Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι υποσεινήδυτο ρε φίλε; Υποσυνείδητο γράφεται.Επίσης Beethoven.

Δεν έχω πρότυπα, μπήκα μόνο να στην πω για την ορθογραφία.

(Δικό σου πρότυπο είναι η Μπρίτνευ?)

τι παίζει με το ελληνικό ερωτηματικό μαζί με παρένθεση ;)

Επίσης αυτή που έγραψες, διαβάζεται ΜπρίτνεΒ . Ή θα την πείς Μπρίτνεϋ , ή Μπρίτνυ ή Britney .

σε τάπωσα

Και για νάμαι ον τοπικ, δεν μπορώ να πω πως , τουλάχιστον προς το παρόν, έχω εντοπίση κάποιον που να αποτελεί πρότυπο .

• Like 1
Δημοσ.

Το λοιπόν. Τι πρότυπα έχετε; Που σας εμπνέουν, που τα έχετε περάσει στο υποσυνείδητο σας. Είναι πχ ο Bill Gates και ότι αυτός συνεπάγεται; Είναι ο Steve Jobs; Είναι ο γεράκος που ζει στην Ινδία και κάνει διαλογισμό κάθε μέρα; Είναι ο Beethoven; Ο Λεωνίδας από τους 300; 

Γενικώς ρίχτε φιλοσοφία σε αυτό το τόπικ όσο δεν πάει.

Oταν λες προτυπα εννοεις ατομα που θελουμε να γινουμε σαν αυτα ή που απλως θαυμαζουμε?

Αθανατος.

Δεν πεθανε ακομη βρε φιλε

Δημοσ.

Επίσης αυτή που έγραψες, διαβάζεται ΜπρίτνεΒ . Ή θα την πείς Μπρίτνεϋ , ή Μπρίτνυ ή Britney .

σε τάπωσα

Και για νάμαι ον τοπικ, δεν μπορώ να πω πως , τουλάχιστον προς το παρόν, έχω εντοπίση κάποιον που να αποτελεί πρότυπο .

Δεν διορθώνω ποτέ, αλλά επειδή τάπωσες σου διαγράφω το παραπάνω. Σε τάπωσα! ;)

Και για να μείνω ον τόπικ κι εγώ, αν και έγραψα μόνο για το τάπωμα, δεν μπορώ να πω πως έχω πρότυπα, αλλά θαυμάζω σε μερικούς κάτι, το οποίο προσπαθώ να καταφέρω κι εγώ. Αλλά κάτι συγκεκριμένο πάντα, όχι σαν σύνολο να μοιάσω στον άλλο. Το "πρότυπο" μου κάνει περισσότερο πως θέλεις να γίνεις σαν τον άλλο γενικότερα.

Δημοσ.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκης. Με το ήθος του έχει κερδίσει τον σεβασμό όλου του κόσμου!!

osfp2_16082014194759.jpg

7693Image.ashx_.jpg

mediadefaultimages12_09042015163821.jpg

εβγαλε τη γραβατα για να κοινωνησει?

• Like 1
Δημοσ.

Βαλαντης Ντοκος.Ο καλυτερος,πιο αφοσιωμενος και καθαρα εγκεφαλικος αθλητης.Φυσικοτατος και απαιχτος χαρακτηρας.....

φυσικότατος? do you even lift ?

• Like 2
Δημοσ.

Εγω εχω 2 προτυπα  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Αυτους τους δυο τους εχω κι εγω σαν προτυπα, γιατι εκτος απο τυπο εχουν και ευφραδεια λογου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...