Προς το περιεχόμενο

To PC των ονείρων μας...

Angeldust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείτε ΕΔΩ να πάθετε πλάκα. Τι έχουν κάνει οι άνθρωποι.. Πραγματικά ο,τι πιο γρήγορο κυκλοφορεί στον κόσμο και πραγματικά το όνειρο του καθένός απο εμας και όποιου ασχολείται γενικώς με το αντικείμενο. Δείτε επίσης ΕΔΩ για τον τρόπο που εχει στηθεί γενικώς το μηχάνημα και την τεχνολογία που κουβαλάει πάνω του. Aυτο το PuRam τι στο καλό είναι? Δεν μπόρεσα να καταλάβω... Η βασική του τιμή ξεκινάει απο 8.000 ευρώ αλλά αν είστε άπληστοι και τα θέλετε όλα, φτάνει και μέχρι τα 30.000 ευρώ, αν τα θέλετε όλα πλήρη. Εγώ με μια πρόχειρο configuration που έφτιαξα, έφτασα αισίως στα 26.000 ευρώ. Τι να πω.. μακάρι να είχα τα λεφτά να το έπαιρνα. Πραγματικό masterpiece.

Επίσης δείτε και τα laptop τους και ειδικά ΑΥΤΟ. Μόνο laptop δεν είναι βέβαια, αλλά είμαι σίγουρος οτι είναι πιο γρήγορο απο τους υπολογιστές όλων μας :) Είναι και πιο οικονομικό.. μόλις 5.900 ευρώ.

Αυτά τα ολίγα.. δείτε τα σιγά σιγά, με το μαλακό, μη σας πιάσει καμμιά απελπισία με τον υπολογιστή που έχετε, γιατί εμένα με έχει πιάσει ήδη.

Δημοσ.

Ναι ναι μιλάμε πάντα για το tower μόνο. Η οθόνη είναι αλλου παπά ευαγγέλιο. Βέβαια αν τους πεις να σου δώσουν δώρο καμμια ΤFT 19" δε νομίζω να το αρνηθούν :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...