Kourkounatos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 φυσικότατος? do you even lift ? Κατι δεν εχεις καταλαβει καλα για την εννοια φυσικοτατος.....
WorldOfGlass Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ποιος ειναι αυτος ο χέσε? ή μηπως χέζε ? χα χα χα χα χα χα no.
Vapir Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το λοιπόν. Τι πρότυπα έχετε; Που σας εμπνέουν, που τα έχετε περάσει στο υποσυνείδητο σας.
8elwADSL Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ton Nicolas Cage.Απλά θεός.πολλοί μου λένε οτι του μοιάζω κιολας Η ομοιότητα είναι εμφανής κρίνοντας από τις φώτος.
epp Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Απο προτυπα εχω κυριως EN / DIN / IEEE Οκ δεν κρατηθηκα με το geek humor. Στο θεμα μας , δεν εχω προτυπα με την εννοια του χ,ψ γνωστου ή/και celebrity. Απο την αλλη βεβαια συχνα τσεκαρω στο linkedin προφιλ &σταδιοδρομια αλλων που εχουν θεσεις που με ενδιαφερουν ωστε να δω πως θα πρεπει να προετοιμαστω& κινηθω στο μελλον
george_gr1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Τα πρότυπα είναι για τους ανθρώπους που δεν έχουν ισχυρή προσωπικότητα και αποφασιστικότητα στο να τρέχουν τη ζωή τους ώς ανεξάρτητα όντα. Χρησιμοποιούν τα πρότυπα για να ακολουθούν κάποιον. Είναι το σύνδρομο της αγέλης. Προσωπικά από μικρό παιδί δεν θαύμαζα κανέναν. θέλουμε δεν θέλουμε ακολουθούμε κάποια πρότυπα. Η αλλιώς είμαστε αποτέλεσμα κάποιων προτύπων, δεν θα ήσουν αυτό που είσαι αν δεν συναναστρεφοσουν και δεν επερνες ερεθίσματα από ανθρώπους που είδες, άκουσες, έζησες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα