johnny008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα Αποφάσισα να δημιουργήσω ένα blog, αλλά φαίνεται να είναι δυσκολότερο από όσο υπολόγιζα. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπορώ να φτιάξω την sidebar (νομίζω έτσι λέγεται) δεξιά του blog. Δεν ξέρω, δηλαδή, πώς να φτιάξω τις κατηγορίες που πατώντας κάποιος πάνω θα τον παραπέμπει σε ανάλογες δημοσιεύσεις. π.χ. Αθλητισμός Γλώσσα Ίντερνετ Και τα λοιπά. Δεν έχω κάνει ακόμα κάποια δημοσίευση, απλά προσπαθώ να το σχεδιάσω. Στο μέλλον είμαι σίγουρος ότι θα έχω και άλλες απορίες αλλά αυτή μου φαίνεται κάπως πιο ουσιαστική. Ξέρει κανείς πώς γίνεται; Ευχαριστώ Υ.Γ. Το ίδιο θέμα άνοιξα και στην κατηγορία "Ίντερνετ" χωρίς, δυστυχώς, να λάβω απάντηση, οπότε είπα να δοκιμάσω και εδώ
Swimmer21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα Αποφάσισα να δημιουργήσω ένα blog, αλλά φαίνεται να είναι δυσκολότερο από όσο υπολόγιζα. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπορώ να φτιάξω την sidebar (νομίζω έτσι λέγεται) δεξιά του blog. Δεν ξέρω, δηλαδή, πώς να φτιάξω τις κατηγορίες που πατώντας κάποιος πάνω θα τον παραπέμπει σε ανάλογες δημοσιεύσεις. π.χ. Αθλητισμός Γλώσσα Ίντερνετ Και τα λοιπά. Δεν έχω κάνει ακόμα κάποια δημοσίευση, απλά προσπαθώ να το σχεδιάσω. Στο μέλλον είμαι σίγουρος ότι θα έχω και άλλες απορίες αλλά αυτή μου φαίνεται κάπως πιο ουσιαστική. Ξέρει κανείς πώς γίνεται; Ευχαριστώ Υ.Γ. Το ίδιο θέμα άνοιξα και στην κατηγορία "Ίντερνετ" χωρίς, δυστυχώς, να λάβω απάντηση, οπότε είπα να δοκιμάσω και εδώ Φτιαξε απο τον Πινακα Ελεγχου καποιες Σελιδες που θες (πχ Ιντερνετ, Αθλητισμος, κλπ), μετα πατα σε αυτες τις σελιδες (που θα ειναι αδειες φυσικα) απλα για να δεις το link τους πανω πανω στον browser, και καντο copy. Μετα πηγαινε στα widget που μπορεις να βαλεις στη sidebar και επελεξε αυτο που λεει για συνδεσμους. Φτιαξτο οπως θες, με τα ονοματα των κατηγοριων και σε καθε κατηγορια βαλε το link της αντιστοιχης σελιδας που εφτιαξες.
johnny008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Φτιαξε απο τον Πινακα Ελεγχου καποιες Σελιδες που θες (πχ Ιντερνετ, Αθλητισμος, κλπ), μετα πατα σε αυτες τις σελιδες (που θα ειναι αδειες φυσικα) απλα για να δεις το link τους πανω πανω στον browser, και καντο copy. Μετα πηγαινε στα widget που μπορεις να βαλεις στη sidebar και επελεξε αυτο που λεει για συνδεσμους. Φτιαξτο οπως θες, με τα ονοματα των κατηγοριων και σε καθε κατηγορια βαλε το link της αντιστοιχης σελιδας που εφτιαξες. Σ'ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα