500watt επειδή έχει τέτοιο τροφοδοτικό!!!!!!!!!!!! είναι 80 plus silver το psu του. αυτό που του προτείνεις είναι gold, οκ 2-3% καλύτερη απόδοση... δεν αξίζει.

για τον φίλο τώρα: μια gpu θα σου λεγα να πάρεις μόνο με 160-230 ευρώ (amd 370/380 ή nvidia 950/960) και είσαι οκ.

Δημοσ.

Eυχαριστω για τις απαντησεις παιδια :-D

Τελικα θα κινηθω προς αγορα gpu στο μελλον ,γιατι τα νουμερα δεν δικαιωνουν την αλλαγη επεξεργαστη (2-3 ευρω διαφορα στο λογαριασμο απο οτι ειδα στο νετ.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...