Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 24αρι το ξεχναμε γιατι εχει μπει η υδροψυξη  που ειναι διπλη οποτε παμε στα πλαινα , σαν μεγεθος χωρανε 80αρια αλλα δεν εχει προβλεφθει ωστε να μπου ανεμιστηρες εννοω οτι δεν εχει θεση για βιδες κτλ και αυτο εχει μια λογικη γιατι μετα το κουτι δεν θα ανεπνεε σχεδον  απο πουθενα οποτε η μονη λυση που εχω ειναι ενας ανεμιστηρας πισω για να βγαζει η να βαζει αερα και ενας 80αρις καπου μπροστα με καμια μοντα η στο πλαι 

Δημοσ.

κοιτα να δεις μια καρτα καινουργια στα 200-250 ευρα σιγουρα δεν μπορει να ειναι κ φοβερη δλδ να θεωρει καποιος οτι θα χει φουλ (ολα κ φιλτρα μαζι) κ 60 fps.

εδω η αλλη κατηγορια των 350 ευρα κ ενω τα πιανει μερικες φορες δεν τα συγκρατει.

εγω εχω την αποψη οτι απο την 750 που σαι σιγουρα θα ειναι αρκετα καλυτερα με την 380 κ με την 960.με συμβιβασμους προφανως αλλα ΟΚ.

Πολύ καλύτερα θα είναι ειδικά αν το συνδυάσει με αλλαγή οθόνης.

• Like 1
Δημοσ.

οποτε με λιγα λογια προτεινεται μεχρι 380 οκ απλα ρωταγα για τις αλλες καρτες (970κ 390)γιατι με την τεχνολογια να πηγαινει σε 14νμ gpu  με 8 κ 16 gb νομιζω οτι ειναι 250 ευρω τσαμπα σε κανα χρονο παλι αλλαγη για να μη σχολιασω την 960 με 128βιτ διαυλο αχρηστη καρτα για αναβαθμιση η οθονη μου ειναι μια asus ve248 η κατι τετοιο δεν ιεμαι σπιτι τωρα να δω. ειναι τεχνολογιας TN με 2sec αποκριση υποστηριζει αναλυσεις 1080p υπολογιζω συνολο κανα 400αρι να διαθεσω αντε λιγο παραπανω αν καθυστερησω κανα μηνα  

Αφου δεν το κατεχεις το θεμα γιατι δεν το ψαχνεις πρωτα απο το να γραφεις ανακριβειες και να γινεσαι ρεζιλι??

Και η Gtx 970 με την λογικη σου,καρτα 256bit και σε 1080p ειναι σε παιχνιδια στα ιδια(και σε μερικα παιχνιδια αποδιδει καλυτερα)με την R9 290 καρτα με 512bit....... Αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Και αλλωστε υποτιθεται οτι τον 860K και την 750ti την πηρες για Budget συστημα,οι καρτες γραφικων των 360+ευρω σου λενε οτι προφανως δεν θα τις αγορασει καποιος που διαθετει 500ευρω για ολο το κουτι ξερω γω.

το 24αρι το ξεχναμε γιατι εχει μπει η υδροψυξη  που ειναι διπλη οποτε παμε στα πλαινα , σαν μεγεθος χωρανε 80αρια αλλα δεν εχει προβλεφθει ωστε να μπου ανεμιστηρες εννοω οτι δεν εχει θεση για βιδες κτλ και αυτο εχει μια λογικη γιατι μετα το κουτι δεν θα ανεπνεε σχεδον  απο πουθενα οποτε η μονη λυση που εχω ειναι ενας ανεμιστηρας πισω για να βγαζει η να βαζει αερα και ενας 80αρις καπου μπροστα με καμια μοντα η στο πλαι 

Δηλαδη υ ψυξη του επεξεργαστη ειναι ακριβοτερη απο τον ιδιο τον επεξεργαστη???

• Like 1
Δημοσ.

με 35 ευρω περιπου παιρνεις πολυ καλυτερο κουτι (αν μπορεις φυσικα οικονομικα)

http://www.e-shop.gr/case-raijintek-arcadia-midi-tower-black-p-PER.813212

παιρνεις και ενα ανεμιστηρακι οπως το http://www.e-shop.gr/coolermaster-r4-s2s-12ak-gp-silent-fan-120mm-si1-p-PER.806503 για τοποθετηση μπροστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...