georgepppo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μετα σου λενε φτιαξε πισι να παιζεις. Οσο οι κονσολες πουλανε σαν ζεστα ψωμακια, και σε καθε γενια και περισσοτερο, πιστευω τετοια φαινομενα θα συμβαινουν πιο συχνα. χιλιάδες Mods σε πολλά παιχνίδια,πλήρη έλεγχο των αρχείων συστήματος (με ότι αυτό συνεπάγεται),εύκολο έλεγχο των save,πιο χαμηλές τιμές σε πολλές περιπτώσεις ένα δεκάρικο κάτω απο αντίστοιχο τίτλο κονσόλας ,κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα και πάει λέγοντας. καλά δεν σου λέω για πειρατεία που σου κάνει απόσβεση τα λεφτά στα 5 παιχνίδια γιατί θα γκρινιάζουν κάποιοι αντιπειρατές. κατάλαβε τι συγκρίνεις,δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα,αυτός που δεν κάθεται να σκάσει για τα παιχνίδια λεφτά και έχει pc απλά τα παίζει εκεί,οι hardcore πάνε και δίνουν 350+ άλλα τόσα για games για να παίζουν σε κονσόλες και μετά? εγώ με το pc που το έχω έτσι και αλλιώς για την δουλειά με σπασμένα δεν δίνω μία για μένα το gaming υψηλού επιπέδου σε pc δεν έχει λόγο ύπαρξης,προσωπικά έχω φτιάξει τον υπολογιστή για σχεδιαστικά προγράμματα και απλά μπορεί να τα τρέχει σε medium και όλα μέλι γάλα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 χιλιάδες Mods σε πολλά παιχνίδια,πλήρη έλεγχο των αρχείων συστήματος (με ότι αυτό συνεπάγεται),εύκολο έλεγχο των save,πιο χαμηλές τιμές σε πολλές περιπτώσεις ένα δεκάρικο κάτω απο αντίστοιχο τίτλο κονσόλας ,κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα και πάει λέγοντας. καλά δεν σου λέω για πειρατεία που σου κάνει απόσβεση τα λεφτά στα 5 παιχνίδια γιατί θα γκρινιάζουν κάποιοι αντιπειρατές. κατάλαβε τι συγκρίνεις,δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα,αυτός που δεν κάθεται να σκάσει για τα παιχνίδια λεφτά και έχει pc απλά τα παίζει εκεί,οι hardcore πάνε και δίνουν 350+ άλλα τόσα για games για να παίζουν σε κονσόλες και μετά? εγώ με το pc που το έχω έτσι και αλλιώς για την δουλειά με σπασμένα δεν δίνω μία για μένα το gaming υψηλού επιπέδου σε pc δεν έχει λόγο ύπαρξης,προσωπικά έχω φτιάξει τον υπολογιστή για σχεδιαστικά προγράμματα και απλά μπορεί να τα τρέχει σε medium και όλα μέλι γάλα. ξερω τι συγκρινω και ποια ειναι τα μπονους της καθε επιλογης απλα σου λέω πως πιστευω θα πηγαινουν τα πραματα απο δω και περα (επισης και γω εχω 1 χρονο να αγορασω xbox game αφου με 30 ευρω το χρονο για xbox live εχω 2-3 Games τον μηνα τσαμπα ) (επισης, δεν λεω για σενα, αλλα καποιοι κραζουν καποιους που κατεβαζουν ταινιες παρανομα αλλα τα games, games ε; ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 ξερω τι συγκρινω και ποια ειναι τα μπονους της καθε επιλογης απλα σου λέω πως πιστευω θα πηγαινουν τα πραματα απο δω και περα (επισης και γω εχω 1 χρονο να αγορασω xbox game αφου με 30 ευρω το χρονο για xbox live εχω 2-3 Games τον μηνα τσαμπα ) (επισης, δεν λεω για σενα, αλλα καποιοι κραζουν καποιους που κατεβαζουν ταινιες παρανομα αλλα τα games, games ε; ) αυτοί που κράζουν αυτούς που κατεβάζουν πληρώνουν γιατί έχουν,εγώ δεν έχω και κατεβάζω,αν δεις συλλογή που που έχω απο γνήσια pc games γεμίζει ένα συρτάρι απο παλιές εποχές,επίσης ταινίες έχω δει στο παρελθόν άπειρες απο βιντεοκλαμπ. αλλά όταν δεν έχεις να δώσεις για να αλλάξεις ούτε καλά καλά να ζήσεις η πειρατεία είναι μια καλή λύση,σε χώρες που παίρνουν 2-3 χιλιάρικα μισθό τα 30 και τα 40 ευρώ για game δεν είναι τραγικό ποσό,ακόμα και με τα έξοδα που έχουν γιατί σαν κλίμακα είναι μικρό το κόστος ,τι εννοώ,έχουν μεν ακριβά ενοίκια κλπ δηλαδή κανένα χιλιάρικο για σπίτι,και λίγο πιο ακριβά πράγματα που στα τρόφιμα είναι πιο φτηνά έξω,είναι ο μισθός 2 χιλιάρικα,πιο εύκολα βάζεις στην άκρη 100 ευρώ τον μήνα απο έναν που παίρνει 500. επίσης οι εταιρίες έχουν χαντακώσει το Pc gaming γιατί στις κονσόλες έχουν κέρδος,η sony και η ms μπορεί να μην έχουν κέρδος απο την ίδια την πώληση της κονσόλας αλλά έχουν απο τα παιχνίδια πολύ μεγαλύτερο που πουλάνε ακόμα και οι τρίτοι publishers όπως η ea,δηλαδή όταν βγει το nfs για ps4 η sony έχει μερίδιο απο την πώληση του παιχνιδιού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Πιστευω πως την πατατα την εχουν κανει,δυσκολο τωρα μετα απο 4 μηνες να προσελκυσουν το κοινο για να παιξει το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 αυτοί που κράζουν αυτούς που κατεβάζουν πληρώνουν γιατί έχουν,εγώ δεν έχω και κατεβάζω,αν δεις συλλογή που που έχω απο γνήσια pc games γεμίζει ένα συρτάρι απο παλιές εποχές,επίσης ταινίες έχω δει στο παρελθόν άπειρες απο βιντεοκλαμπ. αλλά όταν δεν έχεις να δώσεις για να αλλάξεις ούτε καλά καλά να ζήσεις η πειρατεία είναι μια καλή λύση,σε χώρες που παίρνουν 2-3 χιλιάρικα μισθό τα 30 και τα 40 ευρώ για game δεν είναι τραγικό ποσό,ακόμα και με τα έξοδα που έχουν γιατί σαν κλίμακα είναι μικρό το κόστος ,τι εννοώ,έχουν μεν ακριβά ενοίκια κλπ δηλαδή κανένα χιλιάρικο για σπίτι,και λίγο πιο ακριβά πράγματα που στα τρόφιμα είναι πιο φτηνά έξω,είναι ο μισθός 2 χιλιάρικα,πιο εύκολα βάζεις στην άκρη 100 ευρώ τον μήνα απο έναν που παίρνει 500. επίσης οι εταιρίες έχουν χαντακώσει το Pc gaming γιατί στις κονσόλες έχουν κέρδος,η sony και η ms μπορεί να μην έχουν κέρδος απο την ίδια την πώληση της κονσόλας αλλά έχουν απο τα παιχνίδια πολύ μεγαλύτερο που πουλάνε ακόμα και οι τρίτοι publishers όπως η ea,δηλαδή όταν βγει το nfs για ps4 η sony έχει μερίδιο απο την πώληση του παιχνιδιού. Δεν διαφωνω/συμφωνω με την πειρατια. Ουτε το ειπα προσωπικα dawg. Ναι εχουν μεριδιο απο τις πωλησεις στις κονσολες, και γιαυτο θα γραφουν στα @@ τους το πισι με τον καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εάν μας γράφουν στ' @@ τους όπως λες, τότε τους γράφουμε κι εμείς και πάμε σε άλλα λιμάνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xatznet82 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Τι εννοείς φίλε μου oxygene ότι θα πάμε σε αλλά λιμανάκια; Αν υπάρχουν περιςςοτερες τέτοιες μεταφορές AAA games στο μέλλον αναγκάστηκα ο gamer που θα θέλει να παίξει στα full το παιχνίδι θα παει σε κονσόλα. Και τελικά θα γίνει αυτό που θέλουν, να φτιάχνουν παιχνίδια μόνο για κονσόλες που έχουν και μεγαλύτερο κέρδος ( όπως όταν το αγοράζεις ψηφιακό). Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική εκτός απο κονσόλα και PC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 παντως προλαβαν το halloween Ναι για να κάνουν και trick και να τους κάνουν και treat... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κβαντικος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ξερω τι συγκρινω και ποια ειναι τα μπονους της καθε επιλογης απλα σου λέω πως πιστευω θα πηγαινουν τα πραματα απο δω και περα (επισης και γω εχω 1 χρονο να αγορασω xbox game αφου με 30 ευρω το χρονο για xbox live εχω 2-3 Games τον μηνα τσαμπα ) (επισης, δεν λεω για σενα, αλλα καποιοι κραζουν καποιους που κατεβαζουν ταινιες παρανομα αλλα τα games, games ε; ) Mε 30 ευρω το χρονο και τζαμπα ταυτοχρονα δεν γινεται. Η τα εχεις τζαμπα, χωρις να πληρωνεις ουτε cent η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ξερω τι συγκρινω και ποια ειναι τα μπονους της καθε επιλογης απλα σου λέω πως πιστευω θα πηγαινουν τα πραματα απο δω και περα (επισης και γω εχω 1 χρονο να αγορασω xbox game αφου με 30 ευρω το χρονο για xbox live εχω 2-3 Games τον μηνα τσαμπα ) (επισης, δεν λεω για σενα, αλλα καποιοι κραζουν καποιους που κατεβαζουν ταινιες παρανομα αλλα τα games, games ε; ) Εγω γιατι βλεπω τον 1 χρονο στα 45ευρω???Γιατι μιλαμε με τιμες του τωρα. Επισης το οτι δινει 2-3 games το μηνα δεν λεει και πολλα αν δεν αξιοποιεις το online που πληρωνεις. Τι να το κανεις πχ αν σου δινει δωρεαν πχ το Metal gear solid ground zeroes που και μικρο παιχνιδι ειναι και online δεν εχει??? Οσο για το Batman Arkham Knight στα 5ευρω απο προσφορα Steam θα τιμηθει,πιο πολυ επειδη τα προηγουμενα παιχνιδια ηταν πολυ αξιολογα. Κατα τα αλλα πληρωσε κοσμε παιχνιδι και Season pass στα 100ευρω να εχεις τετοια αντιμετωπιση. Παλι καλα που στο Pc υπαρχουν τα Refunds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 12 μηνες 30 ευρω http://goldxbox.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paris_rx8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Announcement on Refunds 31 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ - YORICK We are very sorry that many of our customers continue to be unhappy with the PC version of Batman: Arkham Knight. We worked hard to get the game to live up to the standard you deserve but understand that many of you are still experiencing issues. Until the end of 2015, we will be offering a full refund on Batman: Arkham Knight PC, regardless of how long you have played the product. You can also return the Season Pass along with the main game (but not separately). For those of you that hold onto the game, we are going to continue to address the issues that we can fix and talk to you about the issues that we cannot fix. Thank you, Warner Bros Interactive Entertainment EDIT BY VALVE: For users who were having trouble submitting a refund for the game purchased on Steam, please try your refund submission again. The issue should have now been resolved. Το λιγότερο έντυμο που μπορούσαν να κάνουν τουλάχιστον.Πάντως εγώ μετα το patch με titan παίζω το game με full ολες τις ρυθμίσεις κ enable τα gameworks settings κ το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι που έχω tearing κατω απ τα 60 frame ενω παίζω με 60 fps cap κ adaptive v-sync + μεσα απ το riva tuner που εχω βάλει να κλειδώνει στα 59 fps. Το Anti-aliasing είναι πλέον πολύ βελτιωμένο κ δεν εχει Jaggies effect ή δεν δουλευε καθόλου πρίν το patch. Οπότε τουλάχιστον παίζεται κάπως "αξιοπρεπώς" εν συγκρίση με πρίν. Σύν οτι βάλανε το refund ανεξαρτήτως πόσσες ώρες έχεις πάιξει. Με λίγα λόγια σώσανε την μίση παρτίδα για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα