Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οικονομικους λογους. Ενα κρεβατι+στρωμα στοιχιζουν αρκετα.

...για να βλεπεις τσοντες με την ησυχια σου.

Μπα μην τολες. Εκτος του οτι κρεβατια χαριζονται για πλακα, π,εον εχουν πεσει πολυ οι τιμες. Οπως και να χει, στη δικη μου σχεση επειδη ο δικος μου δεν ανεχεται τιποτα στον υπνο και ουτε κι εγω μπορω να κοιμηθω ευκολα ε σταση αγκαλιασμενη κλπ, στο δικο του σπιτι εχουμε ενωσει 2 μονα μρεβατια οποτε καθενας εχει το δικο του στρωμα, παπλωμα και μαξιλαρι. Μεγαλο συν οτι οταν σηκωνεται καποιος δεν μπαλατζαρει το στρωμα

Στο σπιτι που μενω κ συγκατοικω με αλλο ατομο, εχω διπλο κρεβατι οποτε απλα αντι για διπλο παπλωμα κλπ βαζω 2 μονα. Ετσι, καθενας εχει τη φωλιτσα του , δεν παλευουμε μες στη νυχτα για το παπλωμα και ειναι και οικονομικο γιατι δεν αναγκαστηκα ν αγορασω καινουριο διπλο παπλωμα και να αχρηστευσω οσα ειχα ως τωρα κοιμωμενη σε μονο κρεβατι.

Ενα βετο που εχω βαλει για το μελλοντικο μας σπιτι αν μεινουμε μαζι ειναι να εχω ενα μικρουλι δωματιο οπου θα εχω τα πραγματα μ εκει + τον καναπε μου( που γινεται κρεβατι) κ θα το κανω να επικοινωνει με τν κεντρικη κρεβατοκαμαρα μεν, αλλα θα μπορω να αποσυρομαι.

Τωρα για τις αγκαλιτσες κι αυτα, ρε φιλε σε σχεση εισαι, δεν θες αγκαλιες δεν θες το να δεν θες τ αλλο, τι φαση?

Καλου κακου τα συζητας εξ αρχης αυτα.

• Like 3
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φιλαράκι σε νιώθω με την κλανια... Κ γω άμα δεν κλασω την ώρα που πρέπει 1-2 φορές άστο, μετά όλη μέρα θέματα έχω.

Θυμάμαι πήγαινα διακοπές με μια, κ να με έχει αγκαζε μέχρι να μπούμε στο λεωφορείο κ μετά μέσα στο λεωφορείο φουλ ησυχία... Που να την ρίξεις; κ με το που ανέβηκα στο πλοίο.... Δεν μπορείς να φανταστείς... Ήταν η μεγαλύτερη που έχω αφήσει στην ζωη μ, απορουσα που ήταν τόσος αέρας. Οπότε μπορεί να πάθεις κ ζημιά

Γενικά νομίζω ότι μου αρέσει περισσότερο η μοναξιά. Εργενης φορεβερ

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω όταν είμασταν φοιτητές πως νοικιαζαν μαζί με τις κοπέλες τους. Αυτή η ηρεμία το να ξυπνάς το πρωί κ να μην σε πρηζει κανείς είναι άλλο πράγμα

Αν πραγματικά είσαι ερωτευμένος με το άτομο που συζείς, δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τα μικροπράγματα. Ούτε καν τα βλέπεις, ούτε καν το σκέφτεσαι. Ακόμα και τα παγωμένα της πόδια όταν σε ακουμπάνε, ενώ σε τινάζουν ως ηλεκτροσοκ δεν το σκέφτεσαι καν.

Αντίθετα αν απλά μόνο γουστάρεις κάποιον, ακόμα και το παραμικρό θα σου φαίνεται ως το πιο μεγάλο τους πρόβλημα.

Τα γράφω αυτά με ιδία εμπειρία γιατί ήμουν παντρεμένος και τα έζησα.

• Like 3
Δημοσ.

Αν πραγματικά είσαι ερωτευμένος με το άτομο που συζείς, δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τα μικροπράγματα. Ούτε καν τα βλέπεις, ούτε καν το σκέφτεσαι. Ακόμα και τα παγωμένα της πόδια όταν σε ακουμπάνε, ενώ σε τινάζουν ως ηλεκτροσοκ δεν το σκέφτεσαι καν.

Αντίθετα αν απλά μόνο γουστάρεις κάποιον, ακόμα και το παραμικρό θα σου φαίνεται ως το πιο μεγάλο τους πρόβλημα.

Τα γράφω αυτά με ιδία εμπειρία γιατί ήμουν παντρεμένος και τα έζησα.

Παντως σε εμενα @Apoll οι μεγαλοι ερωτες δεν κραταγαν πολυ και τελειωναν και επεισοδιακα,ενω με την γυναικα μου που ουδεποτε ερωτευτηκα πολυ ειναι καλα.

Δημοσ.

Αυτή η άποψη είναι στο ίδιο σκεπτικό που έχουν οι χρήστες Windows. Επειδή το μόνο που ξέρουν είναι ότι το λειτουργικό σύστημα είναι ένα εύθραυστο λογισμικό, που κολλάει ιούς, θέλεις format (μέχρι και η MS έκανε πιο εύκολη την διαδικασία του clean install, παραδεχόμενη έτσι ότι το format είναι μέρος της ρουτίνας) και πρέπει να προσέχεις πιστεύουν ότι όλα είναι έτσι. 

Και έχεις από την άλλη τους Apple/*NIX users που σου λένε "μα εγώ ούτε ιούς έχω, ούτε format κάνω κάθε χρόνο (ή να βγάζει η εταιρία patches για πιο εύκολο clean install) και ούτε προσέχω μιας και το λειτουργικό μου δεν είναι εύθραυστο. 

Εάν κάποιος σε πρήζει το πρωί, δεν φταίει ούτε η συγκατοίκηση, ούτε τα ζώδια, ούτε τίποτα. Φταίτε εσείς οι δύο μόνο. 

Πως τα κόλλησες αυτά και σε αυτό το θέμα ρε συ;; :P :D

• Like 2
Δημοσ.

...για να βλεπεις τσοντες με την ησυχια σου.

Εννοειται.Επισης τις ταινιαρες σου , τα ποδοσφαιρα σου. :-) .Φανταζεσαι να θελει αυτη να κοιμαται με τις κοτες η να θελει να βλεπει σουλειμαν ξερω γω.Ουτε στρατωνας η αναμονη σε οδοντιατρο ... :(

Δημοσ.

Παγωμένα πόδια ε; Απλώνεται πολύ ε; Πωωωω, συμπάσχω μαζί σου (ΝΟΤ)

Τι να πούμε και μεις που μεγάλο ποσοστό των αντρών ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ σαν κομπρεσέρ.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ λέω να μείνετε με τη μαμά σας μέχρι τα βαθιά γεράματα, που να ξεβολεύεστε τώρα;

Το γελάς φιλε? :D

ο καλυτερος... και ασε να λένε

• Like 3
Δημοσ.

Στην αρχή της σχέσης όταν έχει ο άλλους παγωμένα πόδια κολλάς μαζί του τα δικά σου να ζεσταθούν, κώλοτρίβεσαι, είστε μέσα στα χάχανα τις γλύκες και στην καύλα

Αλλά όταν περάσει ο καιρός και μαζί και ο έρωτας, σου τρίβει ο άλλος τα πόδια, παγώνεις και θέλεις να του τραβήξεις κλωτσιά να τον πετάξεις από κάτω..

Έτσι είναι αυτά σε όλους τα ίδια ισχύουν

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ λέω να μείνετε με τη μαμά σας μέχρι τα βαθιά γεράματα, που να ξεβολεύεστε τώρα;

Να 'ξερες πόσοι θα γυρνούσαν πίσω...:P

Δημοσ.

Εγω με την πρωην ζουσαμε διπλα με την μαμα της. Τρελο μπονους, με υπεραγαπουσε κιολας παιζει να πηρα σε  2 χρονια οσα κιλα δεν ειχα παρει σε 10..!

Καλα που μαγειρευε η μανα της, γιατι η πρωην μια φορα εφτιαξε μακαρονια παραλιγο να πεθανω (και αντεχω σχεδον τα παντα και τρωω τα παντα). Στο πρωτο πιατο ελεγα τι ωραιο αγαπη μου ! ε μου λεει αφου σου αρεσε θα σου βαλω και αλλο..της λεω οχι εσκασα..μου λεει τι λες εδω αλλες φορες τρως για εναν στρατωνα..μηπως δεν σου αρεσε? ε αντε βαλε μου της λεω.

3 σιμεκο εφαγα και ενα ιμοντιουμ. Φλερταρα και ενα λοσεκ.

• Like 3
Δημοσ.

ανετααααα, να ειχες μονο και ενα δωματιο με τουαλετα να βαζεις γκομενιτσες...με χιλια πισω στην μαμα

Να πας πίσω στη μαμά εσύ. Δεν θα μας λείψεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...