zoranb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Όποιος δεν τον ξέρει, ας τον γνωρίσει! Έχει διατελέσει πρωθυπουργός της Ουρουγουάης, αλλά απότι έμαθα στις τελευταίες εκλογές, δεν βγήκε... ξέρει κανείς γιατί όχι; Έχει χαρακτηριστεί ως ο πιό φτωχός πρωθυπουργός, έχει προσωπικότητα και έχει δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη! Ποιός λαός κατεβάζει έναν τέτοιο ηγέτη;
Unabomber Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 ''Incumbent President José Mujica was ineligible to run owing to a constitutional limit on serving consecutive terms.'' https://en.wikipedia.org/wiki/Uruguayan_general_election,_2014 2
zoranb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δεν το καταλαβαίνω ακριβώς, ήτανε ακατάλληλος λέει; Πες μου περισσότερα απότι καταλαβαίνεις.
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δεν είχε δικαίωμα να κατέλθει στις εκλογές επειδή υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συνεχόμενων θητειών. 1
zoranb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλά πόσες είναι οι επιτρεπόμενες θητείες;
censOred Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλά πόσες είναι οι επιτρεπόμενες θητείες; Δεν μπορεί να είναι κάποιος πρόεδρος της Ουρουγουάης για 2 συνεχόμενες θητείες. Αν δεις αρκετές φορές έβγαινε σφήνα κάποιο y πρόσωπο και μετά ξανα εμφανιζόταν το χ πρόσωπο που ήταν προηγουμένως πρόεδρος, όπως και τώρα με τον Tabaré Vázquez
zoranb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Χμμ είσαι ενήμερος βλέπω, οκ, thanx για την πληροφόρηση. Ενδιαφέρον τύπος πάντως ο Jose, σωστά;
johnbond Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Περίεργος τύπος.. Μεταξύ άλλων, συνέχισε να ζει φτωχική ζωή παρότι έγινε πρόεδρος,κυκλοφορεί με ένα σκαραβαίο vw και ζει σε ένα φτωχικό σπίτι, επίσης ήταν υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας και της ελεύθερης καλιέργειας στη χώρα του...Δεν ξέρω αν τελικά τα κατάφερε.
sadako-san Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Αυτό το μπλε στη Ν.Αμερική είναι η Ουρουγουάη
zoranb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Το περίεργος ελπίζω να μην το εννοείς αρνητικά. Εγώ θα τον ονόμαζα "αντισυμβατικό", όσο για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στη χώρα του, σε συνέντευξή του (όχι σε αυτήν που παρέθεσα στο thread) υποστήριζε πως θα γίνει για να χαλάσει ο υπόκοσμος που τη διακινεί. Κάτι σαν τη μεθαδόνη εγώ το αντιλήφθηκα!
censOred Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά τον πάω άπειρα!Πέρυσι στο Φεστιβαλ Κινφου είχα δει ενα ντοκιμαντερ για αυτόν. Καλοσυνάτος,αντιστασιακός γεράκος με σύγχρονο τρόπο σκέψης,με φτωχικό τρόπο ζωής/. Δεν ξέρω τι άλλο έκανε,Αλλά αυτό με την νομιμοποίηση της μαριχουάνας θεωρώ ότι είναι κίνηση που πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλες χώρες.
zoranb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πέρυσι στο Φεστιβαλ Κινφου είχα δει ενα ντοκιμαντερ για αυτόν. Θυμάσαι να μου πείς ποιό ήτανε πως λεγότανε το ντοκυμαντέρ;
censOred Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Pepe Mujica: Lessons from the Flowerbed Συνήθως τις ταινίες που βλέπω στο φεστιβαλ δεν τις βρίσκω εύκολα για κατέβασμα ύστερα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα