Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

--Καλησπερα Καλησπερα σε Ολους

--Και μπαινω κατευθείαν στο θεμα ..Εχει Ο Μικρος αυτο εδω το laptopaki  http://www.pcadvisor.co.uk/review/budget-laptops/asus-x552cl-review-3501670/

--Μου το έδωσε εχθες και μου λεει παει να ανοιξει αλλα κατι λεει οτι δεν βρισκει ?? το ανοίγω και μου Δείχνει αυτό εδώ S3Eei1p.png

---Καλα περιτο να πω οτι.. οτι και να πατησα τα ιδια κανει ..προσπάθησα να μπω στις επιλογες για boot ωστε να ξαναφορέσω τα win και να τελειώνουμε ....Αμ δε ... δεν ειναι οπως τα ηξερα ..

---Τωρα μπορεί καποιος να μου πει τι να κανω για να φορτώσω τα win ?? γιατι δεν γνωρίζω απο Η/Υ ..Α τα αρχικά cd - βιβλια κλπ Ο μικρος θεώρησε πως ηταν Σκουπίδια και τα πέταξε !!!!! :mad:

Το μενου εχει αυτα εδω και εγω δεν καταλαβαίνω ...πως ...4dSlJeh.jpg

J6C3W7b.png

Δημοσ.

Έχεις το δισκάκι εγκατάστασης/επιδιόρθωσης των windows που λογικά θα ήρθε μαζί με το λάπτοπ;

Δημοσ.

Ώπ τώρα είδα ότι τα πέταξε όπως ανέφερες στο πρώτο νήμα. Υπάρχει από κάποιο συγγενικό πρόσωπο που να έχει δίσκο εγκατάστασης των ίδιων windows;

Αν έχει Windows 8 ή 8.1 ακολούθησε αυτό τον οδηγό http://www.cnet.com/how-to/how-to-download-the-official-microsoft-windows-8-1-iso/, χρειάζεσαι ένα flashάκι ή ένα κενό DVD για να "γράψεις" την εγκατάσταση των Windows μέσα.

Δημοσ.

Εχω Φλασακι με win 8 αλλα σε Αυτο το λαπτοπ δεν κανει μπουτ Γιατι ζηταει το bios καποιες διαδρομες και δεν τα καταλαβαίνω αυτα

Δημοσ.
τα καινούρια lap-top έχουν ένα κλείδωμα στο bios που λέγεται "uefi"

που δεν το αφήνει να κάνει boot παρα μονο από τον σκληρό δίσκο.

κάντο απενεργοποίηση και θα είσαι ok

• Like 1
Δημοσ.

Se Ευχαριστω παρα πολυ ..Αλλα που βρισκεται αυτο ??? ( Ελα μη γελατε ) μεσα στο Bios Λογικα ??

Θα του ριξω μια ματια και θα σας πω ..Ευχαριστω !!!!!  :-)

οκ λογικα bios αλλα Δυστυχώς οτι και αν πατησω τα ιδια κανει

τα καινούρια lap-top έχουν ένα κλείδωμα στο bios που λέγεται "uefi"
που δεν το αφήνει να κάνει boot παρα μονο από τον σκληρό δίσκο.
κάντο απενεργοποίηση και θα είσαι ok

Αρε Γιγανταα α α α α αααααααα α α α α α α αα α α α α α α  Ναι ρε Γκολ στο Δευτερόλεπτο ...( Πριν το σπασω ) ναι -ναι :-D

Γνώστη --Επιστήμονα α α α αα--Άρχοντα ----Μεγάλε ....Έμπαινε και γοήτευε ρε ε ε ε !! ! ! ! ! αχ χα χα Ευχαριστώ ρε φιλε να σαι καλα με εσωσες και απο χρημα ( που δεν υπήρχε ) και απο γκρίνια ( Που υπήρχε ,...Μπολικη )

Καλο Βραδυ Τωρα Παω Για Νανι Σας ευχαριστω Ολους :-(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...