Xorxhs! Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Είμαι σε αναζήτηση τηγανιού για ψησίματα, κυρίως μπριζόλας. Έχω ακούσει για μαντεμένια, αλλα δεν είμαι σίγουρος. Να ψήνει καλά, να είναι ευκολο σε καθάρισμα και φυσικά όσο το δυνατό πιο υγεινό Τι εχετε να προτείνετε μάρκα/μοντέλο/κατάστημα αγοράς
Georgc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 tefal απλα! Site: tefal καθαρισμα;απλα αφηνεις με νερο και ξυδι για μια ωρα και μετα δεν υπαρχει κοπος φυσικα αν δεν εχεις τη δυνατοτητα να ψησεις σε καρβουνα,κανε το υλικο σε ενα ταπερ μεσα με τα μπαχαρικα αφησε τα 1 μερα ,μετα ταψι απο πανω αλουμινοχαρτο και στο φουρνο παπρικα,ριγανη,κυμινο,λιγο σκορδο τριμενο,πολυ κρεμυδι τριμενο,αρκετο αλατι και ελαιολαδο και θα δεις πως θα γινει την επομενη μερα 1
παπι Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Εγώ έχω ένα grill αντικολλητικό τηγάνι από αλουμίνιο. Καθάρισμα ... Αυτό είναι σχετικό. Εάν ψησεις απαχο μοσχαρι δεν θέλει ούτε καν καθάρισμα που λέει ο λόγος. Εάν ψησεις τίποτα χοιρινη πανσετα... Κλαφτα χαραλαμπε.
Georgc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 μοσχαρι στο τηγανι;εσυ δεν εχεις ιδεα απο μαγειρικη μοσχαρι βραστο,κολλαει ,σε μακαρονια διπλα ναι,στο φουρνο ναι αλλα σκετο στο τηγανι;σκεφτεσαι αυτα που λες;
παπι Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τι έγινε μανιτσα μου; Σου βγαίνει σόλα; Χαχαχαχα 1
Xorxhs! Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 το tefal είναι επίπεδο ή εχει ραβδώσεις? επαναλαμβάνω ότι το θελω για ψήσιμο όχι για τηγανισμα πατάτας
opera Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Με λιγότερα χρήματα παίρνεις ηλεκτρική ψηστιερα με σχάρα, τα μαύρα αντικολητικα τηγάνια να τα σποφυγεις,καλύτερα κεραμικό τηγάνι. Τα τηγάνια για ψήσιμο λεγονται σχαροτηγανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα