KNSM Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον, μετα την τοποθετηση fan στα vrm σταματησε το throttling ακομα και με το HPC disabled. Ειμαστε σε καλο δρομο. Και μια ερωτηση: Αν και με ψυξη στα vrm πια, υπαρχει κινδυνος με το HPC enabled?
alldaynews Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή είσαι λίγο επιρεπείς μπορεί :-D 1
fallen4ngel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον, μετα την τοποθετηση fan στα vrm σταματησε το throttling ακομα και με το HPC disabled. Ειμαστε σε καλο δρομο. Και μια ερωτηση: Αν και με ψυξη στα vrm πια, υπαρχει κινδυνος με το HPC enabled? Το HPC πάντα ανοιχτό δεν έχεις πρόβλημα. 1
Sheogorath Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Φτάνουν τα 650 άνετα!!! BTW 380 8gb? 390 μάλλον. 1
KNSM Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή είσαι λίγο επιρεπείς μπορεί :-D Εισαι ενας εσυ!!!!! Το HPC πάντα ανοιχτό δεν έχεις πρόβλημα. Thanx! Απο αυριο ξεκιναω εντατικες προσπαθειες για να δουμε που ακριβως θα ειμαστε σταθεροι!Θα ποσταρω αποτελεσματα. Cheers σε ολους!
alldaynews Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Για ξανα κάνε τον υπολογισμό εγώ με το σύστημα της υπογραφής θέλω 783 που είναι στα 5 ο επεξεργαστής.Με 9 fans με κοντρολερ και με αντλία και με 290 oc
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ απλά το τροφοδοτικό που έχει το παιδί είναι αρκετό για αυτά που θέλει και για τα λεφτά που κάνει έχει πολύ καλή ποιότητα.
alldaynews Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αλλαξα επεξεργαστη στα 4,5 και κάρτα 280 και μου βγάζει 582 για δώσε στοιχεία oc σε κάρτα και επεξεργαστή
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Τα calculator πάντα υπερβάλλουν για να καλυφθείς από πλευράς τροφοδοτικού, ωστόσο μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς, πάρτα απλά ως τέρμα μπακάλικη ένδειξη. Ένας 8320 στα 4 ghz με 1.272v, δηλαδή το στοκ και την 390x σε stress test κάρτας και επεξεργαστή ζήτημα να τσιμπήσει στην πολύ χειρότερη 580w (το υπολόγισα τέρμα χοντρικά, μπορεί να είναι και πιο κάτω η κατανάλωση), σε gaming θα παίζεις γύρω στα 400w και πιο κάτω, με το setup που αναφέρω, ανάλογα με τους πόσους πυρήνες χρησιμοποιούνται ανά παιχνίδι κλπ, πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στην κατανάλωση κατά το gaming. Στην 12v γραμμή βγάζει 624w το gm 650, το οποίο σημαίνει πως όχι απλά είσαι καλυμμένος, αλλά υπερκαλυμμένος. Και στα 4.3 δεν θα έχεις θέμα με την 390x, πάλι θα είσαι εντάξει από τροφοδοτικό. Οπότε giorgos231 ξεαγχώσου και κοίτα να βάλεις τα κομμάτια που θες, το τροφοδοτικό σου είναι αρκετό. 1
Heatspreader Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω ότι πρέπει να παίξεις με το LLC.Σε άλλες μητρικές το LLC όταν είναι στο Auto δίνει παραπάνω ρεύμα από το κανονικό σε Load με αποτέλεσμα υψηλές θερμοκρασίες. Σε αυτές τις μητρικές όσο αυξάνεις το LLC τόσο πιο αυστηρό γίνεται και κρατάει την τάση σφιχτά εκεί που έχεις ορίσει. Γενικά πρέπει να δεις πως συμπεριφέρεται το LLC στη μητρική σου και ανάλογα να πράξεις.Στο δικό μου σύστημα το έχω βάλει στο υψηλότερο επίπεδο το LLC. Η τάση που έχω ορίσει είναι τέτοια ώστε να βλέπω στο CPUZ 1.41V.Έχω απενεργοποιήσει το Turbo αλλά ταυτόχρονα έχω ανοιχτές τις διαχειρίσεις ενέργειας ώστε όταν δεν είναι σε LOAD το Chip να ρίχνει συχνότητα.Αν σου ρίχνει τη συχνότητα η μητρική, δοκίμασε να βελτιώσεις την ψύξη στο εσωτερικό του κουτιού σου. Το CPU ακόμα και στους 60+++ δεν κάνει Throtling. 1
fallen4ngel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 παιδια ευχαριστω ακυρωσα την παραγγελια του νεου τροφοδοτικου αλλα εγω αλλο ρωτησα τι ειναι το HT link voltage/frequency Και πήρες απάντηση, νομίζω. Έχεις ανοίξει 452 θέματα με διάφορα υπαρξιακά προβλήματα / συλλογισμούς τώρα φτάσαμε και στο OC; Μάλιστα.... Αν θέλεις να κάνεις κάτι κάνε αυτά που είπαμε και κάτσε παίξε τα υπόλοιπα όταν χρειάζεται αργότερα τα βλέπεις. 4
KNSM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Χθες στα 4,4 με +0,000 vcore (παιζει μεταξυ 1,380-1,392), LLC High, HPC Enabled, θερμοκρασιες μεχρι 56, 1 ωρα στο prime ολα καλα. Σταθερος ειμαι λεω, ας το αφησω ακομα 10 λεπτα και τσουουουπ, error σε εναν πυρηνα. Βαζω το LInchpack απο OCCT και τσουουουπ throttle ασχετα με το οτι εβαλα 40mm fan στα vrm. Δεν ξερω τι να κανω, να αλλαξω το LLC σε κατι πιο συντηρητικο, normal ξερω γω η μηπως να το παω σε very high? Αν αυξησω το vcore στο +0,0250 πιστευω οτι θα εχω παλι throttle... Μαλλον η Gigabyte 990 FXA δεν κανει για overclock με την καμια!
alldaynews Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 hpc disable,llc high,1,41 vcore και δοκιμασε cinebench πριν τα αλλαξεις δοκιμασε οπως εισαι με cinebench 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Χθες στα 4,4 με +0,000 vcore (παιζει μεταξυ 1,380-1,392), LLC High, HPC Enabled, θερμοκρασιες μεχρι 56, 1 ωρα στο prime ολα καλα. Σταθερος ειμαι λεω, ας το αφησω ακομα 10 λεπτα και τσουουουπ, error σε εναν πυρηνα. Βαζω το LInchpack απο OCCT και τσουουουπ throttle ασχετα με το οτι εβαλα 40mm fan στα vrm. Δεν ξερω τι να κανω, να αλλαξω το LLC σε κατι πιο συντηρητικο, normal ξερω γω η μηπως να το παω σε very high? Αν αυξησω το vcore στο +0,0250 πιστευω οτι θα εχω παλι throttle... Μαλλον η Gigabyte 990 FXA δεν κανει για overclock με την καμια! Bάλε τον στοκ της AMD από το cooler της, στα VRM. Ποιο δυνατό μικρό ανεμιστήρα δεν θα βρεις εύκολα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα