Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος δεν τον ξέρει, ας τον γνωρίσει! Έχει διατελέσει πρωθυπουργός της Ουρουγουάης, αλλά απότι έμαθα στις τελευταίες εκλογές, δεν βγήκε... ξέρει κανείς γιατί όχι; Έχει χαρακτηριστεί ως ο πιό φτωχός πρωθυπουργός, έχει προσωπικότητα και έχει δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη!

Ποιός λαός κατεβάζει έναν τέτοιο ηγέτη;

Δημοσ.

Καλά πόσες είναι οι επιτρεπόμενες θητείες;

Δεν μπορεί να είναι κάποιος πρόεδρος της Ουρουγουάης για 2 συνεχόμενες θητείες.

Αν δεις αρκετές φορές έβγαινε σφήνα κάποιο y πρόσωπο και μετά ξανα εμφανιζόταν  το χ πρόσωπο που ήταν προηγουμένως πρόεδρος, όπως και τώρα με τον Tabaré Vázquez

Δημοσ.

Περίεργος τύπος..

Μεταξύ άλλων,

συνέχισε να ζει φτωχική ζωή παρότι έγινε πρόεδρος,κυκλοφορεί με ένα σκαραβαίο vw και ζει σε ένα φτωχικό σπίτι,

επίσης ήταν υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας και της ελεύθερης καλιέργειας στη χώρα του...Δεν ξέρω αν τελικά τα κατάφερε.

Δημοσ.

Το περίεργος ελπίζω να μην το εννοείς αρνητικά. Εγώ θα τον ονόμαζα "αντισυμβατικό", όσο για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στη χώρα του, σε συνέντευξή του (όχι σε αυτήν που παρέθεσα στο thread) υποστήριζε πως θα γίνει για να χαλάσει ο υπόκοσμος που τη διακινεί. Κάτι σαν τη μεθαδόνη εγώ το αντιλήφθηκα!

Δημοσ.

Προσωπικά τον πάω άπειρα!Πέρυσι στο Φεστιβαλ Κινφου είχα δει ενα ντοκιμαντερ για αυτόν.

Καλοσυνάτος,αντιστασιακός γεράκος με σύγχρονο τρόπο σκέψης,με φτωχικό τρόπο ζωής/.

Δεν ξέρω τι άλλο έκανε,Αλλά αυτό με την νομιμοποίηση της μαριχουάνας θεωρώ ότι είναι κίνηση που πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλες χώρες.

Δημοσ.

Πέρυσι στο Φεστιβαλ Κινφου είχα δει ενα ντοκιμαντερ για αυτόν.

Θυμάσαι να μου πείς ποιό ήτανε πως λεγότανε το ντοκυμαντέρ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...