Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λοιπόν. Τι πρότυπα έχετε; Που σας εμπνέουν, που τα έχετε περάσει στο υποσυνείδητο σας. Είναι πχ ο Bill Gates και ότι αυτός συνεπάγεται; Είναι ο Steve Jobs; Είναι ο γεράκος που ζει στην Ινδία και κάνει διαλογισμό κάθε μέρα; Είναι ο Beethoven; Ο Λεωνίδας από τους 300; 

Γενικώς ρίχτε φιλοσοφία σε αυτό το τόπικ όσο δεν πάει.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι υποσεινήδυτο ρε φίλε; Υποσυνείδητο γράφεται.Επίσης Beethoven.

Δεν έχω πρότυπα, μπήκα μόνο να στην πω για την ορθογραφία.

(Δικό σου πρότυπο είναι η Μπρίτνευ?)

τι παίζει με το ελληνικό ερωτηματικό μαζί με παρένθεση;)

Δημοσ.

Και τώρα το σχόλιο μου φαίνεται άκυρο.

Πρότυπο ανθρώπων θεωρώ αυτούς που μου εμπνέουν ηρεμία. Αυτούς που είναι πάντα ψύχραιμοι και δεν χάνουν τον έλεγχο.Κάτι που δεν είμαι εγώ.Από διάσημους δε νομίζω ότι θεωρώ κάποιον πρότυπο.

Δημοσ.

Τα πρότυπα είναι για τους ανθρώπους που δεν έχουν ισχυρή προσωπικότητα και αποφασιστικότητα στο να τρέχουν τη ζωή τους ώς ανεξάρτητα όντα. 

Χρησιμοποιούν τα πρότυπα για να ακολουθούν κάποιον.

Είναι το σύνδρομο της αγέλης.

Προσωπικά από μικρό παιδί δεν θαύμαζα κανέναν.

• Like 6
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να πω οτι έχω πρότυπο. Και πρότυπο δεν σημαίνει οτι ακολουθείς τυφλά κάποιον, μπορείς όμως να πάρεις πράγματα από ορισμένους ανθρώπους... δεν χρειάζεται να είναι διάσημοι.

• Like 1
Δημοσ.

Πρότυπο δεν σημαίνει απαραίτητα να υιοθετήσεις συμπεριφορές και χαρακτήρες από κάποιον διάσημο.

Ναι έχω πρότυπα κυρίως από 3-4 άτομα που έχω συναντήσει στην ζωή μου.

• Like 2
Δημοσ.

Τα πρότυπα είναι για τους ανθρώπους που δεν έχουν ισχυρή προσωπικότητα και αποφασιστικότητα στο να τρέχουν τη ζωή τους ώς ανεξάρτητα όντα. 

Το να έχεις κάποιο πρότυπο και να προσπαθείς να του μοιάσεις δεν είναι κακό..

Εξαρτάται βέβαια τί αντιγράφεις απο το πρότυπο σου.

τι κακό πχ μπορεί να έχει να αντιγράφεις την εργατικότητα και την αφοσίωση ενός κορυφαίου αθλητή ή ενός πετυχημένου επιχειρηματία;

Δεν είπαμε να αντιγράφεις το κούρεμα του και τον τρόπο που περπατάει και μιλάει.

• Like 2
Δημοσ.

Χιλιοειπωμένη γραφικούρα.

• Like 6
Δημοσ.

Πολλά πρότυπα αλλά όχι συγκεκριμένα πρόσωπα. Πράξεις κυρίως από πολλούς ανθρώπους μεμονωμένα ακόμα και από αυτούς που δεν συμπαθούσα. Ποτέ δε χρειάστηκα κάποιον να μου πει ποιος ή τι πρέπει να είναι το πρότυπο μου, συνήθως άκουγα και παρατηρούσα και τα διάλεγα μόνος μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λέμε "πρότυπο" ενήλικες μεταξύ μας δεν το εννοούμε όπως το εννοούμε μιλώντας για παιδάκια, "έχει πρότυπο το Ρονάλντο και είναι όλη μέρα στο γήπεδο".

Πρότυπο είναι κάποιος του οποίου η πορεία, οι πράξεις, τα επιτεύγματα, σε εμπνέουν για να κάνεις και συ αντίστοιχα θαυμαστά πράγματα που ταιριάζουν στην κατεύθυνση και το χαρακτήρα σου.

Κάποιοι μπορεί να θεωρούν πρότυπο την Kardashian γιατί θέλουν κώλο σαν το δικό της. Και κάποιοι άλλοι επειδή χωρίς καμία αμφιβολία είναι τζιμάνι από τα λίγα και παραδίδει masterclass δημιουργίας και αξιοποίησης δημοτικότητας για όποιον προσέχει. Νομίζω είναι φανερό πως βλάκες είναι το πρώτο γκρουπ, και όσοι τρίτοι δεν καταλαβαίνουν ότι έχει λόγο να υπάρχει το δεύτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορω να πω οτι εχω καποιο προτυπο.. Θαυμαζω ατομα, οχι σαν συνολικη εικονα, αλλα σε συγκεκριμενους τομεις. Το πιο κοντινο που εχω σε προτυπο ειναι οι γονεις μου, και αυτο αφορα μονο την προσωπικη ζωη, και οχι την επαγγελματικη πχ η κατι αλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...